Skip to content

Momenteel actief

Bedrijfsuitje
4.55/5 (22)

Mijn naam is Ilona, 23 jaar en sinds een paar weken getrouwd met Eric die 9 jaar ouder is. We kennen elkaar nu ongeveer 3 jaar en op sexgebied hebben we niets te klagen, we hebben ongeveer 2 x sex per week.
Eric werk bij een internationaal bedrijf met ongeveer 1500 werknemers. Dit jaar bestaan ze 25 jaar waarbij ze een lang weekend hebben gepland op Mallorca en iedereen mag een introducé meenemen.

Eindelijk is de dag van vertrek aangebroken vanaf Schiphol. Als we aankomen op Schiphal en ons melden op de afgesproken plek zie ik pas hoeveel er meegaan. Als we inchecken en plaatsnemen in het vliegtuig duurt het niet lang meer voor we zijn vertrokken richting Mallorca.
We zitten naast een stel waarvan de vrouw werkzaam is in een andere vestiging. Haar naam is Anne en ze vertelt het ene verhaal na het andere, waardoor ook de tijd vliegt, voordat we het weten wordt de landing ingezet.
Als we veilig geland zijn en de koffers hebben ontvangen zijn we met de touringcar in no time bij het hotel.

Het is een prachtig hotel en ook de kamer ziet er geweldig uit. Na de koffers te hebben uitgepakt en we op het balkon zitten te genieten van het uitzicht over zee duurt het niet lang of we zitten heerlijk met elkaar te tongen. Onze handen strelen over elkaars lichaam en we gaan opgewonden naar binnen waarbij onze kleren in no time uit zijn en we naakt op het bed liggen.

Ik heb al gauw Eric zijn lul in mijn handen en voel zijn erectie van 17 cm.
Inmiddels zit Eric mij lekker te vingeren. Ik word hier erg geil van waarbij mijn vocht uit mijn kutje over zijn vingers loopt. Ik kreun het uit “Aaaach mmm, ja oh lekkerrr, oh ga door, mmmm wat is dit lekker”.
Ik heb het niet meer zo geil ben ik en het eerste orgasme dient zich aan. “Jaaaa ik kom, ooohhh ga door met je vingers, mmm… jaaa… oh…”.
Dan langzaam ebt het orgasme weer weg en we belanden in standje 69 op het bed waarbij ik zijn lul verwen met een pijpbeurt. Eric begint mij te beffen en het duurt niet lang of er ontsnapt mij een oerkreet en ik kom squirtend klaar. Ik lijk een moment helemaal van de wereld te zijn.

Nog steeds is Eric niet klaar gekomen, maar hij geniet des temeer van mijn gekreun. Na te zijn bijgekomen fluister ik in zijn oor “Neuk mij, ik wil je zaad, spuit mij vol met je lekkere lul”.
Eric laat zich dit geen tweede keer zeggen en zijn lul schuift hij lekker bij mij naar binnen en hij begint mij dan hard te neuken. Ik gil en kreun “Jaaa ooohh lekkkker, neuk mij met die lul, oohhh yes wat is hij hard, ooh jaaaa, spuiten met die lul van je!” Ook hij begint te kreunen “Ooh liefje wat is je kutje weer strak en wat ben je nat, oooh ik ga komennn, jaaaach, ooooh, ik kom in die neukkut van je, jaaa daaar is het!” en tegelijkertijd kom ik voor de derde keer klaar en voel zijn vijf zaadstralen bij mij naar binnen schieten.

