Skip to content

Momenteel actief

Cuckold wordt verrast door zijn vrouw en haar Bull
4.26/5 (19)

De opdracht was duidelijk: sta om 19.30 op de parkeerplaats van het van der Valk Hotel en blijf daar in je auto zitten. Ik wist dat ze daar had afgesproken met één van haar Bulls, iemand die ze inmiddels twee keer had ontmoet, waarvan de tweede keer ook al in een hotel. We zitten namelijk in een cuckoldrelatie sinds twee jaar ongeveer: zij mag alles met andere mannen op het gebied van sex, ik mag niks… Zij bepaalt alles. Zelfs soms mijn orgasmes en erecties (als ik van haar met mijn pik in een chastity cage moet als ze op stap is).

En ze heeft nu zo’n 4 of 5 vaste Bulls, waar ze dus vaker mee afspreekt, of in een hotel, of bij de mannen thuis. De Bulls zijn best verschillende types, maar hebben een paar dingen gemeen: goed gebouwd, goed uithoudingsvermogen, goed in sex en een zeer ver bovengemiddeld dikke en lange lul… Echt maat XXL. Onlangs droeg ze me ook op om condooms maat XXL te kopen, zodat ze ook zelf altijd wat bij zich heeft, mocht het nodig zijn… Zelf heb ik maat XS, speciaal voor een kleine, dunne pik.

Toen ik stond te wachten op de parkeerplaats, wist ik al dat ze binnen was en dat haar Bull nog moest arriveren en ik zag een auto aan komen rijden en een man uitstappen en hij leek op de foto’s die ze al eens had laten zien van hem. Dit was hem. Hij zag mij niet en hij liep snel naar de ingang. Zodra hij binnen was, sloegen mijn gedachten meteen op hol… Wat zouden ze nu op dit moment aan het doen zijn? Om 20.00 ontving ik een appje van een onbekend nummer: ik zag een foto van mijn vrouw, gebukt over de rand van het bed staan, haar kontje en kutje bloot en zichtbaar onder het ultrastrakke en korte jurkje dat ze aanhad… “Is dit jouw dame?” stond er bij.. Dus ik antwoordde: ja. “Waarom pijpt ze mij dan??” kreeg ik terug, met een video erbij, waarin ik mijn vrouw close up zijn enorme lul flink zag pijpen… We appten nog wat heen en weer, waarna hij appte: “Kom maar even kijken”. Ik was even in verwarring: zou ie weer een video sturen? Of live via Facetime meekijken? Of..?

En toen volgde er een foto van een stoel in de hotelkamer, met een rol touw erop… “Kom maar naar het hotel, kamer 20, Cuck! En als je voor de deur staat, 3 x kloppen en als de deur open gaat 10 seconden wachten voordat je naar binnen gaat!”. Dus ik stapte snel uit en met een mix van opgewonden spanning, maar ook angst liep ik naar het hotel en naar kamernummer 20, kon zo langs de receptie de gang in doorlopen, zonder dat iemand me zag of iets vroeg. Toen ik voor de deur stond, klopte ik dus 3 x en na een paar tellen ging de deur van het slot en telde ik tot 10…

Toen ik naar binnen liep, hoorde ik relaxte slow house muziek op staan, de gang was redelijk donker, de kamer ook met de gordijnen dicht, maar het bed en vlak daarom heen waren goed uitgelicht… Hij zat op de rand van het bed, met z’n rug naar me toe, mijn vrouw zat op haar knieën voor hem en was hem druk aan het pijpen, waarbij ik meteen ook zag dat haar blote, forse tieten naar voren priemden, door de openingen in haar strakke jurkje (dat ik voor haar had gekocht voor als ze op stap zou gaan!). Haar blote billen staken naar achteren, ze zat met haar rug hol, zodat haar billen en tieten zo optimaal mogelijk geshowd werden…

Zijn pik was keihard en nog groter en dikker dan het al leek op de video! Ik keek gefascineerd toe, hoe mijn vrouw haar hand om zijn dikke stam had en hem aftrok, terwijl ze die dikke eikel in en uit haar mond liet glijden, dan weer zuigend, dan weer likkend… Ze kreeg zijn lul tot ongeveer 2/3e haar mond in, hij was gewoon te groot om dieper haar keel in te gaan, hoewel ze heel af en toe daar wel in slaagde. “Kleed je uit”, zei ze, terwijl ze me aankeek. Ik deed dat snel en bleef kijken hoe ze hem pijpte… Toen ik volledig naakt was, was ik me meteen heel bewust van het grote verschil tussen zijn enorme pik en die van mij… Ik zag ook dat hij keek om te zien wat voor vlees ik in de kuip had en je zag hem denken… “Ga op de stoel zitten”, beval ze me en ik deed dat meteen. Ik begon me af te trekken, terwijl ik toe blijf kijken en het eerste wat ik haar Bull hoorde zeggen was: “He, hij speelt met z’n pik, doe er wat aan!”. En ze stond op, liep naar me toe zei dat ik mijn armen achter de stoel moest houden en daar bond ze mijn polsen bij elkaar, zodat ik dus mijn pik niet meer kon aanraken…

