Skip to content

Momenteel actief

Evin en Anne deel 3
4.82/5 (11)

Door alle avonturen met oom Karel en de vrienden Hans, Ivo en Cedric had ik in een paar weken heel veel ervaring met seks opgedaan en omdat mijn tante regelmatig ziek was dook ik met mijn oom geregeld de bruidssuite in. Ook de drie vrienden nodigden mij regelmatig uit, en zo leefde ik al een paar maanden een uitbundig seksleven. Op een dag dacht ik aan mijn vriendin Anne, die ik, in de week dat ik bij mijn ouders was, beloofd had dat ik zou vragen of ze mocht komen logeren. Ik zag weer de blik voor me in de ogen van Anne toen ik haar over de vrijparty met oom Karel vertelde. “Dat wil ik ook meemaken,” zei ze. Dus vroeg ik aan mijn oom of Anne mocht komen logeren. Hij was een beetje terughoudend, maar toen ik door liet doorschemeren dat Anne op verkenning was op seksgebied gaf hij direct toestemming. Ik belde snel naar Anne, maar die had net ruzie gehad met haar ouders. Ze was betrapt in een park, terwijl ze met een jongen aan het rommelen was en had nu huisarrest. Na lang praten met haar ouders mocht ze toch een weekje naar mij, maar dan moest haar zusje Melissa mee om op haar te letten. Natuurlijk baalden Anne en ik daarvan, maar we besloten toch dat ze de eerst volgende vakantie naar mij zouden komen.

Een paar weken later was het zover. Oom Karel en ik gingen de twee zusjes ophalen van het station. Als eerste kwam Anne uit de trein. Jaloers bekeek de ik de slanke Anne toen ze uit de trein stapte. Oom Karel kneep zachtjes in mijn arm, “Wat een lekker popje, die mag wel met ons meedoen,” zei hij in mijn oor. Achter Anne stapte een nog slanker, jong meisje uit, maar dat jonge meisje had al wel alle aantrekkelijke vormen van een vrouw. Kleine tietjes stonden afgetekend in het te krappe shirtje, en ook het rokje was uitdagend kort. “Ik vraag me af wie op wie moet letten,” fluisterde ik in het oor van oom Karel, en we liepen naar de meisjes toe. “Je hebt niets te veel gezegd Evi, die meiden zijn super,” zei oom Karel. De begroeting was hartelijk, en vrolijk pratend gingen we naar de auto. In het hotel aangekomen kreeg Anne een plaatsje in mijn slaapkamer en haar zusje Melissa kreeg de kamer naast ons. Dezelfde avond nog hielpen we mee in de bediening en nadat we het avondeten op hadden gingen we naar bed. Nadat Anne en ik nog een uur of wat hadden bijgepraat wielen we inslaap. De volgende ochtend werd ik vroeg wakker en keek ik een poosje naar het slanke lichaam van mijn vriendin. “Wanneer zullen we een kans krijgen om met je oom wat leuks te beleven, ik kan niet wachten,” zei ze met een ondeugende blik in haar ogen. “Dat gaat, denk ik, sneller dan je denkt.”

