Skip to content

Momenteel actief

De enquête
4.56/5 (16)

Met mijn armen vol boodschappen kwam ik aan bij de voordeur van ons huis waar ik van een afstandje al een aantrekkelijke jongen voor mijn deur zag staan. Twee huizen verder stond er een meisje aan de deur met een zelfde map in haar handen. Wat was dit nou weer? Een collecte of zo, of moest ik weer eens ergens lid van worden. Terwijl ik mijn huissleutels opzocht in mijn jaszak liet ik bijna een pak melk vallen op het moment dat ik de jongen groette. Hij zag het gebeuren en kon het pak, voordat het op de grond zou vallen, nog net vangen. “Ik kom voor een enquête,” vertelde hij nadat hij nog wat boodschappen van me overgenomen had. “We doen een onderzoek naar de vrijetijdsbesteding van de inwoners en dan vooral over hoe ze die door brengen binnen onze gemeente.” Ik zei hem daar eigenlijk helemaal geen tijd voor te hebben maar omdat hij achter me aan liep met de boodschappen en omdat het volgens hem maar 10 minuten zou duren stemde ik toch maar even toe. Als ik heel eerlijk ben deed ik dat ook wel een beetje omdat het een aantrekkelijke jongen was en gecharmeerd was van de manier waarop hij naar me keek. ‘Anette,’ dacht ik bij mezelf, ‘met je 34 jaar, 59 kilo en 1 meter 62 lang ben je blijkbaar nog een goede partij voor hem.’ Het kon ook zijn dat het mijn strakke borstjes waren waar hij warm voor liep want daar werden zijn ogen steeds weer naar toe getrokken. Zelf zag hij er ook erg goed uit vond ik, het was een leuke jongen van een jaar of 22.

Hij stelde zich voor als Leon, had een normaal postuur en een vlot kopje. “Wil je niet eerst even een kop koffie, daar ben ik zelf wel aan toe na dat winkelen,” zei ik. Hij stemde meteen toe. Nadat ik de koffie en had ingeschonken gingen we op het balkon lekker onderuit tegenover elkaar zitten. Met zijn schrijfblok op zijn benen vroeg ik hem maar los te branden. Na de eerste vragen die bijna standaard gaan over gezinssamenstelling, werk en inkomen kwamen we bij de vragen over waar en hoe Hans, mijn man, en ik onze vrije tijd invulden. Leon, zo heette hij, begon met vragen over of we lid waren van sportverenigingen binnen de gemeente en of we actief aan sport deden, daarna kwamen we op het onderwerp buitenrecreatie. Daarvoor wilde hij weten of we de stranden of andere recreatiegebieden, die binnen onze woonplaats of net daarbuiten liggen, wel eens bezoeken. Ik zei hem dat we hoofdzakelijk naar sauna’s en strandjes gingen waar er naakt gerecreëerd mocht worden. Door dat antwoord kon hij wat vragen overslaan en kwam toen bij de vraag of er naar mijn mening genoeg mogelijkheden waren binnen de gemeente om naakt te recreëren. “Nou zijn die er wat mij betreft veel te weinig omdat ik alleen op mijn klein balkon zonder problemen naakt kan zijn,” was mijn antwoord. Ondertussen had ik onbewust mijn benen van elkaar had gedaan waardoor Leon de mogelijkheid kreeg om onder mijn jurkje te kijken naar mijn blote kutje. Van die mogelijkheid maakte hij dan ook dankbaar gebruik. Met een ondeugende glimlach op zijn gezicht die me een beetje deed smelten keek hij brutaal en ongeremd tussen mijn benen.

Zijn brutaliteit kende meteen geen grenzen meer want hij vroeg ook direct of ik nu ook niet de neiging had om met het mooie weer van vandaag dit in praktijk te brengen. Voor hem hoefde ik me zeker niet in te houden, liet hij me weten met een knipoog. “Dat snap ik zelf ook wel,” zei ik hem, “maar ik ga nu niet alleen in mijn nakie zitten.” Hij had het dus zelf in de hand of ik me uit zou kleden. Leon twijfelde, zag ik aan zijn gezicht, hij zei: “Ik durf niet goed omdat ik met een collegaatje ben, die de enquête nog maar bij een paar huizen hoeft te doen.” ”Die gaat me, als ze daarmee klaar is, zeker zoeken.” “Misschien vind ze het zelf ook wel fijn als ze mee mag doen” zei ik, maar daar twijfelde hij toch over. “Ik ken haar al een tijdje en ze is niet echt iemand om eens iets spannends mee te doen,” was zijn antwoord. “Ze is studente die de enquêtes naast haar studie doet om wat bij te verdienen, naast haar werk zit ze meer in de boeken. “Dan word het juist eens tijd om haar met wat leukers dan leren te confronteren,” zei ik hem en liep naar hem toe om hem een handje te helpen met het uittrekken van zijn kleren. Ik trok hem uit zijn stoel en probeerde zijn broek los te maken. Hij nam die handeling zelf van me over. Hierdoor kwam ik in de gelegenheid om me op mijn beurt met een heuse striptease bezig te houden voor hem. Na met beide handen op mijn rug de rits van het jurkje losgemaakt te hebben begon ik onder het uitvoeren van een paar danspasjes het jurkje vanaf de spaghettibandjes van mijn schouders te laten glijden. Op het moment dat Leon zijn boxer naar beneden trok ging mijn jurkje naar de vloer waardoor we beiden helemaal naakt stonden.

