Skip to content

Momenteel actief

Stappen met de meiden en erna sex
2.75/5 (4)

Een paar dagen geleden ging ik weer eens ouderwets stappen met de meiden. Ze kwamen naar mijn huis dit keer om in te drinken, een aantal keer om te kleden en op te maken. De muziek stond aan, er stonden twee flessen drank op de salontafel en we hadden het over sex, mannen en andere dingen die er echt toe doen op een typisch meiden avondje. “Laats had ik echt lekkere sex joh” zei een vriendin. Alle oren gingen naar haar. “Vertel, wie was het?” vroeg een andere vriendin. Ze vertelde erover en we moesten natuurlijk lachen en wilde veel meer weten. Eigenlijk gingen we het hele groepje af, aangezien ik geen preutse vriendinnen heb, is er altijd wel een geweldig verhaal. “Maar Nan, hoe zit dat nou met jou en die ene dan? Doe je het nog steeds met hem?” vroeg S. toen ze met de stijltang door haar haar ging. “Wie bedoel je precies?” vroeg ik lachend. Allemaal grapjes waar ik tegen kan.
Het was veel te gezellig bij mij thuis, maar het werd tijd om naar ’t centrum te gaan dus ik regelde een taxi. 5 beschonken meiden in een taxi, als dat maar goed gaat! De taxi chauffeur vond het volgens mij allemaal wel best, hij kon er toch geen woord tussen brengen bij het gekakel van ons. “En als het helemaal niets wordt vanavond, dan heb ik altijd nog de vibrator van Nanda in mijn handtas” zei een andere vriendin, en ze hield de mini vibrator eruit, die ik haar een tijdje terug had gegeven. “Is die goed?” Een andere vriendin pakte de vibrator uit haar hand en zette ‘m aan. Het gezoem ging door de taxi heen en dat trok tevens de aandacht van de chauffeur. “Ja ja dan kijkt ie wel zodra hij wat hoort hé” riep ik naar de chauffeur. “Als je wilt weten of die goed is moet je ‘m tegen ’t puntje van je neus zetten” riep een vriendin. Ze hield ‘m tegen haar neus en moest bijna niezen van het gekriebel. “Vraag het anders aan Nanda, die weet dat allemaal wel wat werkt en niet” En ik gaf toe, dat het puntje van je neus inderdaad heel gevoelig is en je zo niet hoeft uit te kleden om te weten of hij lekker trilt. “Ach boeien, ik wil het gewoon direct weten” en de vriendin met de vibrator spreidde haar benen en zette ‘m tegen haar string.

Mijn vriendinnen passen in ieder geval goed bij me en het beloofde een gezellige avond te worden. De rit naar het centrum ging ook eerder voorbij dan we dachten, we spraken af dat hij ons weer op kwam halen als we naar huis wilde, en betaalde gelijk voor de rit terug. “Veel plezier meiden en maak de boys maar helemaal gek!” Ik deed de deur dicht en liepen op onze hakken door ’t centrum heen. Op naar onze favo bar met de altijd lekkere mannen, oke en natuurlijk goede muziek. We waren binnen, bestelde onze drankjes aan de bar en keken rond of er nog lekkere hapjes waren. “Kom we gaan die kant op, daar zijn wel wat lekkere hapjes” zei m’n vriendin die haar glas achterover sloeg. Op dat moment draaide de dj een geweldig nummer waar ik helemaal van in de mood kom. Ik danste samen met m’n vriendin en voor de gein maakte we ook even een slingertje om de paal heen. Dit bleef niet onopgemerkt en er kwamen wat jongens naar ons groepje toe. Ik raakte in gesprek met iemand, voor zover je met harde muziek kan praten. Zijn naam weet ik niet meer maar hij zag er leuk uit en had een vlotte babbel. ‘Dit kon nog weleens een gezellig nachtje worden’ dacht ik nog. Ik keek ondertussen achter hem, en zag ik mijn vriendin met zijn vriend zoenen. Haar handen gleden over zijn lijf en ik moest er wel om lachen. “Wat lach je?” vroeg hij aan me. “Kijk achter je, dan zie je het vanzelf” en hij keek achter zich. “Is dat een vriend van je?” vroeg ik hem en hij knikte. We namen nog een drankje en gingen weer even dansen. De uren gingen voorbij en het begon steeds later te worden. M’n Spaanse vlieg en drankje kickte behoorlijk in en het maakte me eigenlijk allemaal niet zoveel meer uit maar ik moest en zou. Misschien herken je het gevoel wel; je bent knettergeil en wilt gewoon lekkere sex hebben. Zo’n bui had ik dus. Je verwacht natuurlijk dat het lekkere ding waarvan ik zijn naam niet eens wist, mee de taxi in ging en uiteindelijk in mijn bed belande…

