Skip to content

Momenteel actief

olieworstelen 4
4/5 (2)

sandra daagt claudia uit om te gaan olieworstelen.

ze stelt een paar regels op. degene die als eerste naakt is is een slavin voor de ander. claudia stemt in en zegt zaterdag om 10.00 uur in de sportzaal.

sandra en claudia komen samen in de sportzaal. ze pakken de dikke matten en schuiven deze tegen elkaar daar overheen gooien ze een groot zeil. ze gieten er eerst een paar emmers water op en daarna heel veel olie.

sandra en claudia gaan zich omkleden.

sandra trekt een gele bikini aan daarover doet ze een witte t-shirt en een witte voetbalbroek.

claudia trekt een rode fietsbroek aan daarover doet ze een korte witte overall aan waar allemaal knoopjes aanzitten.

sandra en claudia lopen samen naar de matten als ze bij de matten zijn geeft claudia sandra een flinke duw zodat ze op de mat valt. zo ben je nat lacht claudia. sandra vindt dit niet erg want ze rolt gewoon een paar keer over de mat zodat ze kletsnat wordt haar witte t-shirt en voetbalbroek schijnen al aardig door. sandra zegt tegen claudia kom er ook op dan kunnen we beginnen.

claudia gaat op de mat staan en maakt dan een flinke buikschuiver. ook claudia is nu nat. als claudia weer overeind komt ziet sandra dat claudia geen bovenstukje aan heeft.

geile slet zegt sandra.

laat de wedstrijd beginnen zegt claudia. sandra en claudia lopen naar elkaar toe en grijpen elkaar stevig vast. sandra zet een voet achter claudia en geeft haar een zetje zodat ze op haar rug valt. sandra gaat meteen boven op claudia zitten en zet haar armen vast. sandra maakt meteen een knoopje los van claudia’s overall. claudia begint met haar benen te spartelen.

sandra maakt nog een knoopje los. claudia schopt sandra van zich af en gaat staan. ze maakt de knoopjes weer vast. sandra ziet dit en zegt dit is niet eerlijk. claudia begint te lachen.

sandra is een beetje teleurgesteld daardoor is ze even niet bij de les en claudia grijpt meteen haar kans ze gooit sandra op haar buik en trekt haar voetbalbroek uit. 1-0 voor mij zegt claudia daarbij slaat ze sandra op haar kont. sandra zegt slet tegen claudia. claudia wordt kwaad en slaat sandra nog een paar keer hard op haar kont zodat ze rode billen krijgt. claudia trekt nu aan sandra’s t-shirt. nee zegt sandra en houdt haar t-shirt stevig vast. claudia trekt nog harder aan de t-shirt zodat deze scheurt en makkelijk uit te trekken is. sandra trekt de rest van de t-shirt zelf uit en rent naar de kleedkamer. na ongeveer 5 minuten komt ze terug. claudia lacht het is 2-0 voor mij schatje.

sandra stapt weer op de mat ze loopt op claudia af dan bukt ze ineens pakt een been vast zodat claudia op haar rug valt ze klimt op claudia draait zich om zodat ze maar haar kont op claudia’s gezicht komt te zitten. claudia zit stevig vast.

sandra zegt tegen claudia weet je wat ik net gehaald hebt.

nee zegt claudia. ik heb een schaar gehaald zegt sandra en begint te lachen. sandra maakt de knoopjes van de overall open en knipt ze meteen af zodat claudia ze niet meer dicht kan maken. sandra staat op en zegt tegen claudia ga staan. als claudia staat trekt sandra claudia’s overall uit. zo zegt sandra nu is het 3-2 voor mij. hoezo dat zegt claudia.

nou zegt sandra jij hebt nog maar 1 kledingstuk aan en ik nog 2.

ik zal niet flauw doen zegt sandra en trekt haar bovenstukje uit nu is het 3-3 de laatste ronde.

sandra en claudia gaan allebei op hun knieen zitten en kruipen naar elkaar toe grijpen elkaar stevig vast en rollen over de matten dan ligt claudia boven dan sandra dit gaat zo een paar minuten door. claudia begint als eerste moe te worden waardoor sandra bovenop komt te liggen claudia is echt moe. sandra heeft het nu gemakkelijk. sandra legt claudia op haar buik en gaat dan op claudia’s rug zitten pakt haar schaar en knipt een paar gaatjes in claudia’s fietsbroek ze gooit haar schaar weg.

