Skip to content

Momenteel actief

Eerste keer BDSM smaakte naar meer
4.14/5 (14)

Ik had het een keer gedaan hoor. Eindelijk wilde ik ook eens aan BDSM doen. Mijn man vond het zo leuk, zo vertelde hij mij. Vroeger had hij het heel veel gedaan en ik zou het ook erg opwindend gaan vinden. Nou, ik wist niet wat mij allemaal te wachten stond, maar hij stelde mij gerust, het zou niet zo pijn doen omdat hij het rustig aan zou doen met mij, omdat het nieuw voor mij was. Ik moet zeggen, ik keek er niet heel erg naar uit, maar toen we eenmaal bezig waren, wist ik dat ik het vaker wilde doen.

Het gevoel van vastgebonden te zijn en niets kunnen doen, overgeleverd aan je sekspartner, dat sprak mij wel aan. Ik wilde nog niet dat ik hem Meester moest gaan noemen en hoewel hij dat wat minder vond, kon hij het wel begrijpen, helemaal toen ik hem vertelde dat als ik het leuk vond ik hem wel zo zou gaan noemen, de volgende keer bijvoorbeeld. Ik ging op het bed zitten en moest mijzelf helemaal uit gaan kleden en op mijn knieën zitten, met mijn handen voor mij. Ik wachtte gedwee af en toen kwam hij met een hoop touwen aanzetten. Het waren speciale touwen die echt voor BDSM werden gebruikt. Ik vond het wel even erg spannend, maar ook erg leuk. Uiteindelijk werden de touwen om mij heen gebonden zodat ik mij wel kon buiten en mijn handen kon bewegen, maar daar hield het ook wel bij op. Mijn man trok het lekker strak aan en ik moest maar aangeven in hoeverre ik het nog fijn vond. Uiteindelijk zat alles best wel strak, het deed mij een klein beetje zeer. Maar dat vond ik niet erg, waar ik op kickte was dat hij de complete controle over mij had.

Hij liet mij daar zitten en begon met mijn lichaam te spelen. Hij trok wat aan mijn haren, iets wat we tijdens gewone seks ook al deden en hij sloeg op mijn borsten, wat nieuw was, maar gek genoeg enorm opwindend. Hij haalde zijn lul uit zijn broek en legde deze in mijn handen. Die kon ik net genoeg bewegen om hen enigszins af te trekken, de rest van de bewegingen maakte hij. Daarna klom hij op het bed, stond voor mij en zei dat ik mijn mond moest openen. Hij greep mijn haren beet en trok mijn hoofd naar zijn kruis, drukte zijn dikke pik in mijn mond en begon mijn mond en zelfs mijn keel te neuken. Ik moest kokhalzen maar dat was juist wat hij zo geil vond. De tranen liepen over mijn wangen, maar ik ging stug door. Misschien vond ik het iets te ruig, maar ik kon niets zeggen en eerlijk gezegd wilde ik er ook wel aan wennen, het had iets geils. De BDSM touwen die strak om mij zaten en mijn man die mij gebruikte als seksobject. Daarna boog hij mij voorover en zo kwam mijn kont omhoog, zodat hij bij mijn kutje kon. Hij zat achter mij en begon mij genadeloos hard in mijn poesje te naaien. Oh god wat was dat zalig! Ik werd zo lekker geneukt dat ik wel drie keer ben klaar gekomen. Daarna drukte hij zijn lul in mijn nauwe kont (ik had al aan anaal gedaan met hem) en neukte hij net zo lang tot hij ging komen, waarna hij voor mij ging staan, mijn haren weer greep en mijn hoofd achterover trok, zodat hij zijn lading sperma over mijn hele gezicht en in mijn haren kon schieten. Schokkend maakte hij van mij een spermasletje en ik vond het geweldig. Sindsdien doen we het minimaal 1 keer in de maand en het is volop genieten. Ik noem hem dan inmiddels Meester, waardoor ik aan heb gegeven dat hij alles, maar dan ook alles met mij mag doen. We hebben samen een stopwoordje uitgekozen, maar die heb ik tot op heden nog niet hoeven, maar ook niet willen gebruiken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Niets verkeerds aan dit verhaal hoor. Een redelijk mooi voorbeeld van lust-sm, maar er is zoveel meer om te doen, ook met zweepjes, tepelklemmen, opdrachten, mindplay, iemand op een leuke manier vernederen of beledigen, enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top