Skip to content

Momenteel actief

Lieke wist dat ik getrouwd was
4.35/5 (23)

Ik leerde Lieke via mijn vrouw kennen en dus wist ze heel erg goed dat ik getrouwd was. Dat ben ik trouwens nog steeds maar dat terzijde. Lieke vond mij heel erg leuk en dat liet ze mij ook heel duidelijk weten. Als we even apart waren of alleen dan zei ze dat ze op mij geilde en dat ze het graag eens met me zou willen doen. Dat was natuurlijk niet meteen maar gaandeweg we elkaar beter leerden kennen.

En ik liet mij er eigenlijk ook gewoon door verleiden want ik had al een tijdje een wat minder goed huwelijk. Iets wat wel weer goed gekomen is maar op dat moment was ik heel erg gevoelig voor de verleiding van een mooie jongere vrouw als Lieke. Uiteindelijk besloot ik eens met haar af te spreken, we zouden het bij haar thuis gaan doen. Ik had mijn vrouw een smoes op de mouw gespeld en ik ging naar Lieke toe. Die verwelkomde mij in een heel sexy setje en ik kreeg vrijwel direct een enorme harde leuter. Ze maakte mij heel erg geil. We dronken niet eerst wat maar sprongen eigenlijk meteen op elkaar. De seksuele spanning was door de tijd heen al zo enorm opgebouwd dat we op dat moment gewoon eigenlijk niet meer te houden waren. Mij kleren waren al gauw uit maar haar lingerie bleef natuurlijk aan, op het slipje na. De rest maakte mij alleen maar geiler dus ik wilde dat gewoon blijven zien. Ze ging eerst op haar knieën op de grond zitten en ze ging mij heel erg fijn pijpen.

Ze nam er goed de tijd voor en zoog mijn hele pik op een gegeven moment naar binnen. Zo diep dat ik haar neus tegen mijn lichaam voelde drukken. Ze trok haar hoofd terug en was dan buiten adem en keek mij heel erg geil aan en ging door. De slierten kwijl hingen aan haar mond en ze gin weer door. Ik werd helemaal wild maar ze moest toch wel even stoppen want anders ging ik al spuiten. Ze kwam omhoog en ging op het bed liggen. Ik haalde met mijn verstand er nog net genoeg bij een condoom uit mijn broek en deed hem best wel behendig om mijn lul heen. Ik had een paar condooms gekocht en had geoefend om het snel om te kunnen doen. Ik kwam op haar liggen en zoende haar vurig. Terwijl onze tongen met elkaar aan het worstelen waren drukte ik mijn eikel in haar en ze beet bijna op mijn tong maar dat liep goed af.

Ik ging diep in haar en Lieke voelde enorm strak. Terwijl ik mijn handen naast haar zette zag ik mijn trouwring om mijn vinger en keek dus snel weg. Ik zat natuurlijk al in haar en er was eigenlijk geen weg meer terug. Hard stotend lag ik op Lieke en ze kreunde hard. Ik ging even uit haar en legde haar op haar zij en ze trok haar benen op. Zo kon ik weer in haar gaan terwijl ze daar op haar vinger aan het bijten was en met haar andere hand haar klitje bespeelde. Heftig kwam ze na enkele minuten klaar. Ik kon haar kutje strakker voelen trekken en het zou niet zo heel erg lang meer duren voordat ik in dat mooie lijf zou spuiten. En ik besloot het niet tegen te houden, ik had teveel zin om te komen en ik drukte mijn lul heel diep in haar en liet het komen. Het was veel en heel heftig.

Daar lagen we daarna een tijdje en we wisten dat er niets meer terug was te nemen. Spijt had ik wel maar dat had weinig nut. De dagen erna besloot ik dat ik het niet aan mijn vrouw wilde vertellen. Uiteindelijk is het toch uitgekomen en dat leidde tot intensieve gesprekken tijdens relatietherapie met mijn vrouw. Wel heeft dit een heel erg goede, haast hernieuwde relatie opgeleverd en daar ben ik blij mee.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top