Toen we beneden kwamen waren oom en tante in een serieus gesprek gewikkeld en ik begreep dat er iets met de moeder van mijn tante was. Oma was gevallen en naar een ziekenhuis gebracht. Oom ging die middag even langs het ziekenhuis en oma’s huisje even opruimen. Spontaan boden Anne en ik aan om te helpen met opruimen. Melissa zou tante helpen in het restaurant. Ik gaf Anne een knipoog, en met zijn drieën liepen we naar de auto. Eerst reden we naar het ziekenhuis en bleven een poosje bij oma, daarna kregen we de sleutel van oma’s huisje en reden daarheen. We ruimden de woonkamer en keuken op en steeds raakte oom Karel ons al stoeiend op de gevoelige plekken aan. De sfeer werd steeds erotischer en zeker tussen Anne en mijn oom hing een spannende, aftastende sfeer. Daarna gingen we naar boven naar oma’s slaapkamer en hier werd het stoeien nog uitdagender en zat oom Karel al snel openlijk aan mijn borsten. We waren al snel klaar en terwijl ik de stofzuiger opruimde ging oom Karel achter Anne staan. Volgens mij hebben we nog een klusje, begon oom. “Ik begreep dat jij ook wilde meemaken wat Evi heeft meegemaakt,” zei hij en hij sloeg zijn handen om Anne heen. Blozend stond Anne verlegen tegen de sterke man aan en durfde ineens niets meer te zeggen. “Ja, maar wel voorzichtig, oom Karel, want Anne is nog maagd,” ging ik verder, en ik gaf oom Karel een dikke knipoog. ”Ja, dat moet een plechtig moment worden,” zei hij en ging voor Anne staan. Ik knoopte samen met oom Karel haar bloes los en deed hem uit, handig maakte Karel de sluiting van haar bh-tje los, zodat haar strakke tietjes uitdagend naar voren staken. Met zijn grote handen bewerkte hij de tepeltjes, die al behoorlijk stijf geworden waren. Ik maakte haar spijkerbroek los en stroopte die naar beneden. Terwijl oom haar slipje naar beneden trok kleedde ik mijzelf ook vliegensvlug uit en helemaal naakt stonden we samen voor hem. “Ga maar eens op bed zitten meiden,” ging oom verder. Toen we op het randje zaten ging oom voor ons staan en stak de bobbel in zijn broek in onze richting. “Bevrijdt hem maar eens, Anne, hij is er klaar voor,” moedigde ik haar aan. Anne keek vol ontzag naar de dreigende bobbel in oom zijn broek. Na een aarzeling ging haar trillende hand naar het knoopje van zijn broek en wipte dat open, daarna fluisterde ik dat nu zijn rits aan de beurt was en weer aarzelde Anne. Toch won haar nieuwsgierigheid het van de angst, want voorzichtig schoof ze het lipje van de rits naar beneden. Samen trokken we de broek uit en oom schopte het nutteloos geworden kledingstuk richting onze kleren. Met grote ogen keek Anne naar de zich duidelijk aftekenende paal in zijn onderbroek en resoluut ging haar hand er heen.

Langzaam trok ze de onderbroek naar beneden en opeens spong de keiharde paal tevoorschijn. Even schrok ze en dook achteruit, maar al snel ging haar hand naar de voor haar gezicht wiebelend paal. Anne voelde aan het harde vlees en ik demonstreerde hoe je een man af kan trekken. Na een poosje vroeg Karel om Anne te leren pijpen en dus deed ik voor hoe dat moest. Even durfde Anne niet, maar toen ze zag hoe ik de paal een paar keer in mijn mond nam en hoe ik met mijn tong zijn eikel bewerkte, probeerde zij het ook en al snel had ze de slag te pakken. Glimlachend keek Karel naar de twee, om de beurt pijpende, jonge meiden en met veel genot liet hij ons begaan met zijn pik. Na een poosje voelde hij dat hij bijna ging klaarkomen en omdat hij dat nog even wilde uitstellen trok hij zijn pik uit onze monden. Zijn krachtige handen pakten mij beet en draaiden me om. Als een hondje zat ik op handen en knieën op het bed, met mijn kont uitdagend omhoog. “Goed kijken, straks ben jij aan de beurt,” zei mijn oom tegen Anne, en hij zette zijn eikel tegen mijn natte kutje. Moeiteloos schoof de harde pik diep mijn smachtende kutje in en met zijn handen op mijn heupen begon hij rustig te bewegen. Na een poosje vroeg oom Karel: “Anne ga eens naast Evi zitten in dezelfde houding.” Aarzelend draaide ze zich om en ging op handen en knieën naast mij zitten. Begerig keek Karel naar de twee omhoogstekende meidenkontjes en voelde hij aan de natte kutjes. “Nog even een laatste smeerbeurt,” zei oom vrolijk, en duwde nog een laatste keer zijn pik diep in mijn kutje. “Anne, nu ga ik jou tunneltje openen,” ging hij verder en zette zijn eikel tegen haar lipjes. Makkelijk gleed de harde paal een stukje bij haar naar binnen totdat hij de weerstand van haar vliesje voelde. Nadat hij met zijn eikel even over haar klitje geneukt had boorde oom daarna zonder veel pijn zijn grote lul diep in haar grotje. “Hierbij verklaar ik het grotje van Anne plechtig voor geopend,” zei hij en soepel begon hij haar te neuken. Ondertussen begon ik mezelf te vingeren. Met haar hoofd op het dekbed lag Anne te genieten en al heel snel kwam ze klaar. Oom Karel voelde haar hevig krampende kutje om zijn lul. Van dit gevoel wilde hij zo lang mogelijk genieten, maar toen na een tijdje Anne’s knijpende bewegingen ophielden trok hij zij pik uit haar sleufje. Aan het door bloed gekleurd vocht kon ik merken dat Anne nu ook bij de club hoorde.

