Skip to content

Momenteel actief

Janneke ontdekt seks deel 1
4.69/5 (16)

Ik, Janneke, zit bij Sander in de klas op de middelbare school. We zijn allebei 17 en één dag na elkaar jarig. Nog een maand en we zijn 18. Sander zit in de klas soms achter me en vergaapt zich dan aan mij. Mijn blonde haar, zorgvuldig in model gehouden door haarspelden, mijn lange, slanke nek, mijn bedwelmende geur, mijn rank figuur en vooral mijn prachtige stevige borsten. Sander heeft tijdens saaie lessen mijn bh-bandjes bestudeerd en met een stijve gefantaseerd hoe mijn borsten zonder bh uit zou zien. Gelukkig zit hij met wiskunde en economie vooraan in de klas. In de pauzes zoekt hij soms contact met me en omdat het een aardige jongen is klikt het al snel en spreken we af. Na school gaan we wandelen en we praten op weg naar huis. Na twee weken de eerste tongzoen en dan is ‘het aan’. Na een paar weken mag Sander op zondagmiddag bij mij thuis komen. Op een of andere manier mogen mijn ouders hem wel. Hoewel ze zuinig zijn op mij, hun enige kind, zijn we vaak alleen thuis op zondagmiddag. Paps en mams gaan dan een ritje maken met de auto. Het duurt niet lang of het tongen wordt horizontaal voortgezet op de bank. We zijn allebei opgewonden. Ik ben geobsedeerd door zijn stijve en hij voelt hoe mijn onderlichaam ritmisch tegen zijn pik aandrukt. Bij dat gewip op de bank blijft de kleding keurig aan. We praten wel over seks. Sander vertelt over het gefriemel met zijn buurmeisjes en ik over de dikke vierkleurenbalpen die ik als souvenir van een neef heb gekregen waarmee ik me bevredig. Toch blijft het allemaal vrij kuis tot de eerste vakantieweek die zomer.

Mijn ouders gaan een week op vakantie naar Benidorm en ze vertrouwen het mij toe op hun huis te passen. De weken voorafgaand aan die week, ben ik van de wereld door de ontembare hormonen die zich verheugen op een knalfeest. Paps en mams vertrekken op maandagochtend en samen zwaaien we hen uit. Als ze net de hoek om zijn, sleurt Sander me mee naar mijn slaapkamer. We weten niet hoe snel we elkaar moeten uitkleden. Ik ga op bed liggen, mijn ondergoed nog aan. Sander heeft me tot dusver alleen met kleren aan gezien en alleen wat in mijn broek gefriemeld. Daar ligt ik dan bijna bloot. Sander gaat op zijn knieën voor me zitten en bekijkt me uitgebreid. Ik kijk naar hem en mijn oog blijft op zijn onderbroek rusten. Ik zie zijn erectie die zich bijna niet laat beteugelen. Ik zie ook het natte plekje bij zijn eikel. Hij legt uit dat dat altijd gebeurt als hij erg opgewonden is en dat het geen sperma is maar voorvocht. Dan maakt hij mijn beha los en geniet van de mooiste borsten die hij ooit heeft gezien. Stel je voor: 18 jaar, rank, slank, op en top een meisje, heerlijk ruikend en goddelijke peren met prachtige tepels. Dan trekt hij mijn slipje uit. Ik wip welwillend mijn kontje omhoog. Een mooie bos blond schaamhaar ligt puur natuur te lonken naar hem. Hij buigt zich voorover en kust mijn lippen, daarna mijn tepels en drukt tot slot een kus op mijn poesje. Dan herhaalt zich het proces een paar keer en vraag ik hem of hij wil gaan liggen. Ik kijk uitgebreid naar hem. Ik ga met mijn vingers over zijn lippen, dan over zijn tepels en ik eindig bij zijn op springen staande penis. Ik wrijf over het natte plekje in zijn onderbroek. Dan pak ik zijn stijve voorzichtig vast en schuif het velletje op en neer terwijl hij zijn slip nog steeds aan heeft. Als ik hem dan langzaam uit zijn sportslip haal, heeft hij het niet meer. Ik schuif zijn onderbroek omlaag en ga tussen zijn benen zitten. Ik kroel met mijn vingers door zijn schaamhaar, pak zijn ballen vast en streel zachtjes zijn stijve. Dan druk ik een kus op zijn piemel. Hij weet niet of hij moet flauwvallen of klaarkomen. We gaan naast elkaar liggen en kijken elkaar diep in de ogen. We zijn smoorverliefd en er volgt een tongzoen van een paar minuten. Dan voelt hij mijn hand naar onderen glijden, ik pak zijn pik stevig vast en ik begin hem langzaam af te trekken. Hij fluistert schor dat dit heerlijk is maar dat misschien dadelijk de lakens een beetje nat gaan worden. Ik snap de hint, sta lachend op en pak een handdoek uit de kast die ik op bed neer legt. “Zo, dan zijn we daar op voorbereid,” zeg ik. Sander zegt dat hij vermoedt dat hij al heel snel kaar gaat komen omdat hij op springen staat. Ik zeg met een glimlach dat dat ook voor mij geldt.

