Skip to content

Momenteel actief

Seks met mijn lesbische nichtje
3.83/5 (29)

Ik ben Anastacia een lekkere kleine slanke blondine. Alleen ik heb grote volle borsten. Ik ben lesbisch. Sex heb ik vaak alleen, niet altijd met mijn heerlijke geile nichtje Irene. Ik blijf regelmatig bij irene logeren. Irene is een geile brunette met ook heerlijke grote borsten. Als ik blijf logeren ben ik altijd een beetje zenuwachtig en wil het liefste sex met haar. Maar ja ze is mijn nichtje, dus wat moest ik ermee… Ik lag met een been omhoog toen ze ineens met haar hand naar mijn knie ging. Ze begon hem te strelen. Ze streelde steeds hoger en ik werd er steeds geiler van. Toen ze mijn schaamlippen raakte keek ik haar even aan. Ze keek geil terug. Toen trok ze de deken van ons af. Ze was zo warm geweest dat ze alleen een topje droeg waar haar dikke tieten onder hingen aangezien ze geen bh droeg. Haar kutje was kaal en glinsterende van het geile vocht.

Ze trok mijn nachthemd uit waar ook ik niks onder had. Daar lag ik toen naakt op mijn nichtjes bed. Ze zoende me. Eerst zacht later hard en dwingend. Ik voelde haar vinger in mijn kut. Ze vingerde me genadeloos. Ik kwam 3x achter elkaar klaar. Ik was enorm nat. Ze likte mijn geil en mijn orgasme weg. Toen begon ze me te beffen ik hield het niet meer. “NEUK ME SLET! HARDER!” gilde ik. Toen kwam ik weer klaar. “OHHHHH UHHHGGG AAAAAHHHHH! FACKING SLET!” Schreeuwde ik. “Nu ben ik jou geile sexy slet.” zei Irene die als een bezetene hijgde.

Ik pakte mijn voor bind dildo en bond hem voor. Ik nam haar op zijn hondjes en haar dikke tieten schudde heerlijk mee. Toen ze bijna klaar kwam stopte ik. “HEY WAT DOE JE GEK? NEUK ME!” ze maakte als een idoot neuk bewegingen. Ze liep naar een stoel en schoof met haar benen wijd over de stoel lenig tot dat ze kreunend klaar kwam. Ik nam haar in haar anus en ze schreeuwde het uit. “AUW VIEZE VUILEHH UHHH MMMMMM!” Al snel kreunde ze alleen maar. Toen kwam ze klaar en viel ze bijna flauw. Ik ging terug op bed liggen en voelde ineens iets diep in mijn kut. Ik keek naar Irene maar die lag nog altijd op de grond bij te komen van ons avontuur…..Wordt vervolgd?

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top