Ook ik kon het niet meer houden en vingerde mezelf naar een hoogtepunt. Terwijl we bij lagen te komen liep oom om het bed heen, trok hij onze hoofden omhoog en duwde ze tegen elkaar. Met zijn machtige pik in zijn hand begon hij te trekken en omdat ik wist wat er ging komen fluisterde ik tegen Anne: “Doe je mond maar wijd open.” Gehoorzaam deed ze haar mond open en het duurde niet lang of grote klodders zaad vlogen in en over onze monden, voorhoofden en kinnen. Druipend van het zaad keek ik lachend naar Anne en ik zag hoe ze het zaad proefde. Ik drukte mijn mond op de hare en zoenend werkte ik nog wat zaad in haar mond. Genietend verdween het mannensap in onze keeltjes. “Zo, dat was het voor vandaag, anders wordt het te veel in een keer voor Anne,” zei oom Karel, “de vollende keer ga ik mijn zaad niet verspillen, maar ga ik mijn lading leegspuiten in jullie heerlijke kutjes. Nog even lagen we te genieten en vonden we het jammer dat het afgelopen was. Maar oom beloofde dat we nog niet klaar waren met het opruimen van oma’s huisje en dat we zeker nog een aantal keren terug moesten komen. Daarna kleedden we ons aan en gingen terug naar tante Vera en Melissa. Twee dagen na mijn avontuur met oom Karel en Anne kwam ik Hans tegen in de stad. We maakten een praatje en na een poosje vroeg Hans of ik de volgende dag met zijn twee vrienden mee wilde gaan naar het strand. Met een knipoog vertelde hij dat hij een erg stil plekje gevonden had in de duinen. Ik dacht weer terug aan de avonden bij Hans thuis maar even twijfelde ik want ik dacht aan Anne en Melissa en legde uit dat ik niet kon omdat ik logés had. Hans vond het geen probleem als die meisjes ook meegingen. Hij beloofde dat hij zou proberen het netjes houden en dat hij het jonge meisje geen dingen zou laten doen die ze niet wilde. Ik stelde het plan voor aan de twee meiden die het direct vonden een goed plan vonden.

De volgende dag reden Anne en Melissa en ik met Hans mee naar het strand. Ivo en Cedric zouden met hun eigen auto gaan. Na een poosje bereikte we over een heel smal weggetje een afgesloten pad. Hans maakte met een schroevendraaier de slagboom los en zo reden we het natuurgebied in. Ook de andere twee mannen waren er al snel en de auto’s werden tussen de bomen geparkeerd. Vrolijk liepen de drie mannen met ons door het totaal verlaten duingebied en kwamen na een lange wandeling bij een grote duinvallei. Helemaal aan het oog onttrokken konden we hier heerlijk zonnen en daartoe werden er grote kleden op het zand uitgespreid. De mannen deden hun kleren uit. Ik zag de twee zusjes kijken naar de drie gespierde lichamen, die alleen bedekt werden door strakke zwembroeken. Ook wij meiden deden onze bovenkleren uit. Ik zag mijn vriendin Anne in een strak, donkerblauw badpak en Melissa in een ultra klein, fel rood bikinitopje en broekje, allebei vastgehouden door gestrikte linten. Ook ik had een bikini aan. Ik zag de mannen kijken naar al het lekkere meisjesschoon. Dat Hans viel op jonge meisjes was duidelijk want hij kon zijn ogen niet van het slanke lijfje en de trotse tietjes van Melissa afhouden. Hij vroeg zich vast af wat er verpakt was in dat topje en wat er schuil ging in die bikini met strikjes. Ivo rende ineens met een kreet naar de wachtende zee, en alle vijf rende we achter hem aan. Met een paar grote sprongen doken we in het heerlijke water, en zwommen naar hartenlust. Omdat het water redelijk koud was gingen we al snel terug naar ons zonnige plekje in de duinen. Melissa en Hans liepen wat achteraan en toen ik omkeek zag ik dat ze hand in hand liepen. Hans had het overduidelijk voorzien op het slanke vrouwtje.