Hij stelt voor dat hij me eerst probeert klaar te vingeren en dat ik zijn pik daarna onder handen neem. Ik ga wijdbeens op bed liggen en geef hem aanwijzingen. Hij leert dat op het juiste moment subtiel druk geven de truc is. Ik weet precies wat ik wil en corrigeer hem als hij de fout in gaat. Ik voel heel glibberig en warm. Veel tijd heb ik niet nodig want binnen een paar minuten kom ik klaar en dat is inclusief de instructietijd. Ik kreun heftig en roep hard: “En nu doorgaan en met twee vingers naar binnen.” Hij voelt alles bij mij samenknijpen en ik blijft schokkend bewegen. Na een tijdje kom ik tot rust. We liggen verliefd dicht tegen elkaar en ik zeg: “Nu ben jij aan de beurt.” Hij vraagt me om hem langzaam te verwennen en dat doe ik. Ik kneed eerst zijn ballen en speel er eindeloos mee. Dan ga ik met mijn vingers langs de stam van zijn penis. Hij moet zijn best doen niet klaar te komen en ik zie direct het effect van mijn massage. Soms stop ik om alles goed te bestuderen. Ik zie dat het voorvocht behoorlijk stroomt en ik wrijf het met mijn vinger over zijn eikel en lik het daarna op. Hij vraagt nieuwsgierig “Smaakt dat lekker.” Ik neem voorzichtig een likje met mijn vinger, proef en knik goedkeurend. “Niet slecht,” mompel ik. Dan zeg ik dat ik sperma wil zien en ik begin hem steviger af te trekken. Binnen een minuut krijgt ik mijn zin. Ik kijk aandachtig toe hoe drie, vier stralen naar buiten spuiten en op zijn buik terecht komen. Ik wrijf het zaad langzaam uit over zijn buik en ruik aan mijn vingers. ‘Het ruikt anders dan het voorvocht’, constateer ik. Dan pak ik een gastendoekje en begin zijn buik heel lief zachtjes droog te wrijven. We liggen dicht tegen elkaar van elkaar te genieten als ik na een kwartier zeg dat ik weer geil ben. Het woord ‘geil’ klinkt zo euhhh ….. geil uit mijn mond dat hij meteen opgewonden raakt. Hij vraagt: “Mag ik je likken?” Ik knik van ja. “Lijkt me heel lekker,” zeg ik en hij gaat tussen mijn benen zitten. Hij pakt me bij mijn billen en tilt me op zodat hij met zijn tong bij mijn kutje kan. Hij ruikt de geur van een opgewonden meisje, kruidig en warm. Hij duwt zijn tong stevig zo diep mogelijk in mijn schede. Als hij amper bezig is kom ik klaar. De handdoek waarop we liggen is dan niet alleen voor zijn kwakkie nodig maar ook voor mijn overvloedige vocht. Per ongeluk ontdekt hij wat squirten is. Als ik klaar gelikt op bed lig uit te hijgen, zeg ik dat ik het fijn heb gevonden, maar dat ik nog niet weet of ik zijn piemel durf af te zuigen. “Lijkt me raar om jouw sperma in mijn mond te krijgen en door te slikken,” zeg ik. Hij zegt dat dat niet geeft en dat we wel zullen zien, maar dat hij het heel fijn vindt om mij te likken. Die eerste dag heeft in het teken gestaan van de lust en het bevredigen van elkaars nieuwsgierigheid. We zijn nu beiden 18 en nog maagd.

