Skip to content

Momenteel actief

Thuiswedstrijd
5/5 (2)

Toen we elkaar leerde kennen op het internet wist ze niet dat het zover zou komen. Ergens had ik nooit verwacht hem ooit te ontmoeten. Er kwam steeds weer wat tussen waardoor dingen niet uitkwamen. Maar toen kwam er die ene dag. Ik zat niet helemaal goed in mijn vel en had dit hem ook wel verteld maar hij wilde me toch graag zien. Hij was gewoon nieuwsgierig en wilde kennis met me maken. Als was het alleen voor de koffie. Eigenlijk voelde ik al wel aan dat het hier niet bij zou blijven maar zelf was ik ook wel heel nieuwsgierig naar hem.

We hadden elkaar al zeer regelmatig gesproken.Ik wist ook wel dat hij het in zich had om mijn vuur te temmen. Dit eerste afspraakje was dan ook heerlijk. Eerst was hij wel heel afwachten maar kennelijk voelde hij heel goed aan, dat hij de stap verder kon zetten. Hoewel in mijn hoofd allereerst de twijfels speelde ging ik toch mee in zijn spel. Dit was dan ook heerlijk. Zeker waar ik vaak aan terug dacht.Enzo ook vandaag, wat is er dan zo belangrijk aan vandaan. Wel nu ik ben onderweg naar hem om hem weer een keer te ontmoeten. veel spanningen heb ik in mijn buik. Ik moet aan zijn krachtige armen denken waarmee hij gemakkelijk me in een positie kon zetten zoals hij dat wilde. En dat is waar ik zo naar verlangde en man die precies mij op mijn plaats kan zetten. Ik moest wel opletten dat ik geen ongeluk zou krijgen. Ik merkte namelijk dat ik geregeld ff verder weg was dan de bedoeling was. Gelukkig was het niet zo ver meer. Ik draaide bij hem de straat in. Stopte voor zijn huis en liep met knikkende knieen op zijn voordeur af. Ik belde aan hij deed met een brede lach open.

Ik dacht dat ik aan de grond stond genageld. Hij had een uniform aan. Ik deed een stap terug maar kreeg er de kans niet toe verder terug te gaan. Hij greep me bij de arm en sleurde me naar binnen. Hij sloot de deur maar bleef me vasthouden. Toen de deur dicht was drukte hij zijn lichaam tegen de mijne. Tjeeee wat voelde dit lekker. Hij moet mijn reactie hebben gevoeld. Hij zei namelijk “zozo mevrouwtje heb je nog wat op te biechten”. “Nu kan het nog zometeen als ik klaar met je ben, en ik vind verboden dingen dan zal je er spijt van hebben.” dit klonk heel ernstig. Maar oh wat voelde ik me benen onder me wegzakken. Ik wilde nog maar 1 ding dat was hem diep in me voelen. Maar ja dat wilde ik hem nog niet laten merken. Het is wel heerlijk om een man te laten smachten dus ik dacht, Echt niet dat hij zijn zin nu al krijgt. Hij was echt nog niet klaar met me bleek wel. Hij zoende me vol op mijn mond en BOYYY wat kan hij zoenen. Dit duurde te kort naar mijn zin maar hij draaide me met een ruk om. Verbaast van de kracht waarmee dit ging belande ik tegen de muur. tijd om na te denken wat er nu gebeurde kreeg ik ook niet. Hij plaatste zijn hand tussen mijn schouderbladen en ik kon geen kant meer op. Zijn lichaam drukte hij nu tegen me aan en zijn andere hand volgde de weg naar beneden.Ik probeerde nog om weg te komen maar dat versterkte juist zijn greep en zijn wil om verder te gaan. Nu wist hij het zeker. Ze zou hem smeken. Hij duwde met veel druk zijn vingers in mijn natte kutje. Ging heel snel heen en weer. “zoooo”, zei hij. “kennelijk ben je geiler dan je toe wilt geven he?” vroeg hij me.

