Skip to content

Momenteel actief

Saskia van vroeger op school
3.43/5 (7)

Het was warm voor in de winter, toen ik met Saskia aan het praten was. Ik kende haar nog van school en toen was ze ook al zo leuk, maar durfde ik niets te zeggen, omdat ze met de populaire jongens omging. Achteraf bleek dat ze juist graag met mij had willen kletsen en zelfs wel daten, omdat ze mij wel leuk vond. “Lekker apart”, zo noemde ze het. We dronken nog wat en besloten toen nog een stuk te gaan wandelen. Leuk hoe je zo’n meid dan via het internet weer tegen kunt komen en dat het dan nog steeds klikt. En ditmaal van twee kanten. Ze wilde mijn huisje wel een keertje zien. Ik vertelde haar dat ze zich daar niet al teveel bij voor moest stellen, maar toch wilde ze kijken.

Ik nam haar met mij mee, het was niet zo schrikbarend ver lopen en een wandeling heeft nog nooit iemand kwaad gedaan, helemaal niet met een mooie brunette aan je arm. Ik keek zo nu en dan opzij terwijl ze aan het kletsen was en liet mijn ogen snel over haar lichaam gaan. Ze had dat wel door, maar zei niets. Pas toen ik haar mijn huis liet zien en ze achter mij liep, liet ze haar zomerjurk van haar schouders glijden. Ik had niets in de gaten en toen ik mij omdraaide, schrok ik zelfs een beetje, Die had ik niet aan zien komen zeg! Maar lekker vond ik het wel. Ik liep op haar af en begon haar lichaam te zoenen en te strelen. Ineens had ik het te pakken en tilde ik haar op en liep met haar naar mijn slaapkamer, waar ik dat waanzinnig strakke lijf op mijn matras liet zakken. Meteen daarna trok ik haar benen van elkaar en duwde ik mijn gezicht in haar kutje. Ze droeg geen slip, dat ik dat niet door had gehad zeg. Ik likte haar zo intens als maar kon. Bij haar wilde ik echt een goede indruk achterlaten en dat lukte, want ze kwam op mijn snelle tong klaar. Ik was daar best wel trot op, ook al liet ik haar dat natuurlijk niet merken. Daarna maakte ik mijn broek los, trok alle kleren uit en dook op het bed. Zij begon met mijn pik te spelen. Wat deed Saskia dat toch geweldig, niet normaal meer. Heel rustig zuigend, overal strelend en niets overhaast. Uiteindelijk ging ze heel ouderwets op haar rug liggen en liet ik mijn lichaam boven het hare hangen. Zij greep mijn penis beet en stuurde deze tussen haar mooi gevormde schaamlippen.

Ik hoefde alleen nog maar aan te zetten en zo zat ik in haar. Ze voelde warm, zacht en perfect strak. Toen kwam het minder goede, want de uren neuken die ik altijd in mijn hoofd had gehouden als ik met Saskia het bed zou delen, duurden feitelijk maar een kwartier. Nog lang toch, als je het over de vrouw van je dromen hebt. Dan wil je nog weleens een beetje sneller dan verwacht komen. Ik trok mijzelf net op tijd uit haar en spoot over haar onderbuik. “Ik merk dat je niet blij bent”, zei ze tegen mij. “Maar maak je niet druk, we kunnen nog vaker met elkaar naar bed gaan en dan gaat het vast langer duren.” Wat was ze lief zeg, En inderdaad, Saskia had gelijk. Die keren erop duurde het langer en nam ik haar zoals ik nog geen enkele andere vrouw had genomen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Echt een tof.verhaal mijn vriendin die.heet ook saskia en zo is het bij ons ook gegaan alleen op iets andere manier en meer details maar verder een leuk verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top