De volgende dag zit Sander al om negen uur op de fiets. Hij heeft zich expres niet afgetrokken om vandaag zo veel en zo lang mogelijk samen te kunnen genieten. Voor half tien drukt hij op de bel bij mij thuis. Ik doe open en ik zie er geweldig uit. Ik zeg niets en neem hem bij de hand naar mijn slaapkamer. Als hij iets wil zeggen maan ik hem met een vinger op de lippen stil te zijn. Ik ga op mijn knieën voor hem zitten, maak zijn broek los en schuif die tegelijk met zijn onderbroek naar beneden. Dan pak ik zijn stijve kloppende pik vast en begin hem te pijpen. Ik kijk hem verliefd aan en hij word gek van wat ik met zijn piemel in mijn mond doe. Hij voelt mijn tong heel duidelijk over zijn eikel gaan. Het duurt niet lang of hij voelt dat hij klaar gaat komen. Hij zegt zachtjes: “Ik weet niet of je dit wilt, maar ik hou het niet erg lang meer vol.” Ik stop even en leg opnieuw mijn vinger op mijn lippen. Dan ga ik door en binnen een minuut komt hij klaar. Ik voel de stralen naar buiten spuiten en ik slik alles door. Als ik klaar ben zeg ik: “Zo, die ervaring heb ik nu en het was nog lekker ook.” Ik ga staan en hij perst mij tegen zich aan, met de tranen in zijn ogen. “Je bent zo lief, mooi en spannend,” fluistert hij me schor toe. Ik zeg: “Jij ook, maar je hebt nog een taak.” Ik kleed me uit en ga met mijn benen open en een kussen onder mijn billen op bed liggen. Sander wil me gaan vingeren, maar resoluut pak ik zijn hoofd en duw dat tussen mijn benen. “Ik wil je tong voelen,” zeg ik. Ik ben kletsnat, hij snapt de boodschap en met zijn tong likt hij mijn schaamlippen. Hij zuigt op mijn knopje, ik pak hem bij zijn haar en duw zijn hoofd in mijn tempo op de plekjes die ik wil. Ik kom binnen een paar minuten klaar maar omdat Sander probeert zijn tong nog dieper in mijn schede te krijgen zit zijn gezicht vol met mijn intieme vocht. Ik zucht, steun, kreun en roep: “Dieper en harder. Nu.” Mijn orgasme duurt lang en is bijzonder nat. Het lijkt wel of ik plas. We liggen daarna dicht tegen elkaar op bed bij te komen. “Zou je me willen ontmaagden,” fluister ik in zijn oor. “Ik zou zo graag willen dat jij de eerste bent.” “Niets liever dan dat,” fluistert hij terug. Ik zeg dat het waarschijnlijk geen drama gaat worden omdat mijn maagdenvlies al gesneuveld is door de vierkleurenbalpen van mijn neef. Ik wil wel per se maatregelen nemen om te zorgen dat ik niet zwanger wordt. Een uur later stappen we op de fiets op weg naar een seksboetiek. Sander neemt geld op bij de bank en samen stappen we met een rood hoofd naar binnen. We informeren naar condooms en uiteindelijk gaan we met een gezinsverpakking van 24 stuks naar buiten. Ik zie de andere klanten lachend naar elkaar knipogen en een klant zegt tegen me: “Je bent nogal wat van plan, meid. Groot gelijk.”

