Skip to content

Momenteel actief

Schoonzus op vakantie geneukt
4.4/5 (62)

De vakantie van drie jaar geleden, daar wil ik wel even wat over vertellen. We gingen met mijn schoonzus op vakantie, omdat zij een rotperiode achter de rug had en wel wat afleiding kon gebruiken. Nu moet je weten dat mijn schoonzus de mooiste van de twee zussen in die familie is. Haar zus, waarmee ik getrouwd ben, is ook knap en heel erg lief, maar die andere, daar geil ik ook wel op. Ze heeft nou eenmaal een reputatie als het om mannen gaat waar je oren van gaan klapperen als je al die verhalen hoort. Maar goed, we waren in Frankrijk, op een camping en sliepen met zijn alleen in een grote tent. Het was echt heel gezellig en op een avond, de kinderen sliepen en mijn vrouw ook, kwam mijn schoonzus bij mij aan het bed staan en schudde mij wakker.

Ze moest naar het toilet en wilde niet alleen in het donker over het camping terrein lopen. Ik vond dat vreemd, de avond ervoor deed ze het toch ook? Maar goed, ik wilde niet als een boeman overkomen en klom uit bed en liep in mijn pyjama met haar mee. Zij droeg een lang t shirt dat net over haar billen viel. Ik liep achter haar en zag die kont onder dat shirt bewegen, een heerlijk gezicht kan ik je vertellen en ik had de groots mogelijke moeite om mijn erectie tegen te houden, maar het lukte mij net aan. Vlak bij de toiletten liet mijn schoonzus ineens de toiletrol vallen. “Oeps,” zei ze en ze bukte voorover om de rol op te pakken. Ze hiel haar benen gestrekt en bukte voorover. Het shirt klom omhoog en ik keek recht tegen die heerlijke kont aan en zag haar schaamlippen duidelijk zitten. Ik kreeg meteen een stijve. Mijn schoonzus keek over haar schouder en glimlachte. “Bevalt het uitzicht je?” vroeg ze en ze sloeg speels op haar kont. Toen kon ik mijzelf echt niet meer inhouden. We stonden beschut naast het toiletgebouw en daar trok ik mijn broek naar beneden, greep haar heupen beet en stak mijn eikel zo tussen haar schaamlippen. Mijn schoonzus hield mij absoluut niet tegen. Ik leek wel bezeten en kon mijzelf echt niet meer in bedwang houden. Ik neukte haar in een hoog tempo en sloeg met mijn lichaam tegen haar lekkere kont aan bij iedere diepe stoot die ik in haar plaatste. Ze zette haar handen tegen de muur van het toiletgebouw en genoot. Ze deed haar benen een beetje van elkaar, zodat ze wat steviger op de grond stond.

Ik neukte hard door en begon zwaarder te ademen, een teken dat ik haast klaar zou komen. Ik greep haar zitvlees stevig beet en kneedde het uitvoerig. Ik wilde in haar kontje met mijn pik en dus trok ik hem tussen haar schaamlippen vandaan en richtte hem een klein stukje hoger en gleed verbazingwekkend gemakkelijk in haar sterretje. Ze gilde licht, maar niet zo hard dat er mensen wakker van konden worden. Ik neukte haar reet hard en vol overgave en uiteindelijk spoot ik mijn zak in haar darmen leeg. Haar kontje was nauw en zalig en ik voelde mij als in de zevende hemel, maar meteen daarna kreeg ik spijt. “Maak je geen zorgen,” zei mijn schoonzus tegen mij, “zolang we vaker op deze vakantie gaan neuken, zal mijn zus er niets over te horen krijgen.” Dus ja, die vakantie was heel speciaal voor mij. Naast mijn schoonzus neukte ik mijn vrouw natuurlijk ook nog. Ondertussen hoopte ik vurig ooit de twee zussen tegelijkertijd te kunnen nemen, maar dat is tot nu toe alleen bij fantaseren gebleven. Maar wat niet is, kan natuurlijk nog komen!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top