Hij zag er naakt erg lekker uit moet ik zeggen, een heerlijk lichaam met een gladde borst waar een pik onder hing die net als mijn kutje helemaal geschoren was. Hij had, net als mijn man Hans, zich van alle schaamhaartjes ontdaan, niet alleen zijn grote ballen waren heerlijk glad maar ook boven zijn lul was er geen haartje meer te vinden. “Net als de meeste mannen graag een kaal kutje hebben, heb ik graag een kale lul om te verwennen,” zei ik. “Ik ga je niet tegen houden als je dat verwennen in de praktijk gaat brengen.” “Maar ben je dan niet bang dat je collegaatje misschien zo meteen aan de deur staat?” “Nee,”zei hij “U hebt gelijk, het wordt tijd om haar eens te laten zien dat er meer is dan werken en studeren.” Ik zie wel hoe ze reageert.”

Ik pakte hem bij zijn hand en trok hem mee naar binnen omdat we best op het balkon naakt kunnen zijn maar dat seks daar even niet meer kon door nieuwe buren. Binnengekomen en voor hem staand plaatste ik mijn handen op zijn billen en drukte mijn mond op die van hem. Met mijn borsten strak tegen zijn gladde borst en zijn heerlijke strakke kontje strelend en knedend zoog ik zijn tong mijn mondje in om een partijtje geil te tongen met hem. Ik voelde, Leon stevig tegen mij aantrekkend, direct zijn lul stijf worden waardoor die strak en hard tussen ons in kwam te zitten. Duidelijk waarneembaar voelde ik hoe zijn lul volgepompt werd waardoor ik hem voelde kloppen tegen mijn onderbuik. Nadat onze tongen zich los gemaakt hadden van elkaar ging ik, met mijn hand op zijn billen, langzaam door mijn knieën om hem kussend en likkend vanaf zijn gezicht via zijn borst en tepels aan zijn pik te gaan zuigen. Na hem eerst alleen maar plagend aan zijn grote paarse eikel gelikt te hebben zoog ik hem helemaal op. Met zijn hele lul in mijn mond en met mijn kin tegen zijn ballen deed ik verder even helemaal niets, ik wilde alleen maar even genieten van het fijne gevoel om weer eens een lekkere lul te proeven. Terwijl we zo lekker bezig waren zwaaide de deur open en kwam Hans binnen in gezelschap van een meisje.

Voor Hans was het niet zo vreemd om mij zo bezig te zien maar aan het gezicht van het meisje zag ik toch een en al verbazing. Hans zei: Je hebt goed gegokt dat je collega bij ons is.” “Sorry hoor, Daphne,” zei Leon maar we zijn toch klaar en dan mag je zelf ook aan vrijetijdsbesteding doen?” Wat wij niet verwachtten gebeurde. Daphne schopte haar schoenen uit en trok het topje over haar hoofd waardoor ze meteen met haar kleine tietjes bloot voor ons stond omdat ze geen behaatje aan had. “Ik ga ook meedoen,” zei ze en meteen trok ze ook haar broek uit, waardoor een minuscuul tangaatje alles was wat ze om het lijf had. “Je hebt gelijk, Leon!” zei ze en liet het laatste kledingstukje ook van haar mooie lichaam gaan. Een prachtig geschoren kutje met mooie schaamlipjes en een klein uitstekend klitje ontblootte zich voor ons. Naakt liep ze naar Hans toe en begon die een handje te helpen met uittrekken van zijn kleding om die ook zo snel mogelijk naakt te hebben. Ik zag Leon met open mond naar zijn collegaatje kijken, zo kende hij Daphne helemaal niet. Met haar blik op Leon gericht opende ze haar mond en liet de lul van Hans haar mond in glijden. Ik hervatte hetzelfde weer bij Leon, met een hand om zijn grote ballen zoog ik zijn paal die door de consternatie iets minder stijf was geworden snel weer keihard. Na ongeveer 10 minuten gepijpt en gelikt te hebben, waarbij ik zelfs nog even zijn ballen in mijn mond had genomen, ging ik op de vloer liggen en vroeg Leon mij te verwennen. Mijn lichaam werd overladen met kussen waarbij hij bijna mijn tepels van mijn borsten zoog, likkend en zuigend kon hij geen genoeg krijgen van die twee pretknobbeltjes van me. Pas toen ik hem bijna smekend vroeg zich met mijn derde pretknobbeltje bezig te gaan houden ging hij met zijn tong naar beneden om daar mijn klitje te verwennen. Zijn tong ging op zoektocht tussen mijn schaamlippen en vond al snel het knopje dat uit zijn schuilplaats was gekomen.

