Skip to content

Momenteel actief

De Schuur
3.61/5 (28)

Ann is een mailvriendin van 65 die ik kort geleden heb leren kennen en waarmee ik sexueel getinte mailtjes uitwisselde. We konden het bijster goed vinden en al gauw dronken we samen wel eens een kop koffie. Het bleek dat Ann wel in was voor meer en ik zei tegen haar dat ik wel iets leuks wist. We hadden afgesproken voor het station van Zaandam waar ik je op zou halen rond twee uur ‘s middags. Vooraf heb ik haar de instructie gegeven dat ze alleen een jurk aan moet doen… geen slip, geen bh!! We rijden enkele kilometers en ik zeg je de blinddoek om te doen die al die tijd al op je stoel klaar lag. Dan komen we op de bestemming. Ik help je uitstappen, en controleer nog even dat niets ziet!. Alleen de geluiden van de natuur zijn hoorbaar verder niets. “Waar zijn we” vraag je met een beetje trillende stem…..”dat zal je nog wel zien, geile sloerie van me” Ik open een deur en je hoort het piepen van de scharnieren..ik neem je bij de arm en leidt je over de drempel de onbekende ruimte binnen. Als je binnen komt voel je de koele ruimte en bij het horen van mijn stem klinkt deze wat hol of we in een grote ruimte staan…verder is er geen enkel geluid…..

Ik neem je zo een tiental stappen de ruimte in en dan stoppen we…ik laat je los en je staat verlaten in een onbekende ruimte niet in staat om wat te zien.
“Blinddoek laten zitten slettebak” zeg ik als ik je handen richting je hoofd zie gaan. Je laat je handen weer zakken en staat afwachtend op wat komen gaat….Ik ga achter je staan en pak de sluiting van je rits en zip je je jurk open…als vanzelf valt de jurk langs je lichaam op de grond en sta je met je geile lijf naakt voor me. De pumps aan je voeten zijn nog je enige kledingstuk. Ik streel je over je lekkere geile tieten en knijp zachtjes in je tepels. Terwijl ik zo achter je sta kan ik je borsten makkelijk betasten en ik voel hoe je tegen me aan gaat leunen. “mag nu mijn blinddoek af?” vraag je schuchter. “Nee, geil sletje van me, nog even geduld!” Dan pak ik je handen en je voelt het koele staal van een handboei om je polsen slaan. na twee klikken zitten de handboeien om je polsen, niet te strak maar voldoende om niet zomaar te ontsnappen.

Je hoort het ratelen van metalen kettingen en voelt plotseling het koele staal langs je lichaam glijden….je schrikt ietwat, maar kreunt tegelijkertijd…”ohhhh wat spannend”
“wat ga je met me doen ???” het uiteinde van de ketting hangt tegen je naakte lijf aan en slingert door zijn gewicht nog wat na langs je buik en over je borsten heen.
Ik pak de haak en klik die in het midden van de handboeien vast en met de ratel takel ik je handen langzaam de hoogte in. “wat doe je met me ” fluister je hees…..” naakt met je armen omhoog, je handen net boven je hoofd, sta je geblinddoekt af te wachten wat komen gaat. Ik pak het restant van de dunne ketting waarmee je handboeien vastzitten en trek de ketting voor je langs om ter hoogte van de bovenkant van je dikke tieten een slag om je middel te maken en ga dan via de onderzijde van je geile memmen weer een slag om je middel heen om weer aan de voorzijde uit te komen. De ketting voelt koel aan en zit aan de voorzijde nu boven en onder je borsten dan haal ik het uiteinde via de bovenste ketting weer naar beneden zodat de boven en onderkant naar elkaar toegetrokken worden en de druk op je tieten verhoogd. Er is nog zon twee meter van de ketting over die vanuit het midden van je borsten naar beneden hangt. “Doe je benen wijd geile sloerie van me” Je spreid je benen wijder zodat je lippen iets van elkaar komen te staan en ik trek de ketting tussen je benen door naar achteren. de ketting glijd voor een deel tussen je schaamlippen door en prikkelt ook meteen je gezwollen clit.

