Skip to content

Momenteel actief

Bedrijfsuitje 3
4.5/5 (6)

Na een lange nacht word ik wakker naast Eric en mijn gedachten gaan terug naar gisterenavond. Ondanks een pijnlijk bekken kan ik een glimlach niet onderdrukken
Eric is inmiddels ook wakker geworden, mompelt iets van kater en hoofdpijn. Ik glimlach een keer en kus hem vluchtig op zijn mond en spring uit bed om een lekkere douche te nemen en mij klaar te maken voor het ontbijt waar ik wel zin in heb na zo’n uitspatting als gisterenavond.
Als ik mij opgemaakt heb vraag ik aan Eric of hij mee gaat ontbijten maar die geeft te kennen liever nog in bed te blijven om bij te komen van de kater die hij heeft.

Als ik de eetzaal binnenkom zie ik Anne en Hans al zitten aan een tafel en Anne wenkt mij om bij hen aan tafel te komen zitten. Even later zit ik aan tafel te genieten van het ontbijt en ben in een enerverend gesprek met Anne over van alles en nog wat waarbij Anne haar hand meerdere keren over mijn knie streelt tot zelfs een paar keer aan de binnenkant van mijn been. Ze fluistert meerdere keren in mijn oor hoe leuk ik wel niet ben en of ik misschien zin heb om met haar te gaan shoppen vandaag. Ik zeg tegen haar dat ik graag meega en mij dat leuk lijkt. Als wij opstaan stoot Anne per ongeluk tegen een kopje koffie aan waarvan ik een paar spatjes op mijn jurk krijg. Ze zegt gelijk “Kom maar even mee naar mijn kamer, ik heb voor zulke vlekken wat bij mij”.

Ik ga met Anne en Hans mee naar hun kamer waar Hans te kennen geeft om vandaag aan het zwembad te willen vertoeven. Na zijn zwemspullen te hebben gepakt en Anne vluchtig een kus te hebben gegeven verdwijnt hij richting het zwembad. Anne komt naar mij toe lopen en als ze achter mij staat fluistert ze in mijn oor “Wat ben je mooi, doe je jurk maar uit zodat ik die kan schoonmaken”. Ze helpt mij de jurk uittrekken en kust mij hierbij in mijn nek. Met haar hand zit ze al in mijn slipje en beroerd mijn klitje. Ik wil wat zeggen maar er komt alleen maar een lichte kreun uit mijn mond. “Aaaacch mmm ooohhhh” is alles wat er uit mijn mond komt. Met haar andere hand beroerd ze mijn tepel die gelijk hard wordt. Ze drukt haar mond nu op mijn lippen en er volgt een lange tongzoen waarbij ik het uitkreun “Jaaaa ooooohhhh mmm Anne wat doe je?” Ik laat mij niet kennen en pak haar met mijn hand onder haar rok bij haar kut en duw gelijk twee vingers in haar doosje en voel hoe nat ze wel is. Ze kreunt tegen mij “Lekker, streel mijn kutje” wat ik dan ook graag doe.

Alle remmen gaan nu los en de kleren trekken we bij elkaar uit. Voor ik het weet duwt ze mij achterover op het bed en begint mijn kutje op een heerlijke manier te beffen en te vingeren. Ik kreun en kan alleen nog maar roepen “Ga door lik mijn kutje oohhhmmm jaaahhhh lekkkrr ooohhhh” en voor ik het in de gaten heb giert het eerst orgasme door mijn lichaam. “Aahhh mmm jaaa”, ik pak haar hoofd en druk mijn bekken naar voren zodat ze nog dieper kan komen met haar tong. Als ik ben bijgekomen drukken we onze kutjes tegen elkaar en onze genotsknopjes schuren op een heerlijke manier tegen elkaar, waarbij ons kutvocht zich met elkaar vermengd en we binnen de kortste keren weer tegelijk een orgasme krijgen. “Oooohh” klinkt het tegelijk en Anne kan alleen nog maar grommen van genot.

Nadat we zijn bijgekomen verwijderd Anne de koffievlekken vlug uit mijn jurkje. We hebben nog even tijd om nog te genieten van elkaar. Ik duw haar achterover op het bed en begin haar gelijk te vingeren met twee vingers en met mijn tong haar geile knopje. Ze trekt mijn hoofd strak op haar kutje en omklemt het met haar dijen. “Ooh ja mm mmm lekkerr, lik mijn kutje, jaaaa ooohhh” is alles wat ze uit kan brengen. Als ik plotseling iemand achter mij hoor wil ik kijken wie dat is. Maar hier krijg ik de kans niet voor. Ik voel een forse lul tegen mijn kutje drukken en kreun het uit. Ik weet niet wie het is maar ik schreeuw het uit “Neuk mij, gebruik mijn kut ooohh jaaa lekkrrt mmm aaacch…” dat is alles wat ik uit kan brengen. De man achter mij neukt mij diep en hard. Ik voel zijn ballen bij elke stoot kletsen tegen mijn billen en kreun het uit. Ik vinger en bef hierbij Anne totdat ze spuitend klaarkomt

De man neukt mij op een geweldige manier en ik voel de harde aders van zijn pik lekker langs mijn klitje schuren. Ik voel weer een orgasme opkomen vanuit mijn tenen en “Ooohh mmmm jaaa ga door oooohhhh” is alles wat er nog komt en voor het eerst in mijn leven spuit het kutvocht uit mijn kut. Ik voel de man trillen en hij trekt zijn lul uit mijn kut en draait mij in één beweging om. Nu zie ik dat het Hans is, de man van Anne. Hij trekt aan zijn lul een schreeuwt “Ilona, vieze slet, ik ga je onderspuiten hoer” en voordat ik het weet komt daar de eerst straal zaad over mijn borsten, de tweede in mijn ogen, een derde straal beland in mijn haar, de vierde in mijn mond. Dan drukt hij zijn lul in mijn mond en geeft mij de opdracht om hem schoon te likken wat ik dan ook met plezier doe. Ook Anne moet van hem aan de bak en moet mij schoonlikken wat ze dan ook graag doet.

Nadat we alle drie schoon zijn gaat Hans weer terug naar het zwembad, mij nog even in het oor fluisterend “Je hebt een lekker neukkutje en ik ga je zeker nog vaker neuken”.
Wat een begin van de ochtend is dit. Na mij te hebben aangekleed spreken Anne en ik af om over een half uur te gaan winkelen. Op mijn kamer is mijn vriend inmiddels uit bed en vraagt mij gelijk “Heb je dat net gehoord hiernaast, het leek wel een orgie, de buurvrouw gilde het uit, je kon het over de hele gang horen”. Met een glimlach zeg ik tegen hem “Nee, niks gehoord”. Hij moest eens weten.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top