Skip to content

Momenteel actief

Seks met goede vriendin Linda
4/5 (12)

Ik ben een jonge meid van 20 jaar. Ik heb bruin haar en blauwe ogen en ik heb vrijwel altijd iets met jongens gehad. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik zal een lekker dikke pik ook zeker niet afslaan maar sinds kort beleef ik mijn avonturen met Linda. Ze is een oud klasgenootje van mijn studie en ik wist dat ze lesbisch was, al voordat ze mij liet ervaren hoe dit nou was. Linda is een mooie meid, 2 jaar ouder dan ik met lang blond haar, blauwe ogen een een verschrikkelijk mooi slank figuur. Ik keek eigenlijk altijd tegen haar op om hoe ze eruit zag, maar met meisjes moest ik verder niets.

Linda en ik waren al goede vriendinnen en stapmaatjes geworden, tot die ene avond. Linda belde me op om te stappen, zoals we vaker deden op de zaterdag. Na wat ingedronken te hebben gingen we richting de stad. Ook daar hebben we wat drankjes achterover geslagen. Linda kuste ik altijd op haar lippen, bij het afscheid of bij het ontmoeten van elkaar, maar deze keer gebruikte ze haar heerlijke tong om mij te verwennen. Een vrouw zoenen is anders. Teder, zachter en liefdevoller. Ik voel mijn clitje kloppen, die tintelingen. Voor het eerst begreep ik wat haar zo aantrok in meisjes. Ik wilde haar!. Die avond zijn we samen terug naar haar huis gegaan, daar begonnen we al snel weer opnieuw. Haar tong zocht de mijne met haar kleine handen ging ze over mijn borsten waar ze teder in bleef kneden, we zochten al snel haar bed op, zodat we er meer ruimte voor hadden.

Ze zou mij ”alles laten ontdekken’, en dat deed ze. Haar handen gleden voorzichtig onder mijn jurk, trok met haar lange vingers mijn slipje opzij en begon met enige ritme mijn clit te
verwennen. Ik kreunde van genot, met mijn handen greep ik haar lange haren beet en smeekte bijna om meer. Ze trok mijn string naar beneden en ging soepel op haar knieën zitten, boog voorover en drukte haar heerlijke zachte lippen op mijn clit waar ze langzaam aan zoog, aan likte en waarna ze heerlijk in mijn lipjes beet. De tintelingen bij mij werden alleen maar heviger en ik drukte haar hoofd diep naar beneden tegen me aan. Ohhh ik wilde haar voelen. Haar handen trokken mijn strapless jurkje uit en gooide deze aan de kant.

Hitsig als ik zelf was, trok ik meteen mijn BH uit , kwam op mijn knieën zitten en zoende haar. Haar lippen proefden naar mijn kutje, en dat smaakte niet verkeerd. Ik trok haar rok uit, haar shirtje uit deed haar BH voor haar tepel weg en begon haar daarin te bijten en te likken. Oh ze was heerlijk. Ik duwde Linda op haar rug en trok haar benen uit elkaar. Ik deed haar slipje opzij en begon haar langzaam te beffen. Ik merkte dat ze behoorlijk nat was, maar ik zoog al haar vocht op. Ze was heerlijk. ze kreunde, kronkelde en toen ik mijn vingers hierbij gebruikte duurde het niet lang voor ze klaar kwam.

Nu was het mijn beurt. Linda haalde uit haar kastje een enorme lekkere dildo die ze graag bij mij wilde gebruiken. Zo gezegd en zo gedaan. Ik ging op mijn knieën zitten, kont naar achter alsof ik een hondje was. Linda smeerde er voor de zekerheid nog wat glijmiddel op maar ik denk niet dat dat echt nodig was. Ze drukte hem diep bij mij naar binnen terwijl ze met haar andere hand, haar vingers ervan in mijn anus drukte. Ik werd dubbel gepenetreerd en ik vond het fantastisch. het duurde niet lang voor ik kwam. Schokken en bevend viel ik met mijn gezicht in het kussen. Linda bleef me kusjes geven, tongzoende met me en streelde me. Sinds die avond hebben we nog wat meer avonturen beleefd en ik weet niet of het echt een seksrelatie is wat wij nu hebben maar zeker een ‘friend with benefits’. Die lieve Linda.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top