We racen naar mijn kamer en Sander weet niet hoe snel hij mij zich moet uitkleden. Ik trek de kleren van zijn lijf en bijna springen de knopen van zijn blouse. We verdwijnen hevig vrijend onder de dekens. Hij streelt, likt en kust mijn verrukkelijke lijf waar hij kan. Mijn hand heeft in no time zijn ballen vast en met mijn andere hand neem ik zijn stijve in de houdgreep. Ik ben kletsnat van onderen en damp bijna. Sander onderbreekt ons spel en pakt de doos condooms. Samen lezen we de gebruiksaanwijzing en gelukkig zien we op tijd dat je een gebruikt condoom niet door het toilet mag spoelen. Dat had een leuk effect gegeven voor mijn ouders als ze 24 condooms omhoog hadden zien borrelen uit de verstopte plee. Ik scheur de verpakking open en zeg dat hij met zijn ogen dicht op bed moet gaan liggen. Ik rol langzaam het condoom over zijn pik. Dan ga ik over hem heen zitten en laat zijn lul langzaam bij me naar binnen. Dat gaat zonder haperingen. Hij voelt de warme omklemming van mijn schede en hij voelt aan mijn knijpende schede dat ik al bijna klaar komt. Hij vraagt me even niet te bewegen en de opwinding zakt wat. Smoorverliefd kijkt hij me aan. Langzaam beweeg ik mijn kontje op en neer, mijn schaamhaar kriebelt langs zijn pik en ballen. Langzaam raken we in een bepaald ritme. We houden dit ritme een minuut of vijf vol. Dan begin ik feller op en neer te gaan. Sander voelt mijn onderlijf stevig over zijn pik en schaamhaar gaan en hij tilt mijn billen omhoog. Dat blijkt precies genoeg te zijn voor me. Ik kom klaar en sleur hem mee in mijn orgasme. Binnen tien seconden spuit hij het condoom vol. Bezweet rollen we van elkaar af. Na een paar minuten pak ik zijn slappe lul en bekijk uitgebreid het resultaat van onze eerste vrijpartij. Ik schuif zelf het condoom van zijn pik en ik houd het omhoog om het te bekijken. Ik ruik ook aan de inhoud. Ik leg er een knoopje in en pak een handdoek om zijn slappe vriend schoon te maken. Ik wrijf ook mijn eigen doosje droog. We vallen weer terug in bed onder de lakens en dommelen een half uurtje in elkaars armen. Dan wordt Sander wakker omdat ik met een hand zijn ballen vastpak. Hij ontdekt al snel dat ik weer kletsnat ben tussen mijn benen. Hij begint met me te stoeien en gooit me op mijn rug op bed en doet quasi ruw mijn benen uit elkaar. Hij graait een condoom uit de doos. Ik krijg een paar likken op mijn kutje en doe zelf het condoom om. Sander vraagt me of hij in een keer zijn pik naar binnen mag duwen en ik knik gretig van ja. “Natuurlijk, ik ben er helemaal klaar voor,” en dan glijdt hij in een vloeiende beweging bij me naar binnen. Hij weet het een stoot of 60 vol te houden en komt dan klaar. Ik ben nog niet klaar gekomen en om dat goed te maken vingert hij me klaar, het gevulde condoom nog op zijn dijbeen. Er zijn nu twee van de 24 condooms gebruikt en we hebben nog 6 dagen te gaan voor mijn ouders terugkomen. De daaropvolgende dagen neuken we als konijnen. We leren steeds meer van elkaar te genieten. Het lekkerst is het als ik als een amazone boven op zit. Ik weet exact wat ik wil en het enige dat hij moet doen is goed met me mee bewegen en opletten als ik klaar ga komen. Dan moet hij omhoog met zijn billen waardoor zijn pik nog dieper in me komt en ik de beslissende zet krijg die me klaar maakt. Mijn pulserende kutje melkt hem daarna bijna als vanzelf tot een hoogtepunt. Op dag drie gaan er vijf condooms door heen net als op dag vier. Voorzichtig proberen we andere standjes uit. Hij vindt het heerlijk als ik op mijn knieën voor hem zit, met mijn kontje in de lucht. Hij heeft zo een prachtig uitzicht op mijn billen en schaamlippen. Op een bepaald moment ontdekken we een standje waar we beiden bijzonder van genieten. Sander ligt op zijn rug en ik kom op hem zitten met mijn rug naar hem toe en buig voorover. Ik pak dan zijn stijve en wrijf daarmee over mijn kittelaar. Hij steekt ondertussen twee vingers pompend in mijn schede. Ik lek hierbij ook nog eens zo veel, dat ik mijn billen en bovenbenen in kan smeren met mijn eigen sekscrème. Ook het klaarkomen is heerlijk. Sander voelt hoe mijn kutje samen knijpt rond zijn vingers en hij kan zelfs tellen hoe intens ik kom. Geheel bevredigd gaat hij naar huis nadat hij heeft belooft om morgen terug te komen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top