Je kreunt en hijgt van de spanning en als je voelt dat de ketting tussen je lippen naar achteren wordt getrokken en langs je clit schuurt begin je steeds luider te kreunen. Via je bilspleet trek ik de ketting weer omhoog en maak het uiteinde achter op je rug op dezelfde manier vast als aan de voorkant.

“Ik laat je even alleen slettebak, ben wat vergeten mee te nemen.” ik loop de ruimte uit en de krakende deur slaat met een klap dicht. Af en toe voel je de wind langs je geile lichaam gaan en je hoort vogels fluiten….verder is er niets te horen dan soms wat gekraak van de balken. Je beweegt je armen en hoort het gerinkel van de kettingen. elke beweging die je maakt geeft druk op je geile clit door de ketting die er precies overheen loopt. Het duurt lang… het lijkt wel uren te duren voordat je weer de deur piepend open hoort gaan. Ik loop naar je toe en heb een grote liter flacon olie meegenomen. Terwijl ik vlakbij je sta hoor ik je ademhaling steeds sneller gaan en af en toe kreun je zachtjes.: “waar ben je…” vraag je. Ik giet zonder iets te zeggen de eerste straal olie langs je nek en zie een spoor van olie tussen je borsten door naar beneden richting je geile kut stromen langs de ketting die tussen je beide lippen doorloopt. Dan doe ik je blinddoek af. Onwennig kijk je om je heen en ziet dan dat je middenin een oude vervallen boerenschuur staat, het licht schijnt hier en daar door de kieren naar binnen en geeft een wat magische sfeer. Je staat naast een dikke houten paal die tot de nog van het dak reikt waar de ratel met de ketting aan vast zit. Aan de onderzijde zie je drie zeer smalle zitplaatsen op dezelfde hoogte rondom de paal en voorzien van ………..zwarte dildo’s.

Op het uiteinde van elk plankje was een glimmende zwarte dildo geplaatst. Op de voorste een behoorlijk lange en dikke geaderde paal met een prachtige eikel. Op de volgende “zitplaats” een wat slankere en op de “derde” plek twee dildo’s achter elkaar…een dikkere langere en een wat smallere kleinere. ” wat ben je met me van plan”…hakkel je…Ik kom bij je staan en zeg..”draai je om geile slet:”, ik pak de blinddoek weer en doe die weer voor je ogen. “jij gaat voor mij jezelf eens lekker neuken op die dildo’s, geile kut” en ik pak de fles olie weer en giet opnieuw een straal olie over je lijf, dit keer vanaf je nek. De olie stroomt naar beneden en kiest het pad tussen je bilnaad door. je rilt als je de olie tussen je billen voelt stromen. Ik wrijf de olie met mijn handen over je billen en glijdt tussen je bilspleet langs de ketting door naar je kut en weer terug. Je schokt bij elke aanraking vooral als ik langs je clit en je anus glijdt. ik druk mijn duim daarbij diep in je kont. Je schreeuwt het uit als je mijn duim in
je kont voelt penetreren. “meester……….” kreun je terwijl ik langzaam in en uit je kont glijdt, “meester ….neuk me alsjeblieft…neuk me in mijn kont “….

Ik stop met het neuken van je geile ster met mijn duim en pak de ketting die door je bilspleet naar het midden van je rug loopt. Het gerinkel van de ketting doet je rillen van verlangen, van wat er nu gaat komen….ik maak de ketting los en haal die tussen je bilspleet vandaan om hem dan aan de voorzijde door te halen naar je hals toe en leg dan twee windingen losjes om je nek en bind het einde weer tussen je borsten vast. Jeeeeeeee wat een geil gezicht is dit, je bent geheel overgeleverd aan mijn wil en elke keer dat je beweegt rinkelen de kettingen om je nek. Ik pak je schouders en druk je richting het “zitplaatsje” met de middelgrote dildo. Als je er met je geile kont vlak voor staat, laat ik de ketting zover zakken dat je op je knieën kunt zitten. “zo geile sloerie, ga jij jezelf maar eens lekker neuken op die zwarte paal, maar eerst wil ik dat je die eens lekker in de olie zet op een manier of je mijn pik in de olie zou zetten” . “hou je handen als een kommetje, dan giet ik er wat olie in”. gehoorzaam voldoe je aan mijn bevel en steekt je handen vooruit waarna ik uit de flacon een plasje olie in je handen giet. “zo geile slet van me, masseer die dildo maar eens lekker”

