Skip to content

Momenteel actief

Oude liefde neukt goed
4.2/5 (15)

Drie jaar geleden zat ik op social media en kwam ik via de pagina van een vriend een ex vriendin van mij tegen. Dat vond ik leuk en ik besloot contact te leggen. Ik had mijn vrouw hier verder helemaal niets over verteld wat ik was eigenlijk ook niets van plan. Ze zag er nog goed uit. Beter zelfs dan vroeger om eerlijk te zijn, en ze stond toen bekend om haar vele bed partners, waarvan ik er dus eentje was. Ik vond het wel spannend om met haar te kletsen en het werd zelfs een beetje ondeugend. Ik vertelde haar helemaal niets over mijn relatie en dat had ik ook niet op mijn profiel staan dus dat scheelde ook weer. Ik ging met haar afspreken, gewoon voor het spannende aspect. En dat had ik misschien beter niet moeten doen want het leidde natuurlijk tot vreemdgaan. Want eenmaal bij haar thuis sloeg de vonk gewoon weer ouderwets over en voor ik het wist zaten we gewoon bij haar in de huiskamer te vrijen.

Ik vond het heerlijk, het voelde gewoon zoals het eerder ook voelde en ik had al snel mijn hand in haar slipje gestoken en zat haar uitgebreid te vingeren terwijl mijn tong in haar mond aan het roeren was. Ze vroeg of ik het verder wilde laten gaan en ik zei ja. Ik had gewoon heel erg veel zin in haar en was heus niet vergeten dat ik een thuis een nietsvermoedende vrouw had zitten maar op dat moment had ik totaal geen spijt. Ik ging door en mijn ex wist een condoom tevoorschijn te toveren en ik deed mijn broek uit en liet haar de condoom om mijn al harde lul doen. Daarna duwde ze mij achterover op de bank en deed haar slipje uit. Ze klom op mijn pik en liet zich heel langzaam over mijn eikel zakken. ‘Hij voelt nog beter dan ik mij herinner’, zei ze zachtjes en speels reed ze op en neer op mijn opgezwollen pik. Ik vond het heel fijn om dit weer te voelen. Ik had mijn handen op haar ronde billen terwijl ze op en neer aan het rijden was. Ik deed haar billen wat van elkaar, kneedde ze weer dicht naar elkaar toe en liet mijn handen op haar rug en daarna heupen liggen en genoot van het ritme waarin haar strakke kutje op mijn paal aan het rijden was. Ik legde haar op haar rug op de bank en vingerde haar lekker hard, ik wist dat ze dat vroeger heel erg geil vond en dat bleek niet veranderd te zijn.

Ik stak mijn pik weer in haar en begon haar weer heel lekker te neuken terwijl ik met haar kutje speelde wat bij haar tot een orgasme leidde. Daarna neukte ik door tot ook ik ging komen. Ik spoot het condoom goed vol en genoot van het gevoel. Nadat we best moe naast elkaar op de bank zaten en we onszelf een beetje op hadden geschoond besloot ik haar te vertellen dat ik een relatie had dat ik getrouwd was. Ze moest lachen en geloofde mij niet. ‘Maar als het wel waar is dan vind ik het prima, ik heb hier in ieder geval heel erg van genoten’, zei ze en gaf een zoen op mijn voorhoofd.

Naderhand kreeg ik natuurlijk wel wat schuldgevoel maar toch heb ik het niet aan mijn vrouw verteld en nu heb ik heel snel weer een afspraak met haar staan. We grapte via de App dat ze mijn bij vrouw wordt. Daar hou ik haar natuurlijk aan.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top