Daarna ging ze dus weer terug op haar knieën om hem hartstochtelijk verder te pijpen.. Hij zei haar regelmatig om naar me te kijken terwijl ze dat aan het doen was. Zijn toon was behoorlijk dominant, zijn hele uitstraling en houding ook, daar kon geen misverstand over ontstaan… Na een aantal minuten maakte mijn vrouw me los, haar Bull ging staan naast het bed en mijn vrouw gaf me de opdracht om op mijn knieën te gaan zitten. Ik deed dat en zat ongeveer 1,5 meter van hem vandaan. “Dichterbij!”, zei ze en ze duwde me meer zijn kant op… Tot ik vlak voor hem zat. Ze duwde mijn hoofd toen in de richting van zijn ongelooflijk stijve lul en dacht dat ze me die van dichtbij wilde laten zien, hoe groot en hard ie was.. Maar het bleef niet bij kijken! “Open je mond!” zei ze en tegelijkertijd duwde ze mijn hoofd richting zijn pik en ik moest mijn mond echt flink opensperren om die grote eikel naar binnen te krijgen! Ze duwde mijn hoofd door, zodat zijn lul flink naar binnen schoof en ik begon hem flink te pijpen.. Ik weet niet waarom, maar deed meteen onwijs mijn best om hem diep te pijpen, maar ook zijn eikel te likken, langzaam en snel afwisselend met mijn tong en mijn hoofd op en neer te laten gaan… Hij kreunde en het leek hem zeker te bevallen! “Hij pijpt eigenlijk best goed”, zei hij tegen mijn vrouw.

Ze bleef mijn hoofd vasthouden, zodat ik me niet kon terugtrekken, dus moest hem minutenlang pijpen. Ik wilde met mijn hand ook tegelijkertijd aan mijn eigen pik trekken, maar daar stak ze een stokje voor, duwde mijn hand steeds weg en gaf een paar flinke tikken op mijn pik.. Na een tijdje moest ik stoppen en commandeerde zij dat ik op het bed moest gaan liggen, op mijn zij en dat mijn vrouw op handen en knieen op het best moest gaan klaarstaan, met haar rug hol en haar billen omhoog, het was duidelijk dat hij haar achterlangs ging neuken en hij zei dat ie wilde dat ik van dichtbij dit kon zien…

Hij had inmiddels een condoom omgedaan en ik zag vanaf 30 cm. afstand dat hij zijn dikke pik tussen haar natte lipjes naar binnen schoof, dat haar kutje zich echt opende en hij haar echt onwijs aan het opvullen en oprekken was! En dat liet ze ook goed horen… Hij voerde het tempo al snel op en stootte tot aan z’n ballen in haar kutje en er bijna helemaal weer uit, om dan weer diep toe te slaan en dat ging maar door… Ik lag steeds dichterbij en op bepaald moment lag ik half onder haar op mijn rug en kon ik haar clitje likken, terwijl ze werd geneukt. Dit vond ze hoorbaar prettig! En als hij er helemaal inzat, dan zaten zijn ballen vlakbij mijn mond en die begon ik toen spontaan ook te likken..

Toen hij dat doorhad, stopte hij af en toe met stoten, zodat ik even met mijn snelle tong over zijn ballen kon likken… En ik dus ook echt van heel close up zijn enorme lul in haar kutje kon zien verdwijnen, heel geil om te zien dat haar kutlipjes zich echt om de volle dikte van zijn stam vastzogen en uitstulpten! Zij gaf me regelmatig harde tikken op mijn pik, als ze vond dat ie te hard werd.. Daarna slonk ie weer, maar werd vanzelf ook weer hard van de situatie en het schouwspel, dus dan volgde er weer tikken met haar vlakke hand.

En na een kwartier of zo hielden ze opeens op. “Kleed je aan!”, zei ze en ik ging me meteen aankleden. “Zo je hebt hem goed getraind, zo goed luister ie naar je”, zei hij tegen haar.. En ze zei lachend dat ze me inderdaad volledig onder controle had, ook mijn orgasmes en erecties… Terwijl ik me aankleedde, stond hij achter mijn vrouw, pakte haar tieten en neukte haar zachtjes staand achterlangs, terwijl ze allebei naar me keken.. “De volgende keer gebruik ik geen condoom, maar neuk ik haar zonder en spuit ik haar kutje en kontje helemaal vol”, zei hij op een dreigende toon tegen me… En zij sprak hem zeker niet tegen! Ik rilde al bij de gedachte…

Ik was aangekleed en liep de kamer uit en moest weer in de auto gaan zitten en wachten tot ze klaar waren.. Het laatste wat ik van hem hoorde, was dat ie me een appje stuurde na ruim een uur, waarin stond dat ie haar volledig doorgeneukt nu achterliet in de hotelkamer en dat ik nu weer naar haar toe mocht. Dus dat deed ik snel en toen ik de kamer inliep, stond ze daar in het jurkje dat ik eerder beschreef, heel hoge en strakke laklaarzen tot halverwege haar dijen en met een zweep in haar handen en ze keek streng… Ik moest direct weer naakt, op handen en knieen op het bed en ze begon me flink met de zweep op mijn billen te bewerken… Ze gooide mijn telefoon naast mijn hoofd neer en zei: “Stuur hem een appje om hem te bedanken dat hij mij geneukt heeft en heerlijk heeft laten klaarkomen”. Toen ik dat intikte bleef ze de zweep flink hanteren, want ze vond dat ik gestraft moest worden, omdat ik het toeliet dat mijn vrouw zo maar flink geneukt wordt door een ander!

Ik moest haar ook klaarlikken, wat een hele klus was, omdat ze net nog was klaargekomen, maar ik moest doorgaan van haar, totdat ze kreunend en kronkelend heerlijk klaarkwam! En toen pas was ze voldaan en gingen we naar huis. Voor straf mocht ik ook die dag niet klaarkomen, pas 3 dagen later…. Nu al huiverig (maar ook opgewonden..) voor de volgende keer dat ze naar hem toegaat!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top