Skip to content

Momenteel actief

Naar bed met mijn lerares Duits
4.8/5 (25)

Het was afgelopen zomer heerlijk weer en iedereen ging luchtig gekleed naar de middelbare school. Ik zat in 5 VWO en had wekelijks Duitse les van juf Isabelle. Een prachtige vrouw van midden 30, met lang blond haar, een mooi lichaam en borsten die goed zichtbaar waren in haar blousje. Ze droeg vaak strakke rokjes, waar je de contouren van haar string goed doorheen zag. Vanaf de eerste dag dat ik haar lessen volgde, hadden we een heel fijn contact met elkaar, waarschijnlijk omdat ik aardig goed in Duits was. Daardoor kreeg ik vaak complimenten van haar. Op een dag, het was het laatste uur vroeg ze me na de les even te blijven. Ze wilde iets met me bespreken. Wat bleek tegen het einde van het schooljaar, was het de bedoeling om een presentatie te geven aan nieuwe leerlingen, en ze warm te krijgen voor het vak Duits. Ze vroeg mij of ik hier een rol in wilde spelen. Iets aarzelend zei ik dat ik dat wel wilde, maar nog niet helemaal wist wat er dan van mij verwacht werd. Juf Isabelle gaf aan dat dat geen probleem was, en gaf aan dat ze me die week op een avond bij haar thuis wilde uitnodigen, om alles rustig door te spreken.

Zo gezegd, zo gedaan, ging op een donderdagavond naar haar huis, ongeveer een kwartier voor mij op de fiets. Toen ik aanbelde was ik wel wat gespannen, omdat ik nog nooit bij een leraar of lerares thuis was gewenst, maar hartelijke ontvangst deed me ontspannen. We gingen aan de eetkamertafel zitten en ze bood me een kop thee aan. Op de tafel had ze diverse materialen neergelegd die verwezen naar eerdere presentaties en vol enthousiasme vertelde ze me hoe die in eerdere jaren gegaan waren. Op de een of andere manier kon ik mijn ogen niet van haar heerlijke borsten afhouden. Ze had een strak t-shirtje aan en ik zag dat haar tepels al aardig hard waren. Op dat moment keek ze me diep in de ogen en sprong er een vonk over. Haar mooie slanke benen, kwam onder een minirokje vandaan en ze zorgde ervoor dat ik een glimp van haar string kon waarnemen. Ik zag al wat vocht in de stof zitten en op dat moment begon ze me de zoenen. Ze deed langzaam haar stringetje uit en ik had uitzicht op haar kaalgeschoren heerlijke kutje. Ze begeleidde mijn vingers er naar toe en duwde 2 ervan bij haar naar binnen. Het was al enorm daar beneden en ik voelde in mijn broek dat ik een stijve kreeg.

Juf Isabelle had dat ook al snel door en bevrijdde mijn harde paal uit mijn te strak geworden jeans. Ze pakte op dat moment mijn hand en begeleidde me naar haar slaapkamer, waar we ons snel van onze kleding die we nog aan hadden ontdeden. Met haar sensuele lijf ging ze op bed liggen, met haar benen gespreid en leidde mijn hoofd richting haar natte poesje. Al snel was ik haar heerlijk aan het likken en groeide haar clitoris steeds groter. Ik nam deze in mijn mond en kort erna kwam ze heftig kreunend klaar. Heerlijk! Toen was het mijn beurt, ik wreef mijn harde lul over haar natte schaamlipjes en al snel verdween deze in haar natte grotje. Ze raakte in complete extase en ik werd ook helemaal wild.

Ik pompte met een hoog tempo in haar en kon het niet lang meer houden, waarna ik heftig ejaculerend mijn zaad in juf Isabelle spoot. Op dat moment kwam zij voor de tweede keer klaar en gilde ze het uit. Wat een genot zeg. Nadat we bij waren gekomen, gingen we samen heerlijk douchen waarbij we elkaar intens tongzoenden. Daarna nog even beneden met elkaar onder het genot van een wijntje na genoten, en ging ik rond 23:00 naar huis. Als cadeautje mocht ik haar stringetje mee nemen, als mooi aandenken. De volgende morgen kwam ik haar op school weer tegen en begroetten we elkaar met een knipoog. Toen ze me voorbij liep draaide ik me om en kon ik door haar doorschijnende zomerjurkje zien dat ze er helemaal geen lingerie onder droeg. Geen BH en geen string. Wat een genot om naar te kijken en wetende dat ik met haar heerlijke sex had gehad. Na deze keer, volgende nog vele keren en zelfs nu ik niet meer haar lessen volg, omdat ik inmiddels eindexamen heb gedaan, gaan wij nu nog zeker 1x per 2 weken met elkaar naar bed.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top