Skip to content

Momenteel actief

De grote mond
5/5 (9)

“Kut! Dat heb ik weer!” dacht Illias bij zichzelf “En dan te bedenken dat ik met mezelf had afgesproken om nooit méér te wedden” maar Illias realiseerde zich dat het al te laat was en dat hij de weddenschap verloren had…..

Illias en zijn vrienden sloten wel vaker weddenschappen met elkaar, de één nog gekker dan de ander en als ze de fles eens goed hadden geraakt dan werden de uitdagingen steeds groter! Op een avond zaten ze in hun favoriete café. Het was er rumoerig maar gezellig druk. De oudere mannen zaten aan hun stamtafel en speelden trik-trak of schaaktten met elkaar en terwijl ze in hun koffie verkeerd roerden tapten Illias en zijn mattie’s de ene na de andere wodka-cola naar binnen. Ze spraken over voetbal en lachten over Koeman hoe hij in beeld is gekomen als een klein kind,-peuterend in zijn neus,- en natuurlijk over het winnende doelpunt en iedereen leek ineens voetbal analyticus want de één wist de buitenspelregel nog beter dan de ander uit te leggen. Ineens ging het gesprek over de aanvaller Depay en daar waar het eerder over de rollende bal ging vroeg Sam zich hardop af: “Zouden donkere mannen nou echt zo’n grote lul hebben of is het een fabeltje?”

“Nou” zei Ash “Die van mij is anders ook niet echt klein; je kan het bij de dames navragen want ik heb ze nooit horen klagen, hahahaha” blufte hij tegen zijn vrienden maar toen hij enthousiast riep: “Die van mij is 16 cm lang” wilde de rest hem overrulen en was de ene pik nog groter dan de ander! Uit het niets sloeg Hicha met zijn vuist op tafel en zei met duidelijk aangeschoten tong: “Wocha; ik weet het goed gemaakt! Iedereen kan wel roepen dat hij een grote lul heeft maar zonder bewijs hebben we er niks aan!” en daadkrachtig schoof hij zijn stoel naar achteren, liep richting de tafel waar de oudere heren zaten te spelen en richtte zich tot de mannen. De achtergebleven groep vrienden vroeg zich af wat hij nu met ze besprak maar toen hij terug kwam lopen zagen ze een meetlat in zijn ene hand en een vel papier in de andere.
“Iedereen schrijft eerst op hoe lang hij denkt dat zijn jongeheer is en daarna meten we het op, degene die gelogen heeft over de lengte verliest de weddenschap en moet een tegenprestatie leveren die Lady bedenkt”

De groep zuchtte in koor en het leek bijna een klaagzang die door de ruimte galmde, zelfs het gerinkel van de ijsblokjes in de glazen vielen in het niets door hun zuchten. “Nee hè, moet dat echt? Onze Lady is zo gek als een deur en dat weet jij dondersgoed Hicha” zei Redje een beetje bezorgd
“Hahahaha daarom is deze weddenschap ook zo leuk” lachtte Hicha een beetje sarcastisch, pakte zijn telefoon en verplichte Iedereen aan tafel, met zijn wijsvinger tegen de lippen, om stil te zijn.
“Goedenavond Lady met Hicha spreek je! Wij zijn bezig met een weddenschap en zouden het leuk vinden als U de tegenprestatie bedenkt”
“Dag Hicha, wat leuk dat je aan mij denkt en waar gaat de weddenschap over?” en toen Hicha lachend vertelde over het bluf gedrag van de boys antwoordde ze: “Ach gus: zijn het weer een stel kleine kinderen die iets willen bewijzen met hun piemeltje? Ga die weddenschap maar snel aan dan en stuur de verliezer naar mij; hij zal dan eens merken wat een grote lul is” en zonder verdere woorden of ook maar gedag te zeggen verbrak Lady de verbinding en stak Hicha trots zijn phone terug in zijn zak.

“Jullie hebben het gehoord! Haal die lul maar uit jullie broek en dan gaan we het eens even nameten hahahaha” zei hij als een echte leider en één voor één legde de jonge vrienden hun pik naast de meetlat op tafel.
“Kom Illias, nu ben jij aan de beurt” maar Illias stond daar een beetje naar de grond te staren met zijn handen in zijn broekzak en hij vroeg zichzelf af waar hij in vredesnaam naar aan het staren was tot hij ruw bij zijn schouder werd gepakt en Hicha in zijn oor siste: “je durft niet hè, hahahaha, jij met je geblufte grote lul bent straks zeker de lul!!”
Dat Illias er niet onder uit kwam bleek wél dus ritste hij zijn gulp open en liet zijn lul opmeten die in werkelijkheid een centimeter korter was dan hij had opgeschreven. Hij probeerde zijn pik te laten groeien door aan die geile slet te denken die hem vorige week nog had gepijpt maar door de drank bleef zijn grote vriend angstvallig klein en wist Illias dat hij deze weddenschap verloren had en de confrontatie met Lady aan moest gaan!

