Skip to content

Momenteel actief

Onderdanig aan mijn vriendin deel 2
4.27/5 (11)

Een aantal dagen later na de ervaringen uit het eerste verhaal, kom ik thuis na weer een dag werken. Ik stap de gang binnen en doe daar mijn smerige werkschoenen uit. Op de plaats waar deze altijd staan ligt een envelop. Ik raap de envelop op en kijk wat er op staat. Voor mijn opgesloten onderdaan staat er met zwarte stoft opgeschreven. Ik maak de envelop open en zie er een briefje er met tekst er op. Ga nu direct naar boven en doe aan wat ik voor je heb klaar gelegd. Als je zo ver bent, stamp je 3 maal op de grond en ga je op handen en knieeen op bed zitten staat er op.

Snel ga ik naar boven. Op het bed ligt van alles uitgestald. Ik kleed me uit en kleed me vervolgens aan met de kleding die op bed ligt. Ze heeft een bh met bijpassende string, een jarretelgordel met kousen, een jurkje dat net over mijn billen komt, een paar pumps met hakken van 10cm en een blinddoek klaargelegd. Ik doe dit aan en op, stamp zoals ze zei 3 maal op de grond en ga vervolgens in de positie zitten die me werd bevolen. Na een minuutje of 5 hoor ik gestommel de trap op komen. Eenmaal in de kamer wordt ik direct bij mijn ballen gegrepen. Die zijn goed gevuld zegt ze. Ze loopt vervolgens om hef bed en zegt dat ik er als een goed sletje uit zie. Ze beveelt me om te draaien en op mijn rug te gaan liggen. Wanneer ik dit gedaan heb wordt ik aan het bed vastgebonden en krijg ik enkele zweepslagen van haar. Plots komt ze met haar kutje boven mijn gezicht hangen.

Ik krijg de opdracht om haar klaar te likken. Ik steek mijn tong uit en begin te likken. Steeds sneller laat ik mijn tong door haar vagina heen en weer gaan. Ik voel haar natter en natter worden en ze begint steeds harder te kreunen. Na een minuut of 5 likken slaakt ze een kreet van opwinding uit en komt ze trillend klaar. Dat was heerlijk zegt ze terwijl ze weer van me afkruipt. Mijn pik zit inmiddels strak in dr peniskooi van de opwinding. Uit het niets hoor ik een zoemend geluid en wordt de string die ik aanheb opzij getrokken en wordt er een vibrator tegen mijn ballen en peniskooi aangeduwd. Ik kreun en spartel van genot maar klaarkomen mag ik niet. Ik moet moeite doen om niet tot een hoogtepunt te komen. Na een tijdje zet ze de vibrator uit en krijg ik weer een aantal zweepslagen van haar. Ik kronkel van genot en dat is een teken voor haar dat ze me harder kan slaan. De zweepslagen worden harder en harder.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top