Ik wilde gaan ontkennen maar hij zag het al aan me. En nu niet liegen tegen deze agent anders heb je een probleem dametje. Hij liet zijn wapenstok zien. Hij draaide met terug om zodat ik hem wel aan moest kijken. Ik keek hem diep in zijn ogen en kon wel smelten. Hij zoende me weer vol op mijn mond. Dit was voor mij ook de druppel. Ik liet alle dwarsheid varen sprong op hem en klemde mijn benen om zijn middel. Ik was niet van plan daar voorlopig weg te gaan. Hij nam me mee naar zijn slaapkamer daar aangekomen kleedde hij me uit. Gooide me op bed. En deed mijn benen uit elkaar. Heerlijk kroop hij ertussen en begon mijn knopje die behoorlijk gezwollen was te likken en er op te zuigen. Ik dacht dat ik gek werd van sensatie tjee wat wist hij wat hij deed zeg. Ik besloot dat het tijd was om eens in actie te komen. Ik werd namelijk helemaal gek en wilde echt alleen die pik nog maar voelen en zou er wel voor zorgen dat dit gebeurde ook.

Ik draaide me om. Duwde hem op zijn rug. Kennelijk voelde hij de kracht waarmee dat gepaard ging; en liet me begaan. Ik deed zijn knopen van zijn blouse los. Bijna zo snel dat ik ze stuk maakte want, ik werd echt gek. Ik maakte zijn broek los maar in de haast vergat ik dat hij ook nog een koppel droeg. Ik probeerde deze los te krijgen maar dat ging niet zo gemakkelijk. Hij moest lachen. “Heee dametje rustig ik help je wel”, zei hij lief. Hij stond op en deed zijn broek uit. Fier sprong zijn hard geworden pik naar voren. wat een mooi gezicht. Zo lekker zag dat eruit dat ik hem in mijn mond wilde voelen. Gulzig nam ik hem in mijn mond en begon heerlijk met pijpen. Lang zou ik dit niet volhouden want mijn kutje werd natter en natter. Als ik niet zou uitkijken zou ik nog klaarkomen zonder dat die pik er in zit. Dit kon ik niet laten gebeuren. Ik stond op en draaide hem om. Ik gaf hem een duw en hij liet zich op bed vallen. Ik sprong er achteraan en ging boven op hem zitten. Die pik stond heerlijk omhoog dus die gleed zonder moeite mijn kutje in. Heerlijk ging ik erop zitten en probeerde hem zo diep mogelijk naar binnen te laten gaan.Heerlijk bereed ik hem. Helemaal op ging ik in hem. Maar ik kreeg niet genoeg. Ik werd gek en gefrustreerd ervan.

Ik draaide me om en zei tegen hem “ik wil dat je me neukt en zo hard je kan”. Dit was niet aan dovemans oren want hij richte zich omhoog. Hij pakte me vast en draaide me zeer wild om. “Oh ja wat is dat toch heerlijk als je me zo wild aanpakt”. “Meer wil ik” beet ik hem toe. Hij pompte in 1 keer zijn hele pik bij me naar binnen haalde hem er helemaal uit en verbaast keek ik om. Hij moest weer lachen.Ik kreeg er echt de pest in en hij zag dat. Maar hij genoot er enorm van. Hij pakte mijn hoofd vast en draaide deze om, zodat ik hem niet aan kon kijken of kon zien wat hij van plan was. Met een grote stoot ging die pik weer helemaal mijn kutje in. En weer haalde hij hem eruit. Ik stond echt op ploffen. “Kom neuk me klaar; ik smeek je”, zei ik uiteindelijk.

Ineens voelde ik iets anders in mijn kut. Hij had een dildo en die deed hij er wild in en uit. “Nou kom hier maar op”, zei hij. “Neeeeee”, gilde ik uit.”Ik wil je pik in me voelen”. “OH ja heb je dat verdient dan”, vroeg hij me. Ja echt wel ik ben lief ik zal alles doen. Daar hou ik je aan geloof me waren zijn woorden. Hij duwde zijn pik bij me naar binnen en neukte me heerlijk door. Eindelijk kon ik klaarkomen. Wild van alles wat ik zei endeed kwam ook hij met veel gekreun klaar. Hierna liet hij me rustig zakken en bleven we nog even liggen. vervolgens was het tijd voor mij om te gaan. Inmiddels waren er een hoop uren voorbij gevlogen. Ik kleedde me aan. Bij de deur zei ik hem gedag. Ik stapte in de auto en maakte een diepe zucht.ZOOOOO wat een ervaring weer. Ik wilde de auto starten maar schrok van mijn telefoon. Een smsje. Weet dat ik je aan je belofte houd. Je bent nu van mij.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top