“Zo Illias, dus jij hebt gelogen over die kleine van je hè” en illias sprong een centimeter de lucht in toen Lady met platte krachtige hand tegen zijn kruis sloeg. “Hahahahaha” lachte ze gemeen “Je weet toch ondertussen dat ik niet van leugenaars hou” en terwijl Lady haar hand stevig om de paal in zijn broek klemt ruikt Illias de zoete parfum in haar hals. Lady had een prachtige hals; sterk maar vrouwelijk met sleutelbeenderen die hij het liefst kussen zou. Hij wilde de parfumsporen uit haar hals likken en nog meer wilde hij likken van deze vrouw maar hij wist ook dat hij niet onder haar commando uit kon en plichtsgetrouw keek hij omlaag en staarde naar zijn schoenen, het teken van respect!

En het was maar beter ook om naar zijn eigen afgetrapte Nikes te kijken want hij wist dat als hij de ogen van Lady zou vinden, hij zou verdrinken in lust en passie en niet van haar af kon blijven.
Hij herinnerde zich de nachten die hij met Lady had doorgemaakt en hoe heet ze waren geweest! Ze had alles nat gemaakt net haar squirting Juice en Illias had alles van haar gedronken. Hij had haar geweldige lichaam volledig bemind en geproefd en hij had géén genoegen kunnen krijgen van haar verslavende sap. Hij had Lady nooit kunnen vergeten en nu stond hij hier tegenover haar. “Zo, zo, Illias, ineens wordt dat pikkie van je groter. Kan jij jezelf weer niet beheersen hè! Maar jij bent hier niet voor jezelf maar voor de tegenprestatie hè, gnfgnfgnf, gniffelde Lady gemeen, pakte hem bij zijn volle haardos en sleurde hem mee een kamer in.

De kamer was donker, uitgezonderd op wat kaarslicht en toen Illias gewend was aan de schemering met het flikkerende licht zag hij de creatie van Lady. Hij zag een houten schot waar een gat in zat. Het paneel was beschilderd en er stond een prachtige naakte vrouw op met borsten die op die van Lady leken en even dacht Illias dat Lady een zelfportret had geschilderd, zo mooi vond hij het!
“Welkom in mijn glory hole” zei Lady enthousiast en voordat Illias er erg in had was hij in de boeien geslagen. Lady dwong hem richting de hole door hem met kracht omlaag te drukken en Illias op zijn knieën voor het gat kwam te zitten. Hij zag nog niets, hij hing gewoon een beetje met zijn gezicht in een open gat en wanneer hij een deur hoorde opengaan flitste er héél even door zijn gedachten dat Lady met haar heerlijke spuitkut het gat zou opvullen. Illias zou haar likken zoals ze nog nooit gelikt was. Hij zou zijn verlangende tong diep haar warme vrouwelijkheid indrukken en het geile water uit haar poes opslurpen. Hij nam zich voor om zelfs voor Lady zijn pis in te houden zodat hij haar nooit verliezen zou maar hij werd grof onderbroken in zijn droom toen er iets tegen zijn lippen werd gedrukt.
Illias deinsde achteruit maar Lady was te sterk en drukte zijn hoofd met kracht terug het gat in en riep fel: “Je was toch zo stoer tegen je vriendjes dat je een grote lul had; ik zal je kennis laten maken met een grote lul! Hahahaha” Illias drukte zijn lippen strak op elkaar en bewoog zijn hoofd driftig heen en weer om de lul te ontwijken maar toen Lady zijn naakte rug bewerkte met haar zweep en hard riep: “Pijpen slet!!” realiseerde hij zich haar eerdere wijze woorden: “Je bent hier niet voor jezelf maar voor de tegenprestatie” en opende hij toch maar zijn mond.