Dat was dus niet het geval. Is niet erg hoor want het werd uiteindelijk toch nog een hete nacht. Een paar meiden wilde nog blijven en 1 ging er ook mee de taxi in. Zij hield het ook voor gezien. “Ik ga straks wel slapen hoor, wat jij gaat doen mag je lekker zelf weten hoor maar ik, nee heb het helemaal gehad” zei ze nogal jolig achter op de bank, naast me, van de auto. “Ik schakel straks gewoon in joh, telefoon aan, op bed en kijken wie er belt. Komt vast goed” liet ik haar weten. “Werkse dan nog maar” en ze stapte de taxi uit want we waren bij haar huis. “Ik maak veel mee maar jullie spannen de kroon dit weekend” grapte de taxi chauffeur. In mijn handtas zocht ik naar de sleutels en ik maakte de voordeur open en zwaaide nog even gedag naar de taxi. In de badkamer keek ik in de spiegel en vond dat ik er nog best oké uit zag na een avondje. ‘Webcammen of bellen? Laat ik maar gewoon bellen’ dacht ik en schakelde mezelf in. Ondertussen kreeg ik een berichtje van iemand met wie ik ’t weleens doe. Hij zag dat ik online was en vroeg of het druk was. “Hoop van wel want heb behoorlijk zin”. “Is het weer zover?” en hij zette er een grappige smiley achter. Opeens schrok ik van ’t geluid want ik werd gebeld. Het was echter niet de telefoon die overging, omdat ik een bezoeker had. Nee, het was was hem. “Als ik je even bel gaat het wat makkelijker”. Ik begon te lachen want zag het moment alweer aankomen. “Kan je niet gewoon even deze kant op komen?” vroeg ik hem en ik keek op de klok. Het was al in de ochtend. “Dan ben ik met een uurtje bij je, redt je het nog wel?” en ik moest weer even lachen, alleen al om de manier hoe hij het zei.

Na een uurtje ging de deurbel en ik deed open. In de gang begonnen we al te zoenen en we liepen stapje voor stapje naar achteren toe. Ondertussen deed hij z’n trui uit en ik streelde over z’n mooi bovenlijf heen. Hij zoende in m’n nek en we waren al in de slaapkamer beland. Speelde duwde hij me op bed en ik zat voor ‘m. Ik maakte z’n riem los en knoopte z’n spijkerbroek onder en trok z’n boxershort ook maar gelijk mee naar onderen. Z’n geile pik was al aardig stijf en ik begon ‘m heerlijk te pijpen. Hij ging met z’n hand door m’n lange haar en voerde ’t tempo op met z’n hand “Zuig me dan, zuig me lekker diep” en ik gehoorzaamde. We veranderde even van positie op het bed. Hij lag en ik lag naast hem, op mijn zij. Ik gaf kleine kusjes over z’n buik en borst, likte aan zijn tepel en kuste ‘m met m’n volle lippen op z’n mond. Mijn hand ging omlaag en ik trok ‘m af. We zoende elkaar steeds geiler en hij beet zachtjes op m’n lip. Ik kon er niets aan doen maar werd er behoorlijk geil van allemaal. Hij wist gewoon precies hoe die me zo kon krijgen en ik wilde meer. Hij duwde me op m’n rug en verwende m’n borsten. Ik keek toe hoe hij bezig was en ik liet weten dat ik ’t heerlijk vond en hij vooral door moest gaan. Mijn handen legde ik op de zijne zodat ik zeker wist dat hij door ging. “Leg je handen eens weg, ik wil je helemaal gek maken” en ik beet op m’n lip van de geile spanning. Zijn hand ging lager en hij vingerde me. Zachtjes maar toch op het goede plekje en precies zoals ik het wil. Ik hield het niet meer, wat was dit lekker. Ik probeerde me te ontspannen en van ’t moment te genieten. Mijn handen gingen over m’n borsten en ik streelde m’n tepels en ik vroeg of hij door wilde gaan. “Hoe wil je het hebben, zeg dan?” Ik kon bijna niets meer uit brengen maar hij moest vooral blijven doorgaan. En dat deed ie; hij draaide rondjes over m’n clitje en ging een paar keer met z’n vingers in me. Ik wist natuurlijk wel dat ik nat was, maar ik hoorde het gewoon soppen. Met zijn vingers ging hij wat sneller en dieper en ik voelde dat ik bijna ging komen. Ik kreunde zwoel en m’n nagels gingen over z’n rug heen. Ik voelde hoe m’n lijf begon te trillen, zo lekker vond ik het.

Het enige wat ik eigenlijk wilde, was om hem in me te voelen. Op me, achter me, onder me, naast me. Het boeide me vrij weinig hoe, dat ik hem wilde dat stond vast. Hij kwam op me liggen en stak z’n pik in me. Bij de eerste stoot dacht ik al dat ik in de hemel was, zo goddelijk en geil. Hij zei allemaal stoute dingetjes tegen me, en ik werd er alleen maar heter van. Ik liet ‘m weten dat ie me maar gewoon kei hard moest neuken, dat dat ’t enige was wat ik nu wilde. We kwamen ongeveer tegelijk klaar en ik trok aan z’n arm en vroeg of die op me wilde liggen, ipv van op z’n armen te steunen. Hij bleef nog een tijdje lekker op me, terwijl ik nog lag te kreunen in z’n oor van genot. Hij bleef toch maar even een paar uurtjes slapen, ging daarna douchen en we ontbeten nog eventjes wat en hij ging naar huis toe. Bij de voordeur gaf hij me nog een dikke zoen op me wang, gaf me een knipoog en stapte de auto in. Ik was nog wat moe en dook weer m’n bed in om nog eventjes na te genieten van de leuke avond met de meiden en ’t geile onverwachte nachtje met hem.

Kus Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top