Skip to content

Momenteel actief

Ik geil op oudere mannen (deel 2)
4.5/5 (18)

Hoi, hier Esther weer. Bedankt voor jullie reacties. Ik zag dat iemand vroeg of ik al eens 75 plus probeerde. Eerlijk gezegd heb ik dat nog niet gedaan, maar ik heb op dit moment wel een oudere man van 62 jaar in mijn leven die mij goede seks geeft en mij ook nog eens verwend met leuke cadeautjes en daar ben ik ook niet vies van. Ik doe het daar niet echt voor trouwens want deze man kan ongelooflijk lekker neuken. Hij neemt ook echt de tijd voor mij . Ik heb hem afgelopen zomer leren kennen toen ik weer begon met hardlopen en wandelen. Bij mij in de buurt hebben we een meertje waar je kunt zwemmen en in de omgeving daarvan zijn er allerlei wandelroutes. Ik begon daar dus wat te rennen en te lopen en naderhand ging ik op de dag dat ik de man leerde kennen even op een bankje vlakbij het meer zitten. Het was aan het einde van de middag en de hitte begon al een beetje weg te trekken. Ik zat daar lekker even bij te komen en ineens zat die man naast mij. Ik had hem niet aan zien of horen komen en schrok een klein beetje. Hij moest daar een klein beetje van lachen en vroeg of het ging. “ik bijt niet hoor”, zei hij. Ik zei dat ik ook niet beet, tenzij hij dat lekker vond. Ik had gelijk spijt van die woorden want je kan dat niet zomaar tegen iedereen zeggen. Hij kon mijn grapje wel waarderen. “Ligt er maar net aan waar je bijt”. Het ijs was gebroken. We zaten daar wat samen een beetje te praten en hij vroeg of ik hier vaker kwam. Ik liep er iedere zaterdag, doe ik overigens nog steeds, en dat vertelde ik hem ook. Ik keek hem recht in zijn ogen en hij straalde iets jeugdigs uit vond ik. Ik was toen nog 18, inmiddels 19.

De week erop was hij er weer en toen zat hij al op het bankje. Het was weer mooi weer en we raakten wat meer aan de praat. Ik vond de man nog steeds een jonge blik hebben en zonder er echt erg in te hebben begon ik met hem te flirten. Hij had het door, deed dit gewoon ook terug en we gingen die avond ineens wat drinken. Het ging zo snel en dat had ik helemaal niet verwacht. Die avond zaten we lekker op een terras met een drankje. Mensen keken wel vreemd naar de combinatie, hij heel oud en ik heel jong. Dat kan mij alleen niet boeien want ik val heel openlijk op oudere mannen en wat een ander daarvan denkt kan mij niet zo heel erg veel schelen. Na die avond stond hij erop mij naar huis te brengen. Ik was lopend gekomen en hij met de auto. Een dure wagen was het, een Lexus. Hij reed mij naar huis en ik vroeg hem of hij misschien nog even binnen wilde komen. Ik denk dat hij aan mijn blik wel kon zien dat iets van plan was en dus ging hij mee naar binnen, waar we vrij snel al aan het vrijen waren. Ik was toen ik 18 werd op mijzelf gaan wonen. Ik woonde niet groots, gewoon in een flatje maar had mijn eigen plek. Daar in de woonkamer zittend legde ik mijn hand op zijn kruis en voelde ik een pik waar ik van onder de indruk was. Hij was bikkelhard en niet te lang maar vooral goed dik. Ik begon terwijl ik hem aan het zoenen was zijn broek los te maken en trok deze naar beneden. De man was op leeftijd maar dat was aan die lul niet te merken, op de grijze schaamharen na.

Ik begon hem te pijpen en toen merkte ik pas hoe dik die lul was. Ik heb een kleine mond en moest behoorlijk ver open doen om die heerlijk pik naar binnen te krijgen maar het lukte. Hij genoot en ik ook dus dat was helemaal prima. Ik had ondertussen mijn slipje uit weten te doen en zat met mijn hand onder mijn jurkje en was mijzelf lekker aan het vingeren. Ineens stond hij op en hielp mij overeind en nam mij mee naar de eettafel en legde mijn bovenlichaam op de tafel. Hij deed mijn benen van elkaar en begon mij heel rustig van achteren te neuken. Heel langzaam liet hij zijn harde, dikke pik in mij schuiven en heel rustig neukte hij mij. Omdat hij zo dik is kon ik die pik goed voelen. Normaal moet ik mijzelf een beetje helpen om klaar te komen maar dat was die keer helemaal niet nodig. Met al zijn ervaring wist hij heel goed hoe hij mij met alleen zijn lul in mijn natte spleetje klaar te laten komen. En dat deed ik ook. Hard en intens, ik schreeuwde het gewoon uit! Hij bleef doorneuken en trok uiteindelijk zijn dikke paal uit mijn kutje en zei dat ik mij om moest draaien en op mijn knietjes moest zitten. Ik deed wat hij vroeg. Hij trok zich voor mijn gezicht af en spoot zijn zaad op mijn tong en gezicht.

Dat was het begin van een heel erg fijne seksuele relatie, waarbij ik soms wat cadeautjes krijg. Hij wil mij soms ook cash geven maar dat gaat mij echt te ver, ik ben wel een sletje maar geen hoer. Deze week neemt hij me trouwens mee voor een weekendje weg. Waarheen is nog een verrassing.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top