Skip to content

Momenteel actief

Billenkoek 2
4/5 (3)

mil zij tegen nikkie en renate ga maar naar boven pak dan de eerste kamer en trek iets leuks aan. renate deed de dildo af en liep samen met nikkie naar boven. nikkie deed de deur open en zei wauw wat een mooie sexcollectie.nikkie deed een leren kwartcupje aan en een leren string. renate trok iets van rubber aan het was een broekje dat boven je billen uitkomt en strak om je middel het materiaal verdween tussen de kutlipjes en zat strak over haar knopje ook verdween het in de bilnaad. renate pakte een bijpassend bovenstukje dit was ook van rubber. het koste moeite om het over de tieten de krijgen ter hoogte van de tepels waren gaten in het rubber waar de tepels doorheen staken.

tjeezus wat geil riep nikkie.nikkie pakte een stoere pet en zette die op waardoor ze een streng uiterlijk kreeg,ook pakte ze een gummiknuppel en ging politieagente spelen. nikkie sloep renate plagend een paar keer op de billen. ja ho even zei renate lachend. nikkie keek renate streng aan,plotseling sloeg nikkie met de knuppel in haar hand. renate schrok. zo meisje heb jij die spullen wel netjes afgerekend zei nikkie. draai je maar eens om en ga met je handen tegen de muur staan. renate besloot het spelletje maar mee te spelen en deed wat er gevraagd werd. nikkie fouilleerde renate. nikkie betastte renate haar tieten en kneep hier een beetje in toen ging ze naar beneden en voelde tussen de benen van renate. renate was al behoorlijk nat geworden een klein beetje vocht had het broekje verlaten en liep langs de binnenkant van de benen naar beneden.renate wilde iets zeggen waarop ze een harde tik op haar billen kreeg. zwijg zei nikkie en gaf renate nog een paar flinke tikken op haar billen. nikkie kwam nu tegen renate staan en voelde met beide handen over renate bh. nikkie pakte met haar duim, wijs-en middelvinger de hardgeworden tepels vast en kneep hier zachtjes in. renate kreunde een beetje. nikkie ging met een hand in de broek van renate haar kut was kletsnat waardoor nikkie makkelijk een paar vingers in de kut van renate kon stoppen. omdat het broekje zo strak zat kon nikkie niet veel uitrichten. met een ruk trok nikkie de broek naar beneden.

renate wilde protesteren maar kreeg weer een tik op haar billen.

nikkie legde de knuppel in de nek van renate en zei voorover buigen dan ga ik je even onderzoeken. renate was te opgewonden om te protesteren en boog voorover nikkie voelde meteen aan de neukgleuf en duwde de gummiknuppel in de kut van renate. renate schrok en kwam overeind. nikkie duwde renate weer voorover en deed bij renate de handboeien om nikkie deed de handen van renate achter de rug waardoor de tieten naar voren staken. nikkie duwde nu ruw de gummiknuppel in de kut van renate. renate schrok even maar het voelde al snel lekker. met flinke bewegingen werd renate geneukt het was vreselijk geil. de knuppel bleef in de kut van renate terwijl nikkie renate omdraaide. kus mijn tieten commandeerde nikkie neem ze in je mond klonk het. renate zoog de stijve tepels naar binnen en draaide rondjes met haar tong om nikkie’s tepels. nikkie kreunde geil. renate stond nog steeds met de knuppel in de kut maar nikkie was nog niet klaar met renate. nikkie tilde haar been op en zette die op een stoel met een hand trok ze de leren string uit haar gleuf en legde die langs haar schaamlip. lik mijn kut beveelde ze renate. renate was opgewonden en wilde niets liever. met lange halen likte renate de kale kut van nikkie. nikkie had haar kut goed kaal gemaakt en haar klitje stak uit haar schaamlippen naar buiten renate sabbelde er op en net voor renate dacht dat nikkie klaarkwam staat mil achter ze.

nikkie en renate schrikken een beetje. zo zo zegt mil wat een geile boel hier. mil zegt tegen renate maak maar af waar je aan begonnen bent. renate twijfelt een beetje, als reactie slaat mil met haar platte hand op de kont van renate. renate besluit om te gehoorzamen en likt de kut van nikkie. nikkie gaat nu op de stoel zitten en doet haar benen wijd. renate zuigt de schaamlippen van nikkie naar binnen en bijt een beetje in. auw zegt nikkie. mil slaat renate keihard met de gummiknuppel op de kont en zegt had ik gezegd dat je dat mocht doen. mil stopt de gummiknuppel weer in de kut van renate met een soppend geluid wordt de knuppel in de kut van renate heen en weer bewogen. renate likt nog steeds de kut van nikkie. nikkie gilt geil ik kom ik kom ja ja en komt spontaan klaar. renate likt al het kutsap op en zegt wat heb jij een lekker geil kutje politieagente en lacht. renate voelt ineens dat de knuppel uit haar kut wordt getrokken kort daarna voelt ze dat er een enorme grote kunstlul er in geramd wordt. mil duwt hem er in een keer diep in de kut van renate. stop zegt renate hij is te groot maar mil weet van geen stoppen en duwt de kunstlul nog dieper.

renate went al een beetje aan de grote kunstlul en word zo geil als boter. renate voelt de grote kunstlul in en uit haar kut soppen en begint terug te stoten op het ritme van mil. mil haalt de kunstlul uit de kut van renate en zegt tegen nikkie duw een vinger in de kut van renate. nikkie duwt een vinger in de kut van renate. mil slaat met de kunstlul op de kont van renate. mil zegt tegen nikkie duw er nog maar een vinger in.

pets weer krijgt renate een tik op haar kont. nikkie gaat flink tekeer in de kut van renate. nee nee zegt renate ik heb het niet meer mijn hele lichaam hunkert naar bevredeging. mil zegt tegen nikkie duw de derde vinger er ook maar in. renate’s kut begint al lekker te vullen en zachtjes beweegt ze op en neer.

ahhh, dat voelt lekker zegt renate. mil zegt tegen nikkie stop je hele hand in de kut van die geile snol. door de geilheid van renate heeft nikkie een makkie om de hand in de kut van renate te krijgen. de vuist van nikkie verdwijnt nu in de kut van renate.renate voelt de climax van ver komen. nikkie verwent met haar vrij hand de klit van renate. het kan nu niet meer lang duren en renate roept aahhh ahmmmmm jaaaaa. renate komt spuitend klaar. haar orgasme duurt een paar minuten. renate roept naar een paar minuten mijn orgasme is voorbij en zoent nikkie en mil vol op de mond. renate wordt van haar boeien ontdaan. meteen duwt ze mil voorover en geeft haar een klap op haar kont. zo zegt renate die heb je verdient.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top