Op de handdoeken aangekomen doken Cedric en ik dicht tegen elkaar aan en duwde hij zijn mond op mijn lippen. Ik vergat even mijn voornemen om het niet uit de hand te laten lopen waar Melissa bij was want vol passie zoende ik terug. Anne liet zich ondertussen insmeren met zonnebrandolie en de handen van Ivo trokken warme sporen over haar lijf. Zeker haar bovenbenen werden flink ingesmeerd en de vinger van Ivo streek steeds even langs haar kruisje. Gelukkig zag Melissa dit allemaal niet, want ze lag met haar rug naar ons. Hans lag met zijn buik tegen haar rug en had zijn arm om haar heen geslagen. Melissa voelde zijn warme hand over haar buik gaan en hoorde de warme stem van Hans in haar oren: “Zal ik je rug even insmeren, schatje, je bent anders zo verbrand,” en hij draaide Melissa op haar buik. Met haar gezicht op de handdoek en het zonnetje op haar lijf voelde ze de zonnebrandolie op haar rug komen waarna de handen van Hans haar hele rug insmeerden met olie. Een stukje verder had Ivo ook niet stilgezeten. Al wrijvend met de zonnebrand had hij het badpak van Anne omlaag geschoven en met haar borstjes bloot werd ze nu door hem gemasseerd. Ook ik was mijn bovenstukje snel kwijt aan de snelle vingers van Cedric en ook mijn strakke borsten werden stevig ingesmeerd met zonnebrand. Ondertussen had Melissa geen idee dat haar iets meer ervaren zus en haar vriendin al met hun borsten bloot lagen en genoot zij alleen van de ervaren handen op haar rug. Ineens hoorde ze de zachte stem van Hans in haar oor: “Ik doe even je strikje los, dan kan ik je rug beter insmeren,” en direct trok Hans het strikje van haar bovenstukje los. Zijn handen gleden nu direct van haar nek tot aan haar bikinibroekje en het jonge ding vergat al snel dat haar bovenstukje nu los was. Ongemerkt draaide Hans haar na een poosje op haar zij en met zijn buik tegen haar rug aaide Hans nu de bultjes aan de voorkant van haar jonge lichaam. Ik zat ondertussen al in de broek van Cedric en met de kloppende paal in mijn handen keek ik vanuit mijn ooghoeken naar wat Melissa en Anne deden. Anne keek op het zelfde ogenblik naar mij en met een knipoog wees ik naar haar zusje dat heftig verleid werd door Hans. Met zijn vingers verwende hij nu haar tepeltjes. Anne keek er ook even naar, maar toen ze zag dat Melissa daarvan genoot legde ze ook haar hand op de paal van Ivo en voelde ze dat de hand van haar minnaar haar badpak verder uit deed. Hans drukte ondertussen zijn lippen in de nek van Melissa en zijn geoliede handen gingen over haar buik. Steeds dichter kwamen zijn lippen bij haar blote kindertietjes en toen Melissa geen bezwaar maakte had van Hans al snel een tepeltje van het onervaren zusje in zijn mond. Even keek Melissa naar haar zus, maar toen ze zag dat de andere twee meiden ook met hun borsten bloot genoten van hun partner, gaf ze zich gewonnen met de woorden ‘Oh,wat lekker is dit’ en liet ze Hans verder haar borstjes verkennen. Anne was ondertussen helemaal bloot, en terwijl ze de zwembroek van Ivo uitdeed en weggooide stroopte zijn voorhuid naar beneden en zette ze haar lippen op de eikel van Ivo. Ik besefte dat het helemaal uit de hand ging lopen en dat Melissa die het had moeten voorkomen nu zelf ook mee deed. Maar veel tijd om te denken kreeg ik niet want nadat Cedric mijn bikinibroekje uitgedaan had deed hij ook zijn zwembroek uit en waren Anne en ik helemaal bloot. Hans keek even wat zijn vrienden deden en toen hij zag dat wij al bloot waren zette hij de aanval in op het jonge ding. Ongemerkt trok hij aan de koortjes van het bikinibroekje en moeiteloos viel het minimale stukje stof van haar lijf. Als in trance lag Melissa te genieten en had ze niet in de gaten dat Hans snel zijn zwembroek uitdeed.

