Skip to content

Momenteel actief

De moeder van mijn beste vriend
4.47/5 (43)

Mijn naam is Bart en ik ben 23 jaar. Ik ga al jaren om met Mike en hij is twee jaar jonger dan mij. We zijn zoals je dat noemt boezemvrienden en hebben eigenlijk nooit geheimen voor elkaar. Maar sinds kort is dat wel anders. We wonen allebei nog bij onze ouders thuis en ik werk sinds kort fulltime en Mike volgt nog een studie. Ook hebben we beide een vriendin en die twee meiden kunnen het goed met elkaar vinden. Niks aan de hand zou je denken.

Maar toen ik begin van dit jaar bij hem langskwam was alleen zijn moeder thuis. Dit is en vrouw van begin 50 en zeer aantrekkelijk als je het mij vraagt. Ze liet me binnen en er heerste een soort erotische sfeer. We praten wat en ik had Mike een App verzonden maar die had hij nog niet bekeken en zijn moeder dacht dat hij bij zijn vriendin was. Die twee zijn misschien wel bezig grapte ze. Ik moest lachen en zei dat ik ze dan maar zou laten en dat mijn vriendin op vakantie was. Ze grapte terug dat we dan beide hetzelfde probleem hadden want haar man was voor de zaak een paar dagen van huis… Voor ik er erg in had zei de moeder van mijn beste vriend we kunnen ook elkaar helpen en kuste me vol op mijn mond. Ik beantwoorde deze kus en voor ik het wist ontstond er een heftige vrijpartij midden in de woonkamer.

Ze nam me mee naar boven en vertelde dat er toch niemand langs zou komen. In de slaapkamer aangekomen trokken we de rest van onze kleding uit en begon deze mooie rijpe vrouw me heerlijk te pijpen, eerst heel zacht en teder, maar steeds dieper en geiler. Ik werd zo opgewonden en speelde met haar prachtige borsten en zag haar kut glinsteren zo nat was ze geworden. Ik speelde met haar clipje en ze kreunde en vroeg of ik haar wilde neuken. Ik ging voor haar zitten en drukte zo mijn pik naar binnen en begon haar te neuken. Eerst rustig maar het tempo steeds iets hoger en ik zag de moeder van mijn beste maatje genieten. We kusten en ik voelde dat ik ging komen en ze zei: Spuit me vol Bart je bent zo heerlijke ventje hmmmm.

Toen ik was gekomen en even naast haar had bijgekomen deden we onze kleding weer aan en liepen naar beneden alsof er niets gebeurt was. Bij het weggaan zei ze: we hebben elkaar mooi geholpen en je bent altijd welkom. Laatst zag ik haar weer en gaf ze me een knipoog. Ik ben echt wilt van die vrouw, maar zal dit nooit met mijn vriend delen, vandaar dit verhaal.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top