Daar zat bluffertje Illias op zijn knietjes een enorme lul te zuigen. Hij vroeg zich af hoe groot deze was want dat verrekte ding vulde zijn hele mond. Of misschien was zijn bekkie wel net zo klein als zijn pikkie, dat kon natuurlijk ook maar Jezus, als Illias niet uitkeek dan raakte de eikel zijn huig nog en moest hij wellicht kotsten maar dat kon hij niet maken op Lady’s vloer dus negeerde hij het gevoel van kokhalzen en liet de lul zijn gang gaan. Met dichtgeknepen ogen onderging Illias zijn straf en werd zijn mond misbruikt door mannelijk vlees waar je U tegen zegt.
Hij voelde hoe de harde dikke lul snel door zijn mond heen pompte en als het de diepte raakte en hij wéér moest kocken liep het slijm en kwijl over zijn kin omlaag.
Ineens hoorde hij een donkere mannenstem zeggen: “Lady he must suck me harder that bitch!” vervolgt door nóg hardere zweepslagen op zijn rug.
“Je hebt het gehoord toch mietje: zuigen moet je!” en Illias voelde de krachtige handen van Lady zijn krullen vastgrijpen en zo hielp ze hem een beetje bij deze pijpstraf!

Op en neer en heen en weer ging zijn hoofd. Zijn grote bek gevuld met pik en Illias kan zich niet herinneren dat hij ooit eerder seks had gehad met een man. Hij had de pikken van zijn vrienden wel gezien en hij had ze ook zien neuken met verschillende vrouwen maar er ooit één aangeraakt had hij nog nooit. Illias klemde op commando zijn kaken en zoog aan het apparaat dat zijn mond ramde. Er zat zóveel geweld in deze enorme lul dat Illias bang was dat hij soms zou stikken. Lady gaf hem weinig ruimte om op adem te komen door steeds zijn hoofd te bedienen en ineens had Illias het te doen met Lady. Hij voelde ineens zóveel liefde voor de vrouw die hem helemaal gek maakte dat hij week werd in zijn buik en het liefst wilde hij gaan huilen.

Al die keren dat Illias zijn pikkie had gevoerd aan de sletten die hij geneukt had; had hij nooit geweten hoeveel inspanning dat moest kosten. Hij had altijd alleen aan zichzelf gedacht en wilde zijn pik door die hoerige kelen trekken totdat de tranen uit de ogen stroomden. Het water stond nu in Illias zijn ogen en niet alleen omdat de eikel zijn huig raakte maar Lady had hem wéér eens een spiegel voorgehouden en als dank zal hij deze straf moeten afmaken. “Als ik nou iets beter mijn best doe dan is het ook eerder voorbij” dacht Illias en hij zette zijn mannelijke kaken nog wat extra kracht bij en zoog aan de paal alsof zijn leven ervan af hing. Zijn tong maakte hij een beetje hol en hij kon zich voorstellen dat de lul het erg lekker vond om door zo’n diepe gleuf te soppen. Illias voelde tot zijn verbazing dat de pik in zijn mond nog groter en dikker werd en een beetje begon te kloppen en herkende dit van zichzelf als hij ging klaarkomen. “Ow Jezus nee, gaat hij echt in mijn mond spuiten” dacht Illias vol afschuw en het liefst had hij de lul eraf gebeten om toch nog onder de straf uit te komen maar als hij nu niet aan Lady bewijzen kon dat hij een man was dan kon hij het helemaal vergeten en zal hij Lady voor altijd kwijt zijn.

Hij pijpte op het tempo dat Lady met haar handen aangaf en telde de seconden af tot de explosie. Illias voelde hoe de lul steeds driftiger door zijn grote bek gleed en de man achter het paneel kreunde en pufte waaruit Illias kon opmaken dat hij het erg lekker vond. Ineens hield de lul op met pompen en viel er een stilte in de kamer. Alleen Lady’s stem klonk door de ruimte: “Oehhh Illias, je pijpt hem lekker klaar, en alles opdrinken hoor” en Illias deed braaf wat hem gezegd werd. Het warme zaad spoot met kracht en tussenpozes zijn keel in en hij probeerde zijn smaakpapillen uit te schakelen zodat hij de zilte smaak niet zou proeven. Eenmaal uitgeklopt trok de klaargekomen lul zich terug en schudde de laatste restjes af op Illias zijn lippen. “Mmmmmm, that was a nice cumming” zegt de lul zonder inhoud en vertrekt zonder verder iets te zeggen.

“Zo Illias, ik zou maar niet meer zo opscheppen over je kleine pikkie en ga hem maar eens leren gebruiken in plaats van misbruiken” zei Lady koelbloedig toen ze hem had bevrijdt van de boeien.
“Ow en zeg maar tegen je mattie’s dat je verplicht mijn vocht moest drinken door een trechter en dat dat de tegenprestatie was, de rest blijft onder ons met je grote bek; en Lady gaf hem een knipoog bij vertrek…..

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top