Je zet de zwarte dildo in de olie en blijft verdacht lang hangen bij de forse eikel om die eens extra aandacht te geven. Langzaam, op je knieen zittend streel je de dildo of was het een echte pik, ook de nep ballen krijgen extra aandacht. Dan vind ik het genoeg en takel ik je handen zo hoog dat je op het “zitje” kan zitten terwijl je enigszins hangt in de kettingen. “draai je kut maar boven die lekkere pik, geile sloerie van me” je zoekt met je billen totdat je zwarte geile eikel gevonden hebt. “neuk die geile staaf, slettebak!!!”, Je schuift je kut nu tot bovenop de glimmende eikel en laat je dan langzaam zakken zodat de paal langzaam in je natte kut verdwijnt. Je zucht en kreunt en en als driekwart van de dildo in je kut zit zeg ik tegen je “stop geile sloerie “je mag niet verder !aan de wellust op je gezicht te zien wil je die hele paal in je kut hebben..maar dat mag niet !! ik takel met de ratel je handen verder omhoog zodat je niet verder kunt zakken met je wellustige kut…….

Je glijdt met kut op en neer als een zuiger in een cylinder, ritmisch steunend en kreunend en steeds sneller…..ik laat de ketting weer wat vieren die door de ritmische neukbeweging van je af en toe heftig rinkelen. Dan voel je dat je dieper kan en je laat je hele kut over die zwarte paal zakken totdat je op het “zitje”zit. heftiger ga je op en neer en als de hele dildo in je kut zit beveel ik je te stoppen. Ondertussen heb ik mijn broek uitgedaan en mijn stijve pik in mijn handen, lekker mijn paal een beetje af te trekken terwijl ik naar je kijk. Ik kom voor je staan en wrijf mijn eikel langs je lippen. Gelijktijdig open je je geile pijpbekkie en zuigt mijn hele pik bijna naar binnen en je draait je geile tong lekker rond mijn eikel en ik neuk je langzaam door mijn stijve paal in en uit je mond te schuiven. Na een tijdje trek ik terug en hoor “meester…kom ik wil dat u klaarkomt en zuig al het sperma uit uw geile pik”

“dat mag je later geile slettebak van me” maar eerst mag je wat anders pijpen. Ik laat je rechtop staan en de glimmende zwarte dildo schuift uit je kut. “ga op je knieen zitten sloerie” terwijl ik de ketting laat vieren zak je op je knieen. “pijp die geile zwarte staaf, sloerie”….ik beweeg je hoofd zo, dat je mond boven de inmiddels kletsnatte eikel komt en je lippen raakt. “pijpen geile kut!” je neemt de glanzende eikel tussen je lippen en proeft je eigen geil. langzaam schuift de zwarte pik in je mond en lik je hem helemaal schoon. “kom dieper geil wijf, die hele pik moet schoon”. dieper en dieper glijdt de glanzende paal in je mond totdat je aan de wortel van de dildo zit. Je moet kokhalzen zover zit de zwart paal in je keel als je terugtrekt en de dildo uit je mond glijdt. “lik ook zijn ballen schoon, sloerie”, gehoorzaam lik je de beide ballen van de kunstpik schoon en het geil van de kunstpik zit overal om je lippen. Dan kom ik weer voor je staan……

“Draai je om sloerie, geil wijf dat je bent, lekker je eigen geil oplikken, maar nu mag je mijn pik even proeven”. Ik schuif mijn eikel tussen je lippen en direct begin je met het zuigen en likken als was het een ijsje…” zuigen sletteke, ik wil dat je mijn hele paal naar binnen zuigt” Ik penetreer je mond als was het je kut..lekker in en uit en je eigen geil rond je mond gaat ritmisch mee als een randje om mijn pik . “je mag nu stoppen slettebak” en ik trek mijn pik terug uit je mond. “Ga staan ” beveel ik je. Je staat weer op en wacht hulpeloos op wat komen gaat. Je ziet door de blinddoek nog steeds niets en ik leid je naar het volgende “zitje” met de ratel trek ik de ketting weer strak net zo dat je jezelf kan neuken op de volgende verrassing. De dubbele dildo wacht met smart op je geile gaatjes, “oke sloerie …..je mag nu je volgende verrassing neuken”, je laat jezelf zakken en voelt de langste paal van de twee het eerst en gaat automatisch zo staan dat de zwarte eikel tussen je lippen schuift.