Toen ik eens naast me keek zag ik dat Hans ook op de vloer lag en dat Daphne geknield over hem heen zat en zijn eikel tegen haar spleetje plaatste. Zichzelf aan haar klit voelend gleed ze voorzichtig over zijn paal. “Dat is leuk thuis komen zo voor je, Hans, na een dag hard werken,” zei ik. Met mijn benen wijd naar boven opgetrokken gaf ik Leon alle ruimte die hij maar kon wensen om mijn schaamlippen en klitje te likken. Overal voelde ik het puntje van zijn tong bezig om mij te plezieren. Bij een goede likbeurt kan ik altijd snel klaarkomen en dat was nu dan ook het geval. Met zijn vingers vingerend in mijn kutje en zijn mond als een grote zuignap op mijn klitje kwam ik klaar met een lang en hevig orgasme. Schokkend en kreunend lag ik onder zijn mond te genieten van zijn kunsten. Na wat bij gekomen te zijn vroeg hij: “Mag ik je ook eens echt neuken? Dat heb ik nog niet zo dikwijls gedaan en ik wil het maar al te graag weer meemaken.” “Nou een groter plezier kun je me niet doen, want ik vind een lul in mijn kutje zelf ook erg lekker,” was mijn antwoord er aan toevoegend: “Ik doe het graag op zijn hondjes want zo krijg ik je lul lekker diep in me en kan je me flink neuken.” Ik draaide me om en ging op mijn knieën kwam te zitten. Zachtjes drukte hij zijn eikel tegen mijn spleetje dat al snel open stond waardoor hij zonder problemen in me gleed. “Eerst even met je eikel mijn klitje masseren,” zei ik. Op en neer voelde ik de rand van zijn eikel over mijn klitje wrijven. Nadat hij dat een tijd lang gedaan had schoof hij zijn paal langzaam steeds dieper in me totdat hij me helemaal vulde. Op dat moment was het voor Daphne ook zo ver. Nog steeds neukend op Hans zijn lul had ze zichzelf vingerend tot een orgasme gebracht. Gillend kwam ze klaar boven op mijn mannetje waarbij ik haar steeds hoorde roepen: “Nog niet stoppen hoor, nog even door neuken hoor, ik wil het zaad voelen stromen.” Dat meisje waarvan Leon dus dacht dat ze zo netjes en preuts was, was dus eigenlijk een echte nymfomane. Leon ging onverdroten door met het pompen van zijn lul in mijn kutje. Voor lange tijd vulde hij die steeds weer. Elke stoot die ik kreeg te verwerken was een feestje voor me, heerlijk om zo, terwijl ik zelf met mijn klit bezig was langdurig geneukt te worden.

Doordat Daphne stevig doorneukte was het Hans die als eerste van de mannen klaar kwam. Met zijn handen op haar borsten voelde zij zijn keiharde staaf pulseren, waarbij het zaad een weg zocht naar het binnenste van het jonge grietje. Toen er geen druppel meer uit kwam haalde hij zijn nog stijve lul uit haar kutje, waarna Daphne hem als toetje schoon begon te likken. Dat was het moment dat ik zelf een cadeautje van Leon in mijn kutje kreeg als aandenken aan een heerlijke neukbeurt. Ik voelde een aantal stralen warm zaad diep in mij spuiten uit zijn grote eikel. Uitgeteld ging ik even op mijn rug liggen. “We gaan de enquête vandaag niet afmaken,” zei ik, “kunnen jullie de volgende week niet terugkomen?” Omdat beide enquêteurs het naar hun zin hadden gehad was een afspraak snel gemaakt.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top