Skip to content

Momenteel actief

Nanda’s scharrel
5/5 (1)

Al de hele dag stuurde je me geile smsjes op m’n mobiel. Je zou me ’s avonds ophalen bij ’t winkelcentrum met je auto. Je had een nieuwe gekocht en ik merkte op dat je daar vast goed in kon neuken! Tot die tijd moest ik nog wat uurtjes werken. Ik was klaar en reed naar huis en eenmaal binnen hoorde ik weer een toontje dat ik een smsje had van je. “Chick, vanavond 1930 bij de kapper op het pleintje. Trek wat leuks aan. Groeten, E.” Het was tijd om mezelf op te tutten. Stapte nog snel onder de douche, scheerde mezelf helemaal. Bekijk goed wat ik allemaal had en ging voor een zwart lingerie setje met kant en een sexy string erbij. Verder pakte ik m’n lievelings spijkerbroek, waarvan ik wist dat hij het mooi vond staan. Een truitje erbij in het zwart en m’n hoge zwarte laarzen erbij maakte het af. Ik maakte mezelf zwaar op en met een extra pompje parfum was ik ready. Op m’n horloge zag ik dat het bijna tijd was dus liep alvast richting het pleintje. De hangjongeren op het veldje floten toen ik voorbij liep. Ik zag z’n zwarte, snelle maar stijlvolle auto al staan en hij maakte ’t portier open voor me. ”Zo kijk dat dan, je ziet eruit om door een ringetje te halen! Stap gauw in, dan gaan we een eindje rijden”. Terwijl ik sierlijk instapte zette hij de muziek wat lager en had alleen maar oog voor mij. “Waar gaan we heen?” vroeg ik, terwijl ik hem aan keek met een glimlach. “Maakt niks uit, zeg maar. Gewoon via de snelweg naar een parkeerplek?” “Goed idee”

Z’n hand ging al vrij vlot naar m’n bovenbeen en wreef met z’n grote mannelijke hand. Z’n hand bleef even rusten en zocht mijn hand op, pakte hem en legde mijn hand op z’n kruis. “Voel je?” vroeg die. “Ik heb zin in je”. Hij liet m’n hand los en ik begon te wrijven en keek hem aan en zag dat ie genoot. “Kom eens met je gezicht” vroeg die. En gaf me een kus in m’n nek en likte heel teder aan m’n oorlel. “Lekker hoor” fluisterde ik. Hij legde m’n hand weer even weg en zei “Doe je benen is wat wijder” Hij streelde met z’n hand tussen m’n benen, over m’n spijkerbroek heen. Met z’n middelvinger drukte hij wat harder en wreef tussen m’n lipjes. Na een minuutje of 5 waren we bij een bekende parkeerplaats en zette de auto op een rustig plekje. We deden onze riem los en hij draaide naar me toe en begon me heerlijk te tongzoenen. Met m’n handen zocht ik z’n gespierde schouders om te strelen en te knuffelen. Ook streelde ik z’n borst en blokjes buik. “Wat ben je toch een lekkere bink” zei ik

Ik keek om me heen en zag een soort verlaten stuk bos met een picknickbankje. “Kom, we gaan daarheen” en wees ernaar. Hij liep voor en nam me mee aan de hand. Bij het bankje stonden we heel dicht tegen elkaar aan te zoenen en ik wreef weer over z’n stijve in z’n broek heen. Ik keek hem aan met vragende ogen en hij begreep het, dus ik maakte z’n riem en knopen open en deed z’n spijkerbroek naar beneden tot z’n geile gespierde kont! Verlekkerd keek ik naar de flinke paal en wreef en likte erover. E. streelde met z’n hand door m’n lange haren heen. “Neem ‘m in je mond, zuig en lik eraan lekkertje dat je bent” Z’n prachtige besneden pik had ik in m’n hand en trok ‘m stevig maar langzaam af. Hij kreunde, sloot z’n ogen en deed z’n hoofd naar achter. Naam ‘m in m’n mond en zoog aan z’n vochtige eikel. Ik wisselde af met lange en korte halen, wat sneller en langzaam tot hij bijna ontplofte. “Stop, ga eens staan” Hij maakte m’n spijkerbroek open en deed ‘m naar beneden. Streelde m’n billen en m’n kutje over m’n string heen. Hij schuifte ’t opzij en ging met z’n middelvinger door m’n lipjes heen “Je bent gruwelijk nat” en stopte z’n vinger in m’n mond en ik zoog en likte het af en gaf ‘m een lange intense tongzoen. Voor ik ’t wist zat hij me alweer te vingeren en ’t was zo heerlijk dat ik sidderend klaarkwam.

“Ik wil je diep in me” fluisterde ik in z’n oor om na een paar seconde op het picknicktafeltje te zitten met m’n benen wijd. Daar stond E. dan voor me; als een gespierde, goeduitziende geile vent met een lekkere dikke paal voor mij alleen. Hij schoof hem langzaam in me en hield zich vast aan m’n benen. Hij voerde het tempo steeds sneller op en vingerde met z’n duim over m’n clitje. Ik speelde met m’n borsten, over m’n truitje heen en keek hem recht in de ogen aan. Dit kon die duidelijk niet aan en kwam bijna klaar. Hij trok z’n pik uit me en spoot over m’n kut en onderbuik heen en wreef het lekker helemaal over me uit, omdat ik namelijk van zaad hou! We trokken snel wat aan en liepen voldaan naar de auto. We reden naar m’n huis, hij zette me af, gaf een kus op m’n wang en zei “Het was lekker, tot gauw schatje”

Volgende week weer een spannend verhaal! Meer weten over Nanda?

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top