“stop hier maar even sletje” en ik pak de olie terwijl je stil blijft staan met een deel van de ene dildo in je kut…je hijgt en steunt . ik giet nog wat olie tussen je billen en wrijf de anle dildo lekker in. “neuk ..neuk die paal , geile sloerie!” terwijl je je verder laat zakken op de lange dildo stoot nu de eikel van de smallere zwarte staaf tegen je anus aan. van schrik stop je niet wetende wat er gebeurt. “je mag nu ook je kont eens lekker verwennen, sletteke van me, dus neuk jezelf maar eens lekker in die geile kont van je ” je aarzelt even maar al snel verdwijnt de smalle pik in je kont totdat hij er helemaal in zit. Twee gaten tegelijk gevuld! wat een machtig gevoel!! “je kreunt en hijgt terwijl je op en neer gaat en steeds sneller gaan de palen in en uit je kut en je kont. je krijgt de smaak te pakken…”meester ..ohhhhh wat geil…. wat een heerlijk geil gevoel is dit…..” weer zeg ik je stoppen. “ga rechtop staan geil wijf van me, en draai je om” je doet wat ik zeg. Je staat nu met je gezicht naar de grote dikke paal toe waar de kettingen aan vastzitten. “oke als je het zo geil vind mag je het ook eens andersom proberen” , De dikkere en langere dildo staat nu ter hoogte van je kont en de andere dunnere voor je kut. “Neuk slet, neuk je geile kont met die lekkere dikke paal” je zakt door je knieen en al snel voel je de dikke eikel tegen je anus aan prikken. langzaam ga je verder, je kreunt en steunt je ademhaling gaat steeds sneller…”het doet een beetje pijn meester ….. ik wil niet …. ‘” je kunt je zin niet afmaken als ik je zeg ” neuk jezelf slet, laat die geile paal in je kont zakken” aarzelend ga je stukje bij beetje verder en ik zie je sluitspier steeds verder open gaan en de zwarte glimmende paal omsluiten……
dan is de eikel van die geile zwarte paal je sluitspier voorbij en voel je geen pijn meer. Je laat je zakken totdat het grootste deel van de dildo in je kont verdwenen is en je
zucht van genot en geilheid. op en neer ga je met je kont en ondertussen verdwijnt ook de dunnere in je kut en geeft een extra geil gevoel ! “ohhh meester, dit is een geweldig geil gevoel, mijn hele kont wordt lekker diep verwent, meester….” dan is het tijd om te stoppen. “Trek je geile kont nu maar van die paal af , geile slet van me, dan gaan we de laatste verrassing voelen”

Ik leid je nu naar de grootste en dikste dildo op het derde “zitje” Een nieuwe scheut olie over je buik loopt rechtstreeks naar je kale kut en druipend van de olie sta je met je roze grot boven de eikel van die machtige zwarte paal….”wacht !!, sletteke van me” ik doe de blinddoek af zodat je kan zien welke dildo je gaat neuken met je geile kut. Je kijkt naar beneden en ziet de machtige glanzende zwarte paal die ondertussen glimt van de olie die langs je kut naar beneden druipt. “meester….die is heel groot !!!…dat gaat niet meester!! ietwat angstig roep je de deze woorden.”jij gaat deze pik lekker neuken, sletteke van me en je zal het heerlijk vinden” gehoorzaam laat je je zakken en de eikel van de glimmende paal schuift in je kut. stukje bij beetje zoekt de dikke paal zijn weg en steeds dieper ontdekt die geile eikel je kut. je kreunt en af en toe stop je even om dan een beetje terug omhoog te gaan “ohhhh meester…ohhhh dit is geilll…mijn hele kut wordt opgerekt ” en dan laat je je verder zakken op die machtige paal. Als de zwarte monsterpik er bijna helemaal in zit beveel ik je te stoppen en ga weer voor je staan. Ik maak de ketting los van je handboeien zodat je nu je handen vrij hebt om mijn pik een lekker vast te pakken.