Nadat we nog even in elkaars armen liggen moeten we ons weer klaarmaken en opfrissen voor het avonddiner en het avondprogramma.
Nadat we ons hebben gedoucht, waarbij Eric nog eens lekker mijn borsten heeft gemasseerd kleden we ons aan. Ik trek een spannend rood lingeriesetje aan met een mooie jurk, waarbij mijn decolleté een klein beetje zichtbaar is.
Als we de deur uitgaan ontmoeten we het stel dat in de kamer naast ons verblijft op de gang, waarbij zij zich voorstellen als Anne en Hans. Het is een stel van middelbare leeftijd. Eric en Hans lopen al een stukje vooruit terwijl ik lekker met Anne lopen te praten over van alles en nog wat.
Plots vraagt ze aan mij of ik genoten heb, “Tenminste ik kon je horen kreunen en je geluiden waren niet mis te verstaan”. Terwijl ze dit zegt glimlacht ze naar mij terwijl ik begin te blozen.
Verder hebben we het er niet meer over en we lopen lekker keuvelend de eetzaal binnen waar we samen met hen genieten van een heerlijk diner. In de zaal hoor je gasten uit verschillende landen praten in voornamelijk hun eigen taal.

Als het diner afgelopen is kunnen we kiezen uit meerdere mogelijkheden voor een gezellige voortzetting. In één zaal speelt een band en in een andere zaal een dj. En dan is er nog een zaal waar je kan bowlen. Onze voorkeur gaat uit naar de dj en ook Anne en Hans kiezen hiervoor.
De drank vloeit rijkelijk en we dansen lekker met elkaar. Ook Hans danst een paar keer met mij waarbij zijn handen soms iets te lang op mijn billen rusten heb ik het idee. Ik ben hier eigenlijk niet van gediend.
Na een tijdje geeft Anne aan dat ze ook naar de andere zaal wil om te kijken hoe het daar is. Ik kijk Eric aan maar die is in een druk gesprek verwikkeld met zijn beste collega. Ik geef Anne te kennen dat ze maar vast moeten gaan en dat wij misschien wel later komen kijken in de zaal met de band.
Eric zit nog steeds druk met zijn collega te praten en ook de drank vloeit rijkelijk bij die twee. Ik stoor Eric voor een moment en zeg hem dat ik naar het toilet moet en vraag hem gelijk of hij bezwaar heeft dat ik in de andere zalen even rondkijk. “Nee hoor schatje, ga gerust en vermaak je, ik blijf hier wel en zie je wel weer verschijnen”. Ik geef hem snel nog een kus en ga dan richting het toilet.

Nadat ik geplast heb sta ik voor de spiegel en werk nog even mijn make-up bij.
Bij het verlaten van het toilet zie ik iets verder in de gang nog een deur waar een schemerlicht onder vandaan schijnt. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en ik loop richting de deur en hoor aan de andere kant stemmen en ook geluiden. Ik open de deur en weet dan niet wat ik zie. Ik sta aan de grond genageld en zie Anne, zeg maar onze tafelgenoot, naakt boven op de lul zitten van een negroïde man. Ze wipt op en neer en haar schaamlippen omvatten een monsterpik van zeker 20 cm. Elke keer als ze over die grote lul zakt zie je haar kutgeil tussen zijn lul en haar schaamlippen naar buiten komen en zijn lul glimt dan ook rijkelijk van het kutgeil.

Anne schreeuwt het uit van genot en ook hij laat zich horen. “Wat ben je een lekkere neukslet, oh wat knijp je lekker met die natte kut, oh aach”. Ook Anne laat zich horen, “Neuk mij hard met die grote lul van je, ik wil je zaad, spuit… kooomm… acch jaaaa…” Ze begint te beven en haar lichaam schudt en beeft. Dan een oerkreet van de man en hij spuit grote golven met zaad diep in haar binnenste. Het is zoveel dat het langs zijn schacht weer naar buiten wordt geperst.
Ik wil mij omdraaien en terug gaan naar Eric maar wordt door een paar mannen tegengehouden die ongemerkt achter mij waren komen staan. “Zo sletje, je hier lekker opgeilen en dan ervandoor gaan, dat gaat niet gebeuren”.
Ik word opgetild en ze nemen mij als een veertje mee naar binnen…

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top