Skip to content

Momenteel actief

Avondje dansen
4.6/5 (5)

We besloten om na lange tijd onze beentjes nog eens uit te slaan en te gaan dansen. Een gewone dancing is met onze 40 jaartjes niet meer aan ons besteed. We zochten via het internet naar een fuif met muziek van de vervlogen jaren en vonden deze ook. Het was een fuif voor vrijgezellen, maar dat wij een koppel waren, weerhield ons niet om er toch naar toe te gaan. We zochten een gezellig tafeltje op in een hoekje om af en toe wat te zitten en iets rustig te drinken. Het ging er bijzonder leuk aan toe en raakten met andere mensen in gesprek. We werden opgenomen in een groepje bestaande uit zowel vrouwen als mannen van onze leeftijd. Er werd heel wat afgedronken, gelachen als dansjes geplaatst.

Naarmate de avond vorderde, deed de drank ook zijn werk en werden sommige licht in het hoofd. Een pracht van een slow, die konden we niet laten gaan. Toen we recht stonden om naar de dansvloer te gaan, bemerkte ik dat enkele mannen in de duisternis rond een tafeltje stonden. Het viel me op en vermoedde dat er iets gaande was. Nieuwsgierig ging ik kijken en keek over hun schouder mee en zag een heerlijk spektakel. Marleen lag stomdronken voorover gebogen op een tafel en werd langs achter geneukt door een man. Ze beleefde zo te zien, niets van het gebeuren. Zo dronken was ze. Yvette daarentegen, leek ook dronken, maar wist goed wat ze deed. Een man zat met zijn broek op de enkels op een stoel en zij bereed hem achterwaarts. Je kon ondanks de duisternis duidelijk zijn lul in haar kut heen en weer schuiven

Mijn vrouw keek even mee, schrok en trok me daarna mee naar de dansvloer. Het zicht had me niet onberoerd gelaten en had er een stijve van gekregen. Dat voelde ze natuurlijk tijdens de dans en het onderwerp van het gesprek kan je al raden. Ze vroeg; “Ze zijn dronken en weten blijkbaar niet meer wat ze doen. Moeten we ze niet gaan helpen?” Ik antwoordde; “Niet meer weten wat ze doen? Zo te zien wist Yvette maar al te goed waar ze mee bezig was en wat zou je doen om ze te helpen?” “Zou jij me dan niet komen helpen mocht ik daar zo liggen?” “Tuurlijk schat, ik zou je zeker komen helpen om klaar te komen.” “Jij zou me dus gewoon door die vreemden verder laten neuken? Jij zou daar niets op tegen hebben?” “Nee, ik zou je verder laten neuken en genieten, het is toch maar seks en niet uit liefde?” “Dat geloof ik niet!”, antwoordde ze weerom. “Moet je dan eens proberen hé.” “Daag me niet uit hé”; zei ze. Ik beantwoordde opgehitst door de gedachte alleen al; “Wel ik daag je uit. Van zodra er eentje zijn broek laat vallen ben jij al weg”. “Ik ga”; zei ze resoluut en stapte het kringetje in. Er had zich al iemand anders achter Marleen geinstalleerd en pompte met heftige stoten in haar kut. Viviane ging er naast staan, fluisterde iets in zijn oor. Hij trok zich uit haar terug en zij nam zijn lat in haar mond. Marleen haar sappen en het sperma van zijn voorgangers moeten er nog aan gehangen hebben. Ze zoog eraan alsof het een lolly was. Ze keek daarbij eens naar mij, met ogen de woorden leken te spreken van; “zie je nou wel en niet jaloers?” Haar rokje werd opgetild en men stripte haar broekje naar beneden.

Ik trad op haar toe en met mijn tong likte ik haar poesje. Ik voelde dat ze al behoorlijk heet stond. Ik proefde haar sappen. Yvette stopte met haar bezigheden en keek naar haar. Viviane maakte zich los van mij, draaide zich om, nam de stijve van die man in haar hand en geleidde hem naar haar kut. Daar lag met haar rug op de tafel te neuken met een vreemde. Tussen het hijgen door zei ze; “ga jij maar naar Yvette en neuk haar ook maar eens flink.” Alsof Yvette het had gehoord, trok ze me dichter, duwde me op de zetelbank en ging bovenop mij zitten. Mijn stijve lat floepte direkt in haar natte spleet. Deze was reeds goed gesmeerd met haar sappen en sperma van ik weet niet hoeveel mannen. Ik zag hoe een andere man al rukkend op Viviane toe trad en zijn paal in haar mond plantte. Ze werd langs achter geneukt en zoog terwijl een andere naar het hoogtepunt als een ervaren hoer. Hij trok haar bloesje over het hoofd en ontdeed haar van haar bh.

Daar lag ze op tafel met opgetrokken rok en ontbloot bovenlijf te neuken en te zuigen in een danszaal. Haar borsten kletsten heen en weer bij iedere stoot in haar pruim. Nog een andere man nam ze in zijn handen terwijl hij zich stond af te rukken. Het duurde niet lang of hij spoot op haar rug. Even later kwam de ene klaar in haar mond. Ze had problemen om het allemaal door te slikken. Dit was net iets te veel voor me en ik spoot mijn lading in een vreemde kut. Oooh wat deed dat deugd en was het een prachtig zicht. Gelijktijdig met Viviane haar hoogtepunt kwam de man klaar in haar kut. Hij kromp samen en trok zich terug.

Al even snel stond daar een vervanger, die opnieuw hevige stoten haar grotje vulde. Deze hield het minder lang vol en spoot al na enkele stoten. Ik bekeek haar verder vanuit het kringetje. Ze had nog drie lullen in haar gehad alvorens ze het voor bekeken hield.

Yvette was ook niet stil blijven zitten. Na mij nam ze ook nog verschillende mannen onder handen. Ik zag haar in haar jartellengordel en haar kontje bloot nog een man afzuigen.

Marleen bleek al wat bekomen te zijn en liet zich verder maar al te graag bepotelen door de andere gasten.

Van dansen is niet veel meer in huis gekomen. Wat een avond.

Ik wou (echte) foto’s van het gebeuren bij sluiten, maar het lukte niet. Je kan de onherkenbare foto’s verkrijgen op vraag; peterke_b@hotmail.com. Veel lees- en ander plezier

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top