“luister sloerie van me terwijl jij lekker verder neukt op die grote paal ga jij me eens lekker pijpen en mijn ballen verwennen” terwijl jij je soppende kut op en neer laat gaan op die geile zwarte paal, pak je met je handen die nog steeds de handboeien om hebben mijn stijve pik en begint die heftig af te zuigen. ik voel je tong rond mijn eikel krullen en je perst je lippen rond de rand van mijn eikel. met je andere andere hand begin je mijn ballen te masseren. “ga door geile sloerie van me, zuig me helemaal leeg”…ik zie je kut op en neer gaan op de zwarte staaf en je begint steeds harder die eikel in je je kut te rammen, steeds dieper zak je op die grote paal. Ik het zaad in mijn ballen borrelen en sta op het punt om klaar te komen. “ik spuit je vol sletteke, ik spuit dat pijpbekkie van je helemaal vol” en dan kom ik klaar, met volle kracht spuit het sperma uit mijn pik je lekkere pijpmondje in en het enige dat je kan doen is slikken!

Als ik mijn stijve pik terugtrek uit je mond ben je nog steeds bezig het laatste beetje geil door te slikken. “dat was lekker meester…en heel geil meester” sporen van mijn cum lopen langs je mond over je kin. Je ziet er supergeil uit.”Haal je geile kut van die paal af en ga op je handen en knieen zitten sletteke van me”. Braaf doe je wat ik je beveel…”hoofd naar beneden en je kont meer omhoog geile sloerie ” je bukt meer naar voren en je kut wijst nu lekker naar achteren. Draden van je eigen geil hangen langs je kutlippen en ik ga nu achter je staan en schuif mijn pik in je uitgewoonde kut, ik stoot hard in en uit je geile grot terwijl jij op het juiste moment tegendruk geef zodat mijn ballen tegen je billen kletsen. Steeds sneller ram ik in en uit je warme kut en kreunend kom ik voor de tweede keer klaar. Ik spuit het laatste beetje zaad diep in je vulva en glijdt dan voldaan op de grond .

Dan draai je je om en gaat volkomen onverwacht op mijn borst zitten vlak voor mijn gezicht “dan gaat meester nu mijn natte kut maar eens schoon likken” zeg je met een triomfantelijke grijns op je gezicht. Je schuift nog wat verder naar voren en drukt je kut tegen mijn mond aan terwijl ondertussen het witte vocht uit je kut terug naar buiten loopt. “likken meester, ik wil dat u mijn hele geile kut schoon likt, de kut van uw sletteke ” . Je perst nu je lippen over mijn mod en ik kan niets anders dan likken. Het warme zaad vloeit mijn mond binnen en ik slik en lik om alles weg te werken. Met mijn tong neuk ik je warme kut en even kom je omhoog om me wat lucht te geven. Ik hap naar adem en lik mijn lippen schoon…ondertussen wordt ik in de houdgreep gehouden door je forse dijbenen. Plotseling komt er een forse straal vocht uit je kut over mijn gezicht heen…. je pist over me heen!!!!! ik slik om lucht te krijgen en voel de warme urine mijn keel in lopen en langs mijn wangen mijn nek in lopen……dan knijpt de warme straal even af. “dat wou de meester toch…dat sletteke een keer lekker in uw bekkie pist, nou hier komt sletteke nog een keer” Voor de tweede keer pis je recht in mijn mond en leegt zo je hele blaas totdat de laatste druppels in mijn keel vallen. Af en toe moest ik slikken en dronk je warme pis ,,,,,,mmmmmmmmmm “mmmmm lekkere geile sloerie, je bent en vrouw naar mijn hart” ik heb nog nooit zo’n geile slavin als jij gehad.!!!”

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top