Skip to content

Momenteel actief

Een spannende koopzondag
5/5 (2)

Met koopzondag besloot ik naar het centrum te gaan, ik belde een vriendin of ze zin had om mee te gaan. Ik haalde haar op rond half 1 en zochten een parkeerplekje. Het was behoorlijk druk in de parkeergarage dus het werd vast een gezellige dag! We gingen eerst even wat lunchen en in de broodjeszaak werkte een hele leuke jongen. Ik liet hem weten dat hij voor mij wel vaker een broodje mocht maken, hij lachtte verlegen. Nadat we ons broodje op hadden en we de zaak uit liepen zei ik tegen m’n vriendin; “Straks nog even naar de sexwinkel” Bij een groot warenhuis kwamen we op de lingerie afdeling, ik pakte wat leuke setjes en sloot aan in de drukke rij. De mannen zaten op de stoelen te wachten en ik besloot hen aandacht even te testen. Het hokje was vrij bij een leuk uitziende man, die waarschijnlijk op z’n vrouw wachtte. Ik hing alles op en sloot het gordijn op een klein stukje na. In de spiegel keek ik of ik hem kon zien en ik zocht wat oog contact.

Het viel hem op dat het gordijn een stukje open was en zag zijn ogen naar wat stukjes naakt zoeken. Ik schoof het bandje langzaam van m’n schouder terwijl ik naar hem keek via de spiegel. De bh maakte ik open en hing hem aan het haakje. Met wat kippenvel en stijve tepels draaide ik mezelf om en zag hem verschrikt kijken. Ik gaf hem een knipoog en knoopte m’n spijkerbroek open en liet hem langzaam zakken. Met m’n hand deed ik m’n lange haren opzij en keek wat omhoog en zag hoe hij benauwd om zich heen keek, even goed ging zitten en z’n keel scraapte. M’n spijkerbroek was uit en hing hem op het haakte. Ik stond alleen nog maar in m’n string. Ik hoorde m’n vriendin roepen; “Nan, Nanda in welk hokje zit je?” “Ik zit in het 4e hokje, kom maar hoor!” riep ik en niet veel later stond ze in de gordijn opening. “Heb je al gepast of moet je nog?” “Nee, ik moet nog passen. Heb jij ook wat bij je?” vroeg ik. En ze hield een paar setjes omhoog. “Wat leuk, nou kom er gewoon bij joh. Maakt niets uit!

Ze trok haar trui en broek uit en stond in haar baby roze setje met wit kant naast me. “Je bent mooi” riep ik en ik had de man z’n interesse weer gewekt. Maar wat wil hij dan ook met 2 prachtige meiden in één pashokje? Ik schoof langzaam m’n string omlaag en stond nog met m’n voorkant richting de man. Schopte de string wat naar achteren en pakte een nieuwe van het haakje. Pittig rood met een zwart kantje en strikje voor. Langzaam trok ik hem aan en draaide mezelf om, zodat hij mijn achterkant kon zien. Ik hoorde hoe hij weer z’n keel schraapte. Ik pakte dezelfde bh en vroeg aan m’n vriendin of ze hem dicht wilde maken. Zo lief als ze is, complimenteerde ze me met m’n borsten. “Je heb echt mooie borsten hoor. Welke maat heb je?” Ik liet weten dat het een volle C was en ze maakte van haar handen een kommetje en legde deze op m’n borsten. Ze ging op haar tenen staan en zoende de huid, die boven het randje kant stak.

Ik keek naar de man en stak langzaam m’n wijsvinger in m’n mond en liet hem langzaam uit m’n mond glijden, likte van m’n handpalm tot het puntje van m’n vinger en wees naar hem en maakte een gebaar dat hij het pashokje in moest komen. Hij keek om zich heen. M’n vriendin schoof het gordijn nog ietsje aan de kant, ook zij stond er sexy bij. Het zou een stomme vent zijn als hij deze kans voorbij liet gaan, blijkbaar besefte hij dat ook en liep langzaam maar met vol overwogen passen naar het gordijn. “Schatje, kan ik je even helpen?” Hij zei dit om vast zo min mogelijk op te vallen. Ik hield het gordijn open en trok hem naar binnen en sloot het met een krachtige beweging. “Wij heten Nanda en Sabrina. En hoe heet ben jij?” Een hele foute openingszin maar hij wérkt wel. De man liet weten Victor te heten “En ik ben dol op dames in lingerie!” Zijn handen gleden over m’n borsten, hij duwde het wat omhoog, kneep het samen en streelde weer verder. Met z’n andere hand ging hij naar de borsten van m’n vriendin, streelde en deed de cup wat omlaag zodat hij speels met haar tepel aan de gang ging.

Het was spannend om te zien hoe we zijn dag spannend maakte, zelf hadden we ook de grootste lol. Z’n riem maakte ik open en trok hem omlaag, met z’n slip erbij. Ik streelde met m’n zachte hand over z’n billen en heup heen en zag z’n lekkere pik. Langzaam trok ik hem af en hij keek hoe ik bezig was. Ik stopte, trok de rode string uit en zakte door m’n knieeen, opende m’n mond en sloot met m’n volle lippen over z’n stijve pik. Terwijl ik mezelf vingerde keek ik omhoog en zocht ik oogcontact, terwijl ik ‘m zoog. Hij vond het lastig om me aan te blijven kijken dus richtte zich op m’n vriendin. Ze tongzoende met elkaar en hij trok der lingerie uit, hij streelde haar en ging steeds lager en lager, tot hij bij haar kutje kwam. Rustig vingerde hij haar, terwijl hij genoot hoe ik hem zoog. Na een tijdje legde hij z’n hand tegen m’n hoofd en z’n pik zat bijna in m’n keel. Voorzichtig maar dwingend duwde hij z’n hand tegen m’n hoofd waardoor het dieper ging. Het pompende gevoel van z’n pik voelde ik in m’n mond en haalde ‘m eruit, ik trok een paar keer en liet hem tegen m’n gezicht spuiten. De klodders zaad vlogen tegen m’n wang en lip aan. Snel bukte m’n vriendin en kwam naast me en ze opende haar mond en stak haar tong uit. Z’n geile spuitende pik bewoog ik richting haar en ze kon nog de laatste klodders ontvangen. Toen hij duidelijk leeg was, veegde ze al het zaad van haar gezicht en likte haar vingers af. Ik

Ik kwam omhoog en gaf hem een heerlijke intense zoen op z’n mond en hij wurmde nog even z’n tong naar binnen. Hij proefde z’n heerlijke eigen pik en wat zaad en bromde nog even na van genot. Nadat we onszelf gauw hadden aangekleed, verliet hij het pashokje. We kwamen hem weer tegen in de rij bij de kassa. Hij was met z’n vrouw en nadat we hadden afgerekend gaven we hem beide een knipoog en een klein kusje wat alleen hij zag en begreep.
Op naar de volgende winkel !

Liefs, Nanda

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top