Skip to content

Momenteel actief

Geil likkend triootje
4.75/5 (4)

Ik twijfelde al een tijdje aan mijn geaardeheid en keek ook steeds vaker naar meisjes, meestal rond de 25. Zelf ben ik 18. Mijn vriend heeft altijd gezegd dat ik alleen mag vreemdgaan met een meisje, dus toestemming had ik. Ik zag haar in de scapino, ik was rond aan het kijken tot ik er iemand langs me liep. De geur van parfum trok m’n aandacht. Toen ik opkeek lachte ze naar me, ze had felblauwe ogen en zwart lang haar. Het was een warme dag en ze was gekleed in een haltertopje en rokje. Het leek alsof ze geen bh aan had, en de manier waarop ze naar me lachte maakte me nat. Ik lachte een beetje verlegen terug, wat deze vrouw met mij deed was niet te beschrijven, zoiets had ik nog nooit gevoeld. Was ik dan toch lesbisch? Toen ze de winkel uitliep, keek ze nog snel even achterom en gaf ze me een knipoog. Ik besloot dat ik het moest proberen en liep haar achterna. Terwijl ik haar van een afstandje volggde keek ik naar de lijnen van haar billen, wauw wat was ze mooi. Na een paar minuten had ze door dat ik haar volgde en sloeg een steegje in. Dat steegje kwam mij niet bekend voor maar ik besloot een kans te wagen. Ik liep de geur achterna en kwam bij een klein pleintje. Het gras daar was supergroen, en er stond een boom, meer niet. En daar lag ze… In het gras. Ze keek op en keek me aan, met haar blauwe ogen en zei: “hoi snoes, ben je me aan het volgen?” Ik keek haar verlegen aan en wist niet echt wat ik moest zeggen. “Eh, nee… Ja, jawel…”

Ze deed haar benen een beetje wijder toen ik ontdekte dat ze geen slipje aanhad, ik begon al aardig te soppen. Ze stond op en liep naar me toe, ik keek naar haar volle lippen en kon aan niks anders denken dan haar zoenen. “Het, eh, spijt me. Ik ga wel weg…” Zei ik een beetje stotterend. Ze overrompelde me met haar schoonheid. “Ah? Nu al, net nu ik zo’n zin heb?” Ik keek haar geschrokken aan, en zij stond te lachen. Ze greep me beet en ik voelde haar warme zachte tong mijn keel inglijden. Ze streelde me van boven tot beneden, en ging door met zoenen. Ik zoende haar hartstochtelijk terug. Ik gleed met mijn handen onder haar topje en mijn gedachten klopten, ze had geen bh aan. Haar grote borsten staken vooruit en ik voelde haar tepels stijf worden. Ik trok haar topje uit en begon aan haar tepels te zuigen, ze begon te kreunen en aan m’n broek te trekken. Ze trok mijn shirtje uit en al likkend aan mijn tepels scheurde ze bijna m’n broek van m’n kont. Ook ging direct mijn slipje uit.

Ze drukte me voorzichtig op de grond in het warme gras en begon me te zoenen, en langzaam ging ze naar beneden tot ze bij mijn kutje kwam die zo heet en nat was, en begon m’n clitje te likken. Oh wat voelde dat fijn. Ik kreunde het uit en ze stak haar warme tong in m’n kutje en ging diep naar binnen. Zo ging ze even door tot ik gillend en spuitend klaar kwam, recht in haar gezicht. Ze keek me geil aan en likte haar gezicht af. Toen ging haar mobiel, “he snoes, deze moet ik even opnemen” zei ze, terwijl ze opnam en begon te praten. Uit het gesprek kon ik opmaken dat het een meisje was, en het naamloze meisje vertelde waar ze was. Toen hing ze op en keek me aan. Ze trok haar rokje uit en begon zichzelf te vingeren. Ik kroop naar haar toe en keek naar haar soppende kutje en begon haar clitje te zuigen. Kreunend zei ze “oh ga door alsjeblieft”. Alsof ik van plan was te stoppen. Ik hoorde geritsel achter me en voelde opeens een warme tong op m’n clitje. Ik keek achterom en zag een mooie dame met kort blond haar en groene ogen. Ze knipoogte naar me en ging door met likken. Ik ging ook verder tot brunette gillend klaarkwam. Daarna kropen we naar blondje en ik begon haar diep te vingeren en brunette ging haar beffen tot blondje ook klaarkwam. Daarna heb ik ze beide nog gezoend en hebben we ons aangekleed. De brunette zei toen ze wegliep: “tot ziens liefje, et was heerlijk” terwijl ik hen nakeek dacht ik, wauw wat een ervaring!

Ik heb ze daarna nooit meer gezien, en ik zou het best nog wel eens willen doen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top