Skip to content

Momenteel actief

Teasen
2.4/5 (5)

Ik weet niet wat het is, het zal wel aan het weer liggen, maar ben zo ontzettend geil de laatste dagen. Gelukkig hoef ik daar bij mijn meisje geen moeite voor te doen dus ik klaag niet hoor. Of het nu een heerlijke snelle beurt is, zij liggend op de rand van het bed en ik haar diep van achteren nemen, of beginnen onder de douche en het op de bank afmaken met haar heerlijk likken en ondertussen zo geil maken dat ik zomaar 3 vingers naar binnen kon duwen of wat we gisteren hebben gedaan. Dat laatste was zo lekker dat ik het ga vertellen. Ik was de hele dag al aan het vertellen hoe lekker haar poesje smaakte en hoe heerlijk het is om aan dat clitje te zuigen. En als ik dat soort stoute dingen influisterde dan zag ik je tepels hard worden en wist ik dat je poesje weer een beetje nat aan het worden was. Wat ik super lekker vind om te doen is teasen, op het randje van een orgasme brengen en je daar houden voor ik je heerlijk laat komen. Dat was mijn plan en idee… en je wist dat ik dat zou gaan doen. We lagen al in bed en eigenlijk te loom om veel te gaan doen, maar ik had plannen. Net even onder de douche gestaan voor om heerlijk af te koelen en te wassen.

Ik begin zachtjes te zoenen en steeds een beetje brutaler en al snel zoenen we heftig. Mijn hand gaat over het laken op bed en ik masseer je tepels door de stof heen. Ik hoor je kreunen. Ik stop met je teasen en die het laadje naast me open, ik haal er je vibrator uit en gelijk ook een flesje glijmiddel. Ik ga naast je zitten en voor je ogen zodat je het goed kunt zien smeer ik de vibrator langzaam in met glijmiddel. Ik zie een geile blik in je ogen komen en zie je tepels gelijk nog harder worden op het moment dat ik hem tegen je lippen zet. Langzaam laat ik de vibrator tussen je lippen glijden en let heel goed op je clitje niet te raken. Je kreunt heerlijk en doet er alles aan om hem wel op je clitje te krijgen. Dan pak je mijn harde paal en begint me af te trekken. Aan de manier hoe je hem vast houdt en de kracht die je gebruikt merk ik hoe geil je bent en dat je hem in je wil hebben. Ik pak de glijmiddel weer en laat die nu over mijn paal lopen. Je smeert het uit en hij begint helemaal te glimmen. Zo lekker als je me op deze manier aftrekt. Ik zet de vibrator op je clitje en langzaam zet ik hem steeds sneller en beweeg hem op en neer. Je kreunt hard en volgens mij ga je bijna komen. Ik knijp in je tepels en dat is genoeg, je komt heerlijk klaar! Maar dat is zeker nog niet genoeg voor me want ik duw mijn eikel nu een stukje bij je naar binnen en voel hoe je spieren knijpen van je orgasme. Langzaam duw ik hem een stukje verder en door de glijmiddel en hoe nat je zelf bent gaat het heel makkelijk. Even neem ik je heel erg hard en diep maar stop dan weer. Pak de vibrator en zet hem weer op je clitje. Maar mijn paal beweeg ik niet. Je kreunt heerlijk en verteld hoe lekker het is. Dan zet ik de vibrator niet alleen op je clitje maar duw hem ook tegen mijn paal zodat mijn pik een levende vibrator word. Diep in je buik voel je de trillingen. Aan je spieren voel ik hoe lekker je het vind en merk dat je bijna weer gaat komen. Ik stop, nog niet fluister ik in je oor en beweeg me niet. Je wilt tegen me aan gaan rijden maar dat mag niet.

Dan herhaal ik het spelletje weer en ook nu stop ik weer voor je gaat komen. Dan heb ik bijna medelijden met je en besluit je uit je lijden te verlossen en ga nu door tot je heerlijk klaarkomt! Ik zie en voel hoe heftig het is en ik kan alleen maar glimlachen. Dit is zo leuk om te doen. Maar door alles heb ik heel erg veel moeite om ook niet te komen. Ik haal mijn paal uit je poesje en zet mijn eikel tegen je gevoelige clitje. Dat is al een heftige reactie. Maar dan zet ik de vibrator op mijn eikel en door mijn eikel heen voel jij het goed op je clitje. Dit hou ik niet lang vol en al snel kom ik heftig klaar. De eerste straal spuit ik op je buik en op het streepje op je heuvel, maar ook de tweede straal komt zo ver en de volgende bijna. Zo geil om te zien hoe het op je terecht komt en te zien hoeveel het is. Als ik even ben bijgekomen haal ik mijn eikel weg en zie hoe mijn zaad nu langzaam langs je poesje loopt. Ik smeer het even uit over je clitje maar dat is veel te gevoelig voor je. Met een nat washandje maak ik je weer schoon en netjes. Je bent uitgeput en na een lange zoen kom je naast me liggen. Voor ik het weet slaap je….

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top