Skip to content

Momenteel actief

Gewoon lekker geilen
​Dit verhaal bevat momenteel nog geen waarderingen. Wees de eerste !

Misschien ken je het wel, dat je wil geilen op een erotische dating site of chatbox, zonder dat daar je bekendheid aan gekoppeld is. Gisteren zat ik dus in zo’n lekkere flow. Ik besloot maar even te Googlen. Na niet al te lange tijd vond ik een site waar je jezelf niet hoefde te registreren, simpelweg een nickname invullen en klaar, daar houd ik van. Ik hoefde niet lang te wachten, of ik kreeg al diverse privé berichtjes van mannen. Geen idee of er nog andere vrouwen op deze site aanwezig waren, maar men richtte zich finaal op mij. Er waren een paar mannen privé tegen mij aan ’t praten en stelde van de wel bekende vragen. Hoe cliché ze ook waren, ergens deed het me wat! Zo vroeg iemand of ik een webcam had. Hij startte zijn cam op en zag hem al trekken aan z’n pik. Ik vind het geil om te zien hoe een man aan z’n pik trekt! Ik kon natuurlijk wachten op de vraag of ik ook een webcam had én of ik hem aan wilde zetten. Ik zette m’n cam aan en richtte deze op m’n borsten en bovenlijf. Mijn gezicht liet ik een keer buiten beeld.

Hij vroeg of ik mijn shirtje uit wilde doen. Ik liet weten dat ik dat een beetje makkelijk vond, deed liever aan wat opdrachtjes heen en weer. Dat is toch veel spannender? Ik ging staan en streelde over m’n borsten en vroeg hoe hij ’t vond. Zijn hand ging sneller en hij ging er ook bij staan. Zijn ene hand ging sneller en z’n andere hand ging onder z’n tshirt en zag hoe hij in z’n tepel kneep. Hij vroeg of hij z’n shirt uit mocht doen en ik gaf aan dat dit goed was. Hij ging wat verder van z’n bureau staan en ik zag een stukje van z’n gezicht. Hij liep weer terug en liet weten dat hij z’n geluid aan deed. Beeld en geluid, dat beviel mij ook wel. Ik vroeg of hij terug wilde lopen, met een paar passen naar achter vroeg hij of ik hem geil wilde maken. ‘Zal ik je eens zuigen?’ vroeg ik en dit vond hij goed. Ik pakte een levens echte huidskleurige dildo erbij, hield ‘m naast de webcam en mijn volle lichtroze gestifte lippen sloten om de dildo heen. “Lekker hoor, laat hem eens diep in je mondje verdwijnen.” En ik liet ‘m zien hoe ik ‘m zo ver mogelijk weg kreeg. Langzaam hield ik ‘m weer uit m’n mond en likte over de hele staaf om een zacht kusje op z’n eikel te geven. Mijn ogen bleven buiten beeld maar ik keek naar ’t scherm en zag hoe hij inmiddels op een stoel zat met z’n benen wijd op het bureau. Ik vroeg hem wat hij onwijs geil vond maar nog nooit voor de cam had gedaan. Hij liet weten dat hij best iets anaal zou willen. Aha! Ik vroeg of hij m’n dildo wilde en hij knikte en beaamde dit. Hij ging op de stoel zitten met zijn kont naar de webcam toe en ik neukte ‘m met de dildo. Z’n vingers gingen in z’n kontgaatje, volgens mij had hij dit vaker gedaan.

Hij draaide zich om en ging weer op de stoel zitten en vroeg of ik als een cowgirl op z’n pik wilde rijden. Hij speelde met m’n borsten, likte en zoog aan m’n tepels en hield me goed vast en keek me geil aan. Ik vertelde dat ik van z’n pik af ging en tussen z’n benen kroop om ‘m nog even te verwennen. Ik likte plagerig langs z’n dijbeen naar z’n ballen en ’t geile stukje huid bij z’n anus. Hij wist niet hoe hij ’t had. Hij kreunde en z’n hand ging door m’n haar heen en drukte stevig m’n hoofd tegen z’n kruis aan “Ga door” zei hij een paar keer met een steeds zwaardere stem. Ik hield op en liet weten dat ik langzaam omhoog kwam en gaf ‘m een lekkere tongzoen. “Daar hou ik wel van” zei hij met een glimlach op z’n halve gezicht in beeld. Ik op ‘m zitten met m’n rug naar hem toe. Zijn harde pik gleed weer in me, hij hield m’n heupen vast en voerde ’t tempo op. “Ik ga zo komen” zei hij opeens en ik ging van ‘m af “Nee, nog niet! Ik wil dat je mij eerst een beetje verwend. Hij stond op en wees naar de stoel. Ik nam virtueel plaats op zijn stoel en hij deed m’n benen wijd, ging gehurkt tussen mij in en spreidde mijn lipjes, spuugde en ging met z’n vinger over m’n clitje heen. Voorzichtig stak hij z’n middelvinger in m’n kutje en daarna volgde zijn ringvinger. Ik werd steeds natter en hij sopte gewoon door. Hij ging met z’n tong snel over m’n clitje heen en blies er overheen, dat was een lekker gevoel en om daarna z’n warme zachte tong weer te voelen. Ik liet ‘m weten dat ik z’n pik in me wilde voelen en hij liet dit zich geen tweede keer zeggen. “Hoe zal ik je neuken, hoe wil je het graag?” Aha, een man vraagt aan mij hoe ik geneukt wil worden, geweldig! “Laten we het doggy doen” Misschien leek het er niet helemaal op maar ik zat op z’n stoel met m’n benen tegen elkaar en m’n kont wat omhoog, hij stak z’n pik tussen m’n lipjes in m’n natte extra strakke kut.

“Sneller, neuk me sneller” liet ik weten terwijl ik achter me keek om naar ’t mooie uitzicht te kijken. In werkelijkheid lag ik mezelf te vingeren achter computer met de webcam op me gericht. Hij was zichzelf ook nog aan ’t verwennen, en het zag er allemaal goed uit. Soms verlang je zo naar iemand als het er geil aan toe gaat, dit keer was dat dus ook. Ik liet mezelf lekker gaan en voelde dat er een spetterend orgasme aan kwam. Dit moest bij hem toch ook wel een keertje komen? Was inmiddels wel benieuwd geworden naar z’n klodders zaad die uit z’n pik zouden schieten. Hij liet weten dat hij dus bijna kwam, ging van z’n stoel af en kwam achter z’n bureau staan en zette de cam even ergens anders neer, zodat ik beter beeld had. “Ik ga komen hoor, kijk je?” en ik liet weten dat ik keek en niet veel later zag ik de klodders zaad uit z’n lekkere pik schieten. Ik liet weten dat ik ze graag op of in me had, het zag er lekker uit! Zoals het vaker met zo’n chat gaat gebeurde nu ook. “Het was lekker thx, ik ga weg. Doei”. Onze behoefte was vervult, we waren beide klaargekomen en daarna gingen we weg. Zo makkelijk kan dat gaan. Ik ga nog eventjes na genieten en wie weet ben ik er binnekort wel weer te vinden….

Alvast een goed weekend! X Nanda

www.nandalove.nl

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top