Skip to content

Momenteel actief

Mijn zus betrapt tijdens vingeren
4.22/5 (64)

Ik ben Jan 23 jaar oud en vrijgezel. Sinds een paar jaar woon ik op mijzelf en afgelopen zomer wilde mijn zus die twee jaar jonger is eens bij mij logeren. Ze woont aan de andere kant van het land en wilde er een gezellig weekend met mij van maken. Ik vond het goed. De zaterdag dat ze bij mij was had ik even wat boodschappen gedaan. Ze was de avond ervoor aangekomen en het was laat geworden dus was ze moe en wilde niet mee.

Ik had haar gezegd dat het wat langer zou duren en dat was prima. Het ging alleen sneller dan ik dacht en dus was ik er op tijd weer. Ik liep de huiskamer binnen en daar zat ze wijdbeens op de bank zichzelf te vingeren. Ze was zo intens bezig dat ze niet eens door had gekregen dat ik binnen was gekomen. Hoewel het mijn zus was die ik daar zo bezig zag, wond het mij toch wel op. Natuurlijk wist ik dat ik daar op dat moment niet moest zijn. Ik zou weg moeten draaien en de kamer verlaten. Maar ik bleef gewoon staan. Op een gegