Skip to content

Momenteel actief

De moeder van een vriend neuken
3.87/5 (54)

Alweer flink wat jaren geleden had ik een goede vriend die vlak in de buurt woonde. We deden veel samen. Inmiddels is hij al jaren geëmigreerd en zijn we elkaar uit het oog verloren. Ik heb hem nooit verteld wat er tussen zijn moeder en mij is gebeurd. Het was een dag dat ik met hem had afgesproken zo dacht ik maar had mij in de datum vergist. We waren allebei net 19 en zouden gaan vissen. Toen ik hoorde dat het een dag later was vond ik dat natuurlijk erg jammer maar ik mocht niet zomaar weg van haar. Want ze had iets voor mij om te doen. Ik was er toch dus kon ik mijzelf net zo goed even nuttig maken, zo zei ze. Ik had er niet zo heel erg veel zin in maar met de best wel aantrekkelijke moeder van mijn vriend zijn vond ik ook weer niet zo heel erg.

Ze had iets op zolder wat verplaatst moest worden en of ik dat even wilde doen. Dat deed ik met plezier. Na een aantal minuten kwam ze even kijken hoe het verplaatsen van de dozen ging. Ik was druk bezig en had er niet zo heel veel aandacht voor. Tot ze ineens twee handen op mijn middel plaatste. Ik was als verstijfd en kwam overeind en draaide mij om. Ik zag hoe ze mij recht in mijn ogen keek. Ik had wel verhalen over haar gehoord. Zo na de scheiding was ze een beetje losgeslagen zo zei men. Ik had het niet echt geloofd maar op dat moment ineens wel. Ik voelde mij opgewonden en ongemakkelijk tegelijkertijd.

“Ben je ooit al eens met een echte vrouw geweest?” Ik schudde mijn hoofd. Toe vroeg ze of ik dat wel zou willen en ik knikte. Ik had toen al een hekel aan liegen. Ze begon zich langzaam van haar jurk te ontdoen en had daar geen ondergoed onder aangetrokken. Ze had een geweldig lichaam waar ik verlangend naar stond te kijken. Daarna vroeg ze mij of ik mijn kleren uit wilde doen. Een beetje stuntelig deed ik dat maar hield mijn shirt aan, dat vond ik prettiger. De moeder van mijn goede vriend greep mijn kruis en begon met mijn ballen te spelen. Heel rustig masseerde ze alles en ik merkte dat mijn pik al snel hard werd. Met één hand speelde ze nog met mijn zak en met de andere was ze mijn lul aan het aftrekken. Heel rustig met veel gevoel. Ze had alles perfect onder controle.

Ze liet mij los en liep naar de trap. Ik moest haar naar haar slaapkamer volgen en dat deed ik natuurlijk meteen. Ik was nog wel zo scherp om mijn kleren mee te nemen. Mocht ik het ineens op een rennen moeten zetten dan hoefde ik de zolder niet meer op. Ze ging liggen en vroeg mij om naast haar te liggen. Zij zou de rest wel doen. Ik moest gewoon ontspannen. Misschien dacht ze dat ik nog maagd was maar dat was niet het geval. Toch liet ik haar in die waan. Ze greep mijn pik en beklom mij heel langzaam. Ik voelde haar kutje over mijn pik zakken en weer omhoog gaan. In een heel rustig tempo bereed ze mij. Ze bewoog haar spieren van binnen zo goed dat ze mij als het ware aan het melken was. Daarna ging ze zich omdraaien. Ik kon naar die mooie kont kijken die steeds op mijn lichaam neerdaalde en ik voelde dat ik klaar ging komen. Snel ging de moeder van mijn vriend van mij af en begon ze hard aan mijn lul te trekken terwijl ze zichzelf aan het vingeren was. Ze had een goede timing want we kwamen beiden op hetzelfde moment klaar, wat ik geweldig vond.

Ik ging naar huis en kwam de volgende dag weer terug om daadwerkelijk te gaan vissen. Het voelde wel wat ongemakkelijk met zijn moeder in de buurt terwijl we deden of er niets aan de hand was. Het is bij die keer gebleven. Waarschijnlijk was ze gewoon geil en heeft ze gebruik van mijn aanwezigheid gemaakt. Maar dat is iets waar je mij absoluut niet over zult horen klagen!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top