Iedereen was nu naakt onder de brandende zon in de duinen en ik besefte dat Melissa hier haar onschuld zou gaan verliezen. Cedric en Ivo gingen naast elkaar liggen en Anne en ik gingen naast hen liggen. Terwijl we elkaar in de ogen keken en knipoogden, pakten we allebei de harde paal van onze vriendjes en zetten we onze lippen er op. Steeds dieper drongen de harde palen onze monden binnen en geil voelden we de zoekende vingers bij onze kutjes. Ook Hans had niet stilgezeten. Zijn vinger verkende het jonge grotje van Melissa. Overmand door de onbekende sidderingen diep in haar buik deed ze in een reflex haar benen flink uit elkaar en gaf ze hem de kans haar grotje verder in te verkennen. Zijn lippen vielen aan op haar tepeltjes en zijn vingers gingen door de donshaartjes tussen haar benen. Schuchter keek het naakte meisje of haar zus het zag. Ze schrok toen ze ons bij de mannen zag liggen met de grote pikken die in onze monden heen en weer gingen. “Ga maar lekker door zo, Melissa,” zei Anne, terwijl ze mij een veelbetekende knipoog gaf. Toen ik haar ook nog met mijn duim omhoog aangaf dat het goed was ging ze weer liggen en gaf ze zich over aan de masserende hand van Hans op haar zachte scheurtje. Soepel begon Hans het jonge kutje te vingeren en drukte met zijn buik tegen haar smalle rug. Al vingerend tilde de opgehitste Hans het verdwaasde meisje op handen en knieën. Ook Cedric en Ivo zagen wat Hans aan het doen was en om haar morele steun te geven gingen we, ook op handen en knieën, ieder aan een kant van Melissa zitten. Ik voelde de handen van Cedric op mijn heupen en Anne voelde hetzelfde van Ivo. Allebei voelden we de smachtende tongen tegen onze kutjes drukken om onze lipjes te openen. Melissa keek wat er naast haar gebeurde. Verbaasd keek ze hoe haar naakte zus aan haar ene kant en haar naakte vriendin aan de andere kant werden gebeft door hun partners. Al gauw voelde ook zij de tong van Hans tegen haar donzige puberkutje. Minutenlang werden onze lipjes gelikt en ook onze klitjes ontsprongen de dans niet. Niet lang daarna schoven aan iedere kant van Melissa de harde palen in onze begerige kutjes en rustig begonnen Cedric en Ivo ons te neuken. We begonnen te kreunen en opgewonden door het schouwspel keek Melissa om naar Hans of die ook mee zou gaan doen. ”Dat wil ik ook,” sprak ze. Meer had Hans niet nodig. Voorzichtig stuurde hij zijn eikel tot voor in het strakke gleufje. Instinctief wist ze wat ze moest doen want ze begon al mee te bewegen. Steeds een klein beetje verder schoof de grote lul in het nauwe gleufje totdat hij de weerstand van haar vliesje voelde. Hans zorgde met zijn eikel neukend over haar klitje dat het meisje kreunend begon klaar te komen en stootte toen in een keer zijn lange pik diep in haar ongerepte spleetje. Hijgend van pijn en genot tegelijk voelde het ontmaagde meisje de hete pik van Hans heen en weer schuiven door haar hele vagina en al snel maakte de pijn plaats voor genot. Ritmisch namen de drie mannen ons, jonge meiden, op zijn hondjes en begon het zaad zijn weg naar buiten te zoeken. Als eerste kwam Cedric met een diepe kreun klaar, al snel gevolgd door de andere twee mannen. Ook wij waren bevredigd en voelden de slapper wordende pikken uit onze kutjes glippen. De drie mannen renden naar de zee om zich goed te wassen.

