Skip to content

Momenteel actief

Marjan anaal op kantoor genaaid
4.58/5 (24)

Marjan had en lekkere strakke kont en ik was gek op anale sex en dan weet je het wel, ik moest Marjan hebben. Die strakke broeken die ze iedere dag op het werk droeg zorgden ervoor dat ik mij zo nu en dan eens op het toilet moest terug gaan trekken om daar een geheel ander soort trekken te gaan doen. Ik spoot graag met haar in mijn hoofd, dan kwam ik namelijk extra hard klaar. Ik wist gewoon dat ik nog heel veel plezier zou beleven aan haar, maar had nooit gedacht dat ik haar ook echt daadwerkelijk in haar kontje zou gaan neuken en dat nog wel dezelfde dag dat ik op haar had getrokken.

Ik kwam van het toilet en ik ging zitten, toen ineens die mooie meid met die veel te mooie ronde kont naar mij toe kwam lopen. Ik keek vriendelijk op maar dacht aan hoe ik haar kapot wilde naaien. Marjan was verlegen en had moeite met haar vraag, dus haalde ze diep adem, kwam vlakbij me staan, haar volle boezem in mijn nek drukkend en ze vroeg mij of ik misschien eens met haar naar bed zou willen gaan. Ik was niet de eerste die ze vroeg, zo hoorde ik later, maar aangezien al die andere kerels vrouwen hadden, was ik de enige die ja kon antwoorden, al deed ik het met een rood hoofd en knikkend. De andere mannen deden hun duimen omhoog. Een beetje rare situatie, maar het was niet anders. Het zou direct na het werk gebeuren, ergens op een leegstaand kantoor op de vierde verdieping. Daar kwam ik naar haar toe, toen iedereen al naar huis was. Ik had een behoorlijk hoge functie binnen het bedrijf en had de sleutels ook. Ik vertelde gewoon dat ik over ging werken en de boel wel af zou sluiten. We hadden ook geen bewaking, we waren nog een redelijk jong bedrijf, daar was allemaal geen geld voor nog op dat moment, dus dat was ons voordeel.

Ik kwam op het kantoor in kwestie aan en daar stond Marjan al, helemaal naakt en klaar om geneukt te worden. ‘Luister eens’, zei ze direct, ‘ik heb geen zin in gedoe. Dus niet pijpen en beffen en al dat geneuzel, ik wil gewoon even lekker in mijn kont genomen worden, daar heb ik vandaag zin in.’ Alsof ze gewoon wist wat ik wilde, ongelooflijk zeg. Mijn pik was al hard op het moment dat ik de trap op begon te lopen en dus trok ik mijn broek meteen uit, maar eerst schopte ik mijn schoenen uit, die al bijna meteen door een ruit vlogen, het scheelde niet veel. We moesten er beiden om lachen, maar de sfeer werd er niet door verpest, hooguit werd Marjan een stuk losser. Ze stond bij een bureau dat daar nog was achtergebleven en eigenlijk nooit werd opgehaald. Ik keek naar haar mooie achterwerk dat zo fijn mijn kant op werd gestoken, terwijl Marjan met haar bovenlichaam op het bureau lag. Ik liep naar haar toe, deed mijn stropdas aan de kant en drukte mijn droge leuter zo in de ook nog droge kont van Marjan, die hem maar wat graag in zich wilde, zo hard en zo diep als maar kon. Ik greep haar billen en trok dat zalige vlees van elkaar en terwijl ik het kneedde, drukte ik mijn eikel in haar anus. Even slaakte ze een kort gilletje, al snel daarna voelde ik hoe er meer en meer van mijn lul in die zalige anus van Marjan verdween.

Ik begon haar bij de heupen te pakken en drukte mijn pik zo diep als ik kon in haar, mijn heupen drukten nu tegen haar zitvlees aan en mijn ballen sloegen tegen haar klitje. Ik begon mijzelf terig te trekken en liet slechts mijn eikel in haar zitten en duwde mijn paal weer in dat strakke kontje, steeds sneller. Haar billen trilden, zodra mijn lichaam tegen het hare sloeg en het bureau bleef nog maar net op zijn plek staan. Uiteindelijk greep ik Marjan heel hard beet en paalde ik haar helemaal aan gort. Mijn dikke pik stond op springen en ik naaide dat strakke gaatje zo diep en zo hard, het voelde ongelooflijk goed, terwijl Marjan met haar klitje aan het spelen was en zalig op het ritme van mijn neuken klaarkwam. Ik voelde mijn orgasme ook op komen zetten en kreunend stootte ik heel diep in haar en met iedere stoot schoot er een dikke straal zaad in haar mooie ronde kont. Toen ik helemaal leeg was, bleef ik nog even lekker in haar zitten en vroeg haar om even om te kijken. Ik had mijn mobieltje gepakt en maakte meteen een foto. Nu stond ze er lekker op, mijn pik in haar reet en haar gezicht op een foto. Marjan lachte. ‘Je hoeft mij niet te chanteren hoor, ik vind je pik zo lekker, dat ik er iedere week wel mee wil neuken, lekker diep in mijn kontje en als je goed genoeg blijft naaien, mag je meer.’ Volgende week is het weer zover, dan doen we het bij mij thuis. Ik ben benieuwd of ik wat meer mag doen dan alleen in haar anus dit keer, hoewel anaal met Marjan helemaal niet verkeerd is natuurlijk.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top