Skip to content

Momenteel actief

Eerste keer geneukt in het park
4.8/5 (5)

Het is nu op de dag af vier jaar geleden dat ik mijn huidige vrouw ontmoet heb en we hebben toen eigenlijk meteen al seks gehad. Diezelfde avond nog om precies te zijn. Het is niet iets wat ik normaal zo snel doe maar soms heb je die vonk met iemand en dan kan je niet van elkaar afblijven. Gooi daar dan nog wat drank bij waardoor je nog losser wordt en je begrijpt dat het niet te houden is. De ontmoeting was in een kroeg en het was zomer. Zij was buiten wat gaan roken en ik kwam er ook net aan en ze vroeg of ik een vuurtje had. Heer als ik ben stak ik haar sigaret aan en toen we elkaar aankeken was het direct raak. Dat is die vonk ik het net over had. Ik stelde mijzelf voor als Marten en ze vertelde mij haar naam. Ik ga die niet delen want dat zou ze niet fijn vinden. We gingen dus met zijn tweetjes wat meer met elkaar om en ze kon haar handen maar niet thuishouden. Dit werd door de drank alleen maar meer.

Ik heb geen excuus hoor want ik deed hetzelfde. We werden zo handtastelijk dat de eigenaar ons buiten de deur zette. Maar dat weerhield ons er niet van om aan elkaar te zitten. We wilden bij één van ons thuis gaan seksen maar dat was erg ver weg nog, zo vonden wij. De nood was hoog en dus wist ik ineens een plekje om het met haar te doen. Een paar honderd meter verderop was het stadspark. Daar kwam in de avond bijna niemand dacht ik op dat moment. Heel eerlijk had het ook niets uitgemaakt of het nou wel of niet zo was want neuken zouden we toch wel. Ik had en mooie plek achter een dikke boom gevonden en daar gingen we staan. Ik zoende haar en trok haar shirt omhoog Ik peelde met haar mooie borsten ook al had ze een BH aan. Ik masseerde ze en ik kuste haar in haar nek. Ondertussen maakte ze mijn broek los en begon ze mijn pik af te trekken.

Hard maken hoefde niet want ik was nog steeds zo geil dat ik eigenlijk al een half uur met een paal in mijn boek liep. Ik trok haar rokje en string van haar kont af en draaide haar om en duwde haar mooie lichaam tegen de boom aan. Ik weet nog heel goed hoe lekker ik haar geile ronde kontje vond. Later leerde ik dat ze veel schaatste en dat ze daardoor zulke fijne sterke maar ook mooie billen had. Ik liet mijn lul tussen haar billen heen en weer gaan en ik speelde met haar kutje. Daarna drukte ik mijn pik gewoon in haar. Mijn harde lul schoof heel erg makkelijk in dat sappige spleetje en terwijl ze met twee handen tegen de boom leunde naaide ik haar hard, met mijn handen op haar stevige kontje. Ik sloeg op haar billen en greep daarna haar middel beet. Mij pik was nat en ik kon het zien glimmen in het maanlicht.

Toen ik mijn lul uit haar liet glippen, iets wat per ongeluk ging, draaide ze zich om en zakte een beetje wankelend door haar knietjes en begon met veel spuug aan mijn lul te lurken. Haar volle lippen voelde ik over mijn eikel glijden en ze zoog heel hard. Ik voelde mijn zak samenknijpen en ik schreeuwde het gewoon uit toen ik mijn zak in haar mond leegde. Ze slikte veel door maar kon niet alles verwerken waardoor het langs haar kin liep. Op weg naar haar huis zat het nog steeds op haar kin maar we waren te dronken om daar iets aan te doen. Gelukkig kwamen we niet veel mensen tegen. Ik bleef slapen en dat was meer omdat ik gewoon naast haar in slaap viel voordat ik er erg in had. En na die dag zijn we eigenlijk altijd wel bij elkaar gebleven want we bleken meer dan alleen een seksuele klik te hebben.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top