Uitgeblust lag Melissa tussen ons, de twee meer ervaren meisjes, in en tintelend voelde ze de krampen nog door haar ontmaagde lijfje gaan. Verbaasd voelde ze de stelende handen van haar zus en haar vriendin over haar uitgeputte lijfje gaan. “Welkom in de club van vrouwen schatje,” sprak Anne zachtjes in haar oor en ik fluisterde in haar andere oor: “Je bent echt een natuurtalent, wat zijn de mannen gek op jou zeg.” Trots besefte Melissa dat ze nu wist wat echte seks was en wij gingen verder met strelen. Verschrikt keek Melissa op toen de drie mannen ineens weer in de duinvallei stonden en ze Ivo hoorde zeggen: “Kom jongens, zo te zien zijn ze klaar voor de tweede ronde.” De mannen liepen op ons af. Ivo ging tussen Melissa en Anne zitten. Zijn pik werd duidelijk al harder en uitdagend zei hij tegen het Anne: “Wil jij je zusje ook niet eens leren pijpen? De zusjes keken elkaar schuchter aan en zachtjes zei Melissa: “Ja, dat moet ik ook nog leren.” “Kijk,”zei Anne en haar hand ging naar de harde lul van Ivo en schoof zijn voorhuid naar beneden. De twee zusjes draaiden met hun gezichten naar de kloppende eikel. Anne deed haar lippen over de grote paddenstoel en haar zusje keek aandachtig hoe Anne de vleesstaaf bewerkte met speciale aandacht voor zijn eikel. Toen mocht Melissa het proberen en zo werd Ivo afgezogen door de twee zusjes. Ook ik werd niet vergeten want Cedric en Hans verwende me met hun vingers, en tongen. Sidderend genoot ik van de twee ervaren mannen. Cedric ging na een teken van Hans op zijn rug liggen en ik werd door Hans geknield over de buik van Cedric gezet. De harde pik vond al snel de gereed staande opening tussen mijn benen en diep drong de pik van Cedric mijn natte kutje binnen. Hans stond even te kijken naar het geile schouwspel en bracht toen zijn pik in de richting van mijn mond. Zonder aarzelen zette Hans zijn eikel tegen mijn lippen. Ik was nu gevuld door de twee mannen, ik voelde de harde pik van Hans in mijn mond glijden terwijl Cedric door mijn straatje heen en weer reed. Zo werd ik van twee kanten ritmisch genomen en de twee grote lullen schoven diep in mijn gaatjes. Even moest ik wennen, maar ook deze tintelingen wonnen het van mijn verstand, en al snel zweepte ik de mannen op tot een hoger tempo. Op een teken van Hans trokken Cedric en Hans hun pik uit mijn gaatjes en zette ze mij weer op handen en knieën op het kleed. Ivo zag dat en gebaarde de twee zusjes ook te stoppen en naast mij te gaan zitten in dezelfde houding. We zaten zo naast elkaar op onze knieën met onze kontjes fier omhoog. Hans ging weer snel achter de smalle heupjes van Melissa zitten, Cedric nam op zijn knieën plaats achter haar zusje, en Ivo pakte met zijn handen mijn heupen beet. We hadden wel idee wat de drie geile vrienden afgesproken hadden, want als eerste voelde Anne de harde eikel van Cedric tegen haar sneetje. Ook ik voelde de pik van Ivo in mijn kutje glijden en omdat ik het al een keer gevoeld had legde ik mijn hoofd op het badlaken en met een diepe zucht genoot ik van de harde indringer. Melissa had vandaag voor het eerst een stijve pik in haar kutje en in haar mond gehad en versuft door alle nieuwe ervaringen merkte ze pas laat wat Hans achter haar van plan was. Ja, voordat ze het besefte drukte de harde eikel van Hans ongenadig tegen haar mosseltje en met een kreet voelde ze zijn staaf weer haar vagina binnendringen.

De drie mannen drukte hun palen diep in onze kutjes. Ondertussen duwden ze onze billen tegen elkaar zodat we de penetratie nog heftiger voelden. Diep zaten de drie pikken in onze strakke kutjes en de snelle handen van de mannen bewerkten zo de gezwollen klitjes en de schommelende tietjes. Ze probeerde zo lang mogelijk hun zaad in hun ballen te houden, maar Ivo was de eerste die het niet meer hield. Snel trok hij zijn paal uit mijn kutje, liep om me heen en zei: “Mondje open schat.” Direct spoot hij zijn sperma in mijn mond en tegen mijn gezicht. Cedric en Hans konden zich langer beheersen en samen spraken ze af dat ze hun zaad op dezelfde manier zouden afleveren. Tegelijk stonden de mannen op en liepen al trekkend om de meisjes heen en richtten hun knotsen op de gezichten van de zusjes. Ik zag wat de mannen van plan waren, en terwijl ze fluisterden: “Mond ver open meisjes,” duwden ze de gezichten van de zusjes tegen elkaar. Gehoorzaam openden de meiden hun mond. Anne wist wat er ging gebeuren en keek zaadvragend naar de kloppende palen van de twee mannen voor haar, maar Melissa had nog geen idee wat er ging gebeuren. Toch deed ze haar mond open en keek afwachtend naar de masturberende mannen. Als eerste loste Hans zijn zaad, en grote klodders vlogen tegen de gezichten en allebei kregen ze een schot in hun mond. Direct erna kwam Cedric klaar en ook hij schoot de meisjesmonden, kinnen, ogen en wangen vol. Druipend van het zaad probeerden de meisjes het sperma te verwerken. Een deel likte ze samen op en een deel droop op de kleden. Met z’n alle renden we naar de zee om alle zaadresten af te spoelen. Daarna vermaakten we ons totdat het donker werd en we de auto’s weer opzochten. Nog lang dacht ik aan deze verrukkelijke orgie in de duinen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top