sandra pakt nu met haar handen de fietsbroek vast en scheurt deze helemaal kapot. dan trekt en scheurt ze de broek van claudia’s lijf en zegt ik heb gewonnen slavin van mij. nadat ze dit gezegt heeft slaat ze een paar keer keihard op claudia’s kont zodat deze enorm rood kijkt. claudia komt weer een beetje bij en zegt ik ben helemaal van jouw doe met me wat je wilt.

sandra zegt trek je overall aan. sandra rent naar de kleedkamer en komt terug met een sporttas. claudia heeft de overall aangetrokken. sandra pakt een schoenveter hiermee bindt ze de overall dicht ze trekt de veter strak aan zodat de tieten van claudia flink naar voren komen. ga op je rug liggen. claudia gaat op de rug liggen. sandra pakt een emmer water en gooit deze over claudia heen. claudia bibbert een beetje en zegt dat is koud. sandra lacht en zegt dat is te zien je hebt nu al stijve tepels en trekt hier een beetje aan. draai je om. claudia draait zich om en sandra gooit nu een emmer water over claudia’s kont. claudia roept koud koud. sandra lacht en vraagt aan claudia zal ik je warm maken. ja zegt claudia. sandra pakt een tafeltennis batje en slaat hiermee op claudia’s kont. harder roept claudia ik heb het nog steeds koud. sandra slaat nu echt hard op claudia’ kont zodat die flink rood begint te kijken. sandra voelt even an de kont en zegt die is weer warm.

sandra knipt de overall kapot zodat ze bij de kut en kont kan.

sandra pakt een paar klemmen en zet deze op de schaamlippen. auw roept claudia, stil zegt sandra en trekt er nog een beetje aan. sandra pakt een dildo en stopt deze in de kut van claudia en gaat hier flink mee op en neer. sneller roept claudia maar sandra stopt.

sandra pakt nu een komkommer en stopt deze in de kont van claudia. auw roept claudia stel je niet aan en sandra duwt de komkommer ineens helemaal in de kont. dan trekt sandra de dildo uit de kut en vervangt deze door een maiskolf en duwt die zonder pardon in een keer in claudia’s kut. aah aah roept claudia neuk me nu lekker hard. sandra pakt de komkommer en de maiskolf nu stevig vast en gaat hiermee flink op en neer in de kont en kut van claudia. aah aah aah roept claudia en komt onwijs lekker klaar. sandra haalt de komkommer en maiskolf uit claudia en likt de kut van claudia ze proeft claudia’s kutsappen en zegt mmm mmm mmm dit is lekker. sandra trekt aan claudia’s tieten en zegt hier komen jij ze duwt claudia’s gezicht naar haar kut en zegt verwen me nu maar. claudia trekt de bikini broek van sandra een beetje naar beneden en begint de kut te likken. ja ja roept sandra lik me ja precies daar sneller ja oh oh wat is dit lekker claudia likt als een gek ze blijft maar likken tot dat sandra klaar komt. oh oh oh roept sandra ik kom klaar claudia likt alle kutsappen op.

sandra staat op en trekt haar bikinibroek uit. zo zegt sandra nog een beetje worstelen en trekt aan de haren van claudia en sleurt ze zo een beetje rond over de mat dan laat ze claudia los. sandra en claudia stoeien nog wat met elkaar. sandra trekt de veter los en trekt deze uit de overall van claudia. sandra springt boven op claudia en draait haar op haar buik en gaat op claudia zitten. sandra pakt de overall stevig vast en scheurt deze helemaal kapot claudia zegt wat een mooi geluid en begint te lachen. wat ben je ook een geile slet zegt sandra en trekt de overall nu helemaal uit pakt de overall en slaat hiermee op de kont van claudia. ja roept claudia laat me maar voelen dat ik jouw slavin ben. claudia slaat nog een paar keer op de kont van claudia. sandra kruipt van claudia af ze kruipt naar claudia’s gezicht en geeft haar een hele lange geile tongkus.

na een tijdje zegt sandra kom we gaan naar de kleedkamer.

wat daar is gebeurt is een ander verhaal.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top