Skip to content

Mijn halfbroer

Sinds een paar jaar weet ik dat ik een halfbroer heb. Mijn vader is vreemdgegaan en zo is dat dus gebeurd. Ik moest er even aan wennen. De jongen heet Alex en heeft mij opgezocht. Uiteindelijk kwam er wel een klik. Daar ging natuurlijk wel wat tijd en veel praten overheen. Ongeveer een jaar nadat we elkaar voor het eerst hadden ontmoet, merkte ik dat er meer gevoelens naar boven aan het komen waren. Ik begon hem aantrekkelijk te vinden. Ik merkte dat ik steeds naar zijn kontje aan het kijken was en ook naar zijn gespierde armen en schouders.

Uiteindelijk bleek dat dit alles hem was opgevallen en hij sprak mij er heel direct op aan. Hij vroeg mij recht in mijn gezicht of ik hem aantrekkelijk vond. Ontkennen had naar mijn gevoel geen zin dus ik gaf toe. Nadat ik ja had gezegd sloeg hij direct zijn armen om mij heen en begon hij mij te zoenen. Hij trok mijn lichaam dicht tegen hem aan en ik kon zijn stijf wordende pik tegen mijn buik voelen drukken. Alles ging vervolgens als vanzelf. Ik begon zijn broek los te maken want ik wilde zijn dikke lul in mijn hand voelen. Zijn broek trok ik direct naar beneden. Terwijl hij daar met zijn broek op zijn enkels stond begon ik zijn dikke lul af te trekken.

Mijn halfbroer heeft een behoorlijke penis qua omvang en ik hou van goed opgevuld te worden. Nou en dat heeft hij zeker bij mij gedaan. Hij schopte zijn broek van zijn enkels af en tilde mij daarna op en nam mij mee naar mijn slaapkamer. Daar ging mijn broek al snel uit en voor ik het wist lag Alex mij te vingeren en te zoenen. Na een tijdje kwam hij rechtop tussen mijn benen zitten en zag ik hoe hij zijn lul vast had en hij hem naar mijn kutje stuurde. Heel langzaam drukte Alex zijn dikke pik in mij en ik voelde hoe mijn kut werd opgevuld. Ik was zo geil dat ik vrijwel meteen met mijn clitoris begon te spelen. Hij was diep in mij aan het pompen en iedere stoot kwam aan alsof hij mij door midden wilde splijten. Hij maakte bewegingen naar links en rechts en wist goed alle juiste plekken te raken waardoor ik al spelend met mijzelf al snel aan het klaarkomen was.

De rillingen van genot schoten door mijn hele lichaam. Ondertussen bleef mijn halfbroer diep in mij stoten en voelde ik dat zijn pik ook haast aan klaarkomen toe was. Hij legde mij nog even op mijn buik want hij zou graag mijn kontje zien terwijl hij in mij aan het rammen was. Ik genoot en voelde hoe zijn lijf tegen mij aan het rammen was terwijl hij mij stevig beetpakte. Ik voelde mij goed genomen. Alsof ik zijn sletje was. Toen trok hij zijn pik uit mij en wilde over mij heen gaan spuiten. Snel trok ik mijn shirt wat omhoog zodat hij niet over mijn kleren zou komen. Dat liep goed af gelukkig. Hijgend kwam hi over mijn kont en onderrug klaar. Het was heerlijk warm en begon langzaam alle kanten op te stromen. Snel pakte Alex een handdoek en maakte mijn rug en billen schoon.

Nadat wij die eerste keer met elkaar hadden geneukt hebben wij het vaker gedaan. Nu niet meer. Maar niet omdat we niet willen maar omdat hij een tijdje in het buitenland is gaan werken. En door het Corona gebeuren kan hij niet hierheen komen. Als het allemaal achter de rug is dan pakken wij het echt wel weer op.

Jessy

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top