Skip to content

Momenteel actief

Nichtje Esther wil anaal
4.6/5 (25)

Een paar maanden geleden had ik mijn nichtje Esther voor het eerst sinds lange tijd weer op bezoek. We kunnen altijd al goed met elkaar overweg dus besloten we dat ze gewoon een weekendje bij mij zou logeren. Ze had de maandag erop toch vrij dus hadden we alle tijd. En we waren daar ook wel aan toe want door Corona waren we alleen online met elkaar in contact geweest. Daardoor begon ik haar heel eerlijk gezegd ook wel echt te missen. En online kon ik haar ook een beetje anders bekijken dan in het echt. Als ze bijvoorbeeld wegliep dan kon ik op mijn gemak naar haar best lekkere kontje kijken. Esther heb ik sinds ze lichamelijk volwassen is geworden direct al aantrekkelijk gevonden. Ik heb wel het idee gehad dat zij dat bij mij ook vond maar dat baseerde ik op niet veel meer dan een gevoel. Het bewuste weekend zou ik daar echter wel degelijk bevestiging van krijgen.

Esther kwam binnen en we knuffelden intens en we zoenden omdat we elkaar zo gemist hadden. En meteen was het toen al raak want voor ik het wist drukte ze ineens haar tong bij mij naar binnen. Het ging echt zo enorm snel dat ik haast geen tijd had om te beseffen dat mijn eigen nichtje met mij aan het tongzoenen was. Ze keek mij daarna in de omhelzing nog even aan en begon mij weer te kussen. Op dat moment had ik alles op een rijtje en besloot ik volledig mee te doen. Wat spannend, fout en zo verschrikkelijk opwindend was dat. Ik kan dat gevoel nog steeds oproepen en wordt er direct geil van als ik eraan denk. We gingen vervolgens even op de bank zitten en Esther begon ronduit te praten over hoe ze mij gemist had, dat ze zich heel erg tot mij aangetrokken voelde en wel wist dat het gek was om als familie iets te beginnen. ‘Ik kan het alleen niet meer inhouden’ zei ze afsluitend. Ik schonk even wat drinken voor ons beiden in en vertelde haar over mijn gevoelens voor haar en het was direct te zien dat het een opluchting voor haar was.

Mijn nichtje kroop op de bank tegen mij aan en weer begonnen we te zoenen. Ze liet haar handen door mijn haren gaan en ik greep haar bij haar schouders en drukte haar langzaam op haar rug. Daar lag ze op de bank en ik begon haar truitje uit te trekken en ging lager en maakte haar strakke spijkerbroek los en trok deze tegelijk met haar onderbroek van haar kont af. Ze kwam even overeind en maakte behendig en snel haar bh los en slingerde deze door de huiskamer heen. Ik was tussen haar benen en deed ze wat verder van elkaar af. Ik begon op haar kutje te kussen en speelde er met mijn handen mee. Vervolgens deed ik haar schaamlippen wat met mijn handen van elkaar en likte ik aan haar natte kutje. Haar clitoris was al behoorlijk gezwollen en terwijl ik aan het likken was kermde ze zachtjes. Na een paar minuten kwam ik overeind en veegde mijn natte mond wat af. Veel tijd had ik er niet voor want nu dook mijn nichtje naar beneden en begon ze mijn pik af te trekken en met mijn ballen te spelen. Vervolgens verdween mijn eikel tussen haar mooie rode lippen en zoog ze mij me lange halen af. Mijn pik droop inmiddels van haar spuug. Ik drukte haar weer achterover en klom over haar heen, Ik drukte mijn lul in haar kutje en greep daarna haar handen beet en zette die naast haar hoofd op de bank vast. Ik begon haar te neuken en deed het rustig maar wel met harde stoten zodat ik dat lichaam onder mij bij iedere stoot kon voelen schokken. Vervolgens neukte ik snel, diep en hard en Esther kreunde en gilde van genot. Ik draaide haar na een tijdje om.

‘Pak me in mijn kontje’. Ze zei het op zo’n manier dat ik het gewoon niet kon weigeren. Ik trok mijn natte pik uit haar kut en deed hem voorzichtig in haar kontje. Een heel erg geil gezicht om te zien hoe je lul zo langzaam maar zeker in een lekkere strakke reet verdwijnt. Ze leunde op één arm en drukte haar gezicht op de bank en kon zo met haar vrije hand haar clitoris bevredigen. Terwijl ik achter haar zat genot ik van het zich op haar perfect ronde kont en zag ik mijn pik in en uit haar fijne anus gaan. Ik neukte haar hard en toen ze gillend en schokkend klaarkwam wilde ik het niet langer inhouden. Ze zette haar vrije hand weer op de bank en nu kon ik echt los. Ik ramde hard en diep in haar en legde mijn handen op haar billen en kneedde deze samen terwijl ik zo hard als ik kon in haar strakke kontje aan het pompen was en uiteindelijk diep in haar kwam.
We lagen op de bank tegen elkaar aan maar omdat dit ongemakkelijk was en zij zich even moest opfrissen kwamen we overeind. Ik ging achter haar aan naar de badkamer en daar zoenden we nog even. Je kunt wel indenken dat het een weekend vol lust werd.

We hebben alles gedaan maar niet meer zo heel erg veel anaal omdat haar kont nog behoorlijk gevoelig was na die eerste keer. We hebben nu een soort geheime relatie waarbij we voornamelijk veel seks hebben. Het is heel spannend om dit te doe, vooral omdat we weten dat het eigenlijk niet hoort. Maar het is zo verdomde lekker dat het ons niet kan schelen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top