Skip to content

Momenteel actief

Claudia’s herwonnen sensualiteit- deel 6
5/5 (5)

“Wil je deze eens passen?,” zei Tim. Claudia keek naar de pumps die hij aan zijn vingers had bungelen. Ze waren hoog en glanzend zwart. Er zaten twee linten aan die vastgebonden werden om de enkel. Claudia had met haar 28 jaar nog nooit dit soort hakken gedragen. Het signaal dat ze er mee zou uitzenden, erotische verleidelijke elegantie vond ze niet bij haar passen, en daarnaast, ze zou niet weten hoe ze op die dingen moest lopen!

Claudia grinnikte: “Ja, daar blijf ik nooit op staan.”
Tim: “Je zou me er een groot plezier mee doen, lijkt me zo geil om je zo te zien.”
Claudia kon na deze woorden Tim’s uitnodiging niet weerstaan. Tim zette de pumps naast haar neer. Ze ging zitten, pakte er één en schoof er voorzichtig haar rechtervoet in. Haar tenen kwamen plagend half naar buiten in de opengewerkte neus, de parelmoeren nagellak op haar tenen glinsterde verleidelijk in het licht. Aarzelend zette ze ook haar linkervoet in het schoeisel, en maakte daarna de fluwelen linten vast rond haar stevige enkels waarmee het zwart van de pumps een mooi contrast vormde. Voorzichtig stond ze op uit de bank en voelde ze hoe haar tenen zich verder in de neus drukten en hoe haar kuit- en bilspieren zich uit alle macht aanspanden. Claudia concentreerde zich zodat ze haar evenwicht niet verloor en lachte. Tim keek bewonderend toe en voelde hoe zijn half harde pik zich weer langzaam begon op te richten. Een beetje aarzelend en ongemakkelijk zette Claudia een paar stappen en merkte dat het eigenlijk best mee viel om op deze hakken te lopen, als ze maar heel rustig liep. Door de veranderde stand van haar benen en haar gekantelde bekken voelde ze hoe haar kont als vanzelf naar achteren en omhoog geduwd werd en hoe haar borsten naar voren staken. Als ze voet voor voet zette voelde dat heel opwindend, ze kon niet anders dan met haar heupen draaien waarbij haar stevige billen enthousiast meededen.

“Je ziet er echt zo lekker uit zo,” zuchtte Tim. Claudia glimlachte met een schuin hoofd schuchter naar Tim en pakte haar pakje sigaretten van tafel. Ze nam een sigaret tussen haar dunne lippen en stak hem, nog steeds met een schuin hoofd, langzaam aan. Daar stond ze dan: naakt en bijna onbeschaamd op hoge pumps die haar een gevoel gaven waar ze even aan moest wennen. Ze voelde zich een, ietwat ongemakkelijke, femme fatale en dat was ook de manier waarop ze nu haar sigaret rookte. Langzaam inhalerend keek ze Tim verleidelijk aan terwijl haar zwarte krullende haar aan één kant voor haar oog viel. Tim raakte helemaal verhit door dit beeld en hij begon zich zonder gêne langzaam af te trekken. Claudia voelde zich geweldig, ze had het gevoel dat haar sensualiteit een machtsmiddel was waarmee ze Tim kon vangen en bespelen. Opgewonden keek ze toe hoe Tim zijn grote stijve pik verwende.

Ze wilde zelf zien hoe ze er uit zag en liep naar de manshoge spiegel aan de achterzijde van de kamer. Langzaam nam ze zichzelf op: Door de hoge hakken leken haar stevige maar zeker niet dikke benen langer en was haar hele houding sexy. Ze leek een stukje langer ook dan de 1.60 m waar ze het normaal mee moest doen. Haar mollige buik kwam iets naar voren, ze zag haar brede heupen erin overgaan en ze vond zichzelf mooi zo. Langzaam streek ze over haar afgeplatte, halfronde borsten op haar brede borstkas waar de aanraking van haar harde tepels met haar vingertoppen een siddering veroorzaakten die door haar ruggengraat naar beneden schoot en vanuit haar kutje en perineum uitstraalde naar haar benen. Ze zette haar benen iets uit elkaar en voelde hoe de uiteinden van de linten daarbij tegen haar enkels tikten. Claudia keek zichzelf in de ogen en nam een trek van haar sigaret. Haar hand legde ze in haar nek aan de kant van haar hoofd waar haar zwarte haar opgeknipt was terwijl haar elleboog op haar borst rustte.

Ze zag Tim van achteren naderen met een blik in zijn ogen die alles verried. Hij kwam dicht tegen haar aan staan terwijl hij haar aankeek in de spiegel. Met zijn handen begon hij langzaam Claudia’s bovenbenen te strelen terwijl zijn grote harde pik tegen haar ronde witte billen duwde. Langzaam streelde hij haar dijen waarbij hij hoger en hoger kroop totdat zijn vingers Claudia’s donkere natte kutje bereikten. Claudia kreunde en zette haar handen tegen de spiegel. Ze hoefde haar kont en poes niet naar achteren te drukken want op deze hakken bood ze ze vanzelf al aan. Eventjes vingerde Tim haar opnieuw en duwde zijn duim tegen en in haar kontgaatje, Claudia hijgde en probeerde met een gedraaide nek de tong van haar minnaar te vinden. Tim verlegde zijn blik van het spiegelbeeld naar Claudia’s reebruine met kohl omrande smachtende ogen, pakte haar kin beet met zijn hand en beantwoordde haar wens met een lange innige tongzoen.

Terwijl ze kusten duwde Tim zijn grote harde pik langzaam maar beslist bij Claudia naar binnen. Een gesmoorde kreun was het gevolg en nog wilder omstrengelde Claudia de tong van haar adonis. Tim pakte haar beet bij haar brede volle heupen en begon haar nu steeds iets sneller te neuken. Claudia liet haar bovenlichaam naar voren vallen en steunde nu met haar hele onderarmen en voorhoofd tegen de koele spiegel. Ze liet hem onderdanig zijn lust uitleven en genoot van elke stoot van zijn grote harde pik. Soms haalde Tim zijn lul even helemaal uit haar natte kut en wreef ermee tussen haar billen, tegen haar kontgaatje en gezwollen schaamlippen en klit. Opnieuw en steeds makkelijker duwde hij dan zijn harde pik weer diep bij haar naar binnen waar hij omsloten werd door een natte kloppende en pulserende hitte. Bij elke stoot zag Tim hoe Claudia’s volle ronde billen meetrilde, het maakte hem gek van verlangen.

Steeds sneller en ruwer neukte hij haar en Claudia werd nu met de linkerkant van haar gezicht tegen de spiegel geduwd waarbij haar wang op het koude oppervlak op en neer wreef bij elke stoot van haar minnaar, die duidelijk op het punt stond om al snel klaar te komen. Claudia maakte haar rechterhand vrij en vond onder haar ritmisch meebewegende buik haar gespieste vrouwelijke geslacht. Verlekkerd voelde ze hoe Tim’s enorme pik zich tussen haar middel- en wijsvinger een weg baande tussen haar schaamlippen. De muis van haar hand draaide ondertussen rondjes over haar kloppende klit. De sensatie van zijn hardheid en haar opgerekte gezwollenheid maakte haar krankzinnig van geilheid.

Zonder ook maar één seconde te denken aan haar behoeftes nam Tim haar nu zo snel hij kon en kreunde en gromde daarbij uit volle borst. Claudia voelde zich hulpeloos en overgeleverd en ze kon zich geen beter gevoel wensen. Ze mompelde smachtende woorden die verloren gingen in haar onafgebroken gehijg en gekreun. In volle ruwheid beukte Tim nu tegen Claudia’s stevige kont en kwam toen klaar in een dramatisch orgasme waarbij Claudia door zijn stoten bijna uit haar pumps werd getild, ware het niet dat de linten die strak om haar enkels gebonden waren haar hiervoor behoedden. De stilettohakken tikten morsecode in het tapijt.

Terwijl Tim schokkend zijn zaad bij haar naar binnen spoot was Claudia klaar voor haar eigen extatisch moment. Spastisch trillend schoot haar orgasme door haar lichaam waarbij ze bijna door haar knieën ging en Tim haar nu met zijn sterke arme overeind hield. De sexy pumps vormden nu een wankel evenwicht en Claudia was niet in staat om zich er in haar extatisch golven mee overeind te houden. Haar vaginale spieren knepen ritmisch samen om Tim’s pik, Hij zag haar ogen wegdraaien in een zinnelijk genot waarvan hij de diepten alleen maar kon vermoeden. Tim kwam tot bedaren en likte met zijn tong Claudia’s nek, zoog en sabbelde daar aan haar warme huid en vochtige zwarte krullende haar. Langzaam en glibberend nu bewoog hij steeds langzamer zijn heupen op en neer waarbij zijn kloppende eikel steeds vaker vanzelf uit Claudia’s natte poes glipte. Hij kuste en streelde haar bezwete glimmende rug, bracht zijn hand naar haar borsten waar hij voelde hoe ook haar Bh doorweekt was van haar transpiratie. Hij voelde hoe Claudia’s brede borstkas hevig op en neer ging in een postorgastische zalige ontreddering.

Tim trok zich definitief terug uit zijn geliefde en geheime minnares. Claudia dirigeerde Tim’s hand nu met haar eigen hand zachtjes over haar voluptueuze buik en mooie borsten. Tim liet zich achterover vallen op de bank en keek, terwijl zijn grote erectie slapper werd op zijn bezwete buik, verlekkerd toe hoe Claudia trillend door haar knieën zeeg. Met haar kont nog steeds naar hem toe gedraaid duwde ze haar benen iets uit elkaar. Tim zag hoe druppels en draden van zijn sperma vermengd met Claudia’s kutsappen langzaam uit haar rood gezwollen kloppende poes begonnen te druipen. Claudia keek naar haar spiegelbeeld en zag vanuit dit gespiegeld perspectief hetzelfde schouwspel. Tim was al dagen niet klaargekomen in afwachting van een nieuw orgastisch samenkomen met zijn object van verlangen, de hoeveelheid sperma waarmee hij Claudia had gevuld was dan ook enorm. Langzaam ontstond er een steeds grotere donkere vlek op het tapijt die een blijvende herinnering zou vormen aan deze nieuwe verwerkelijking van hun gedeelde verlangen. Claudia liet zich op de grond zakken en zocht met haar rug en hoofd steun tegen de benen van haar minnaar. Tim haalde zijn handen door haar vochtige donkere krullen en streelde zachtjes haar ronde gezicht en hals. Claudia pakte de handen van haar geliefde vast en deze rustten zo gevieren op haar sleutelbenen. Ze ontspande haar hoofd en sloot haar ogen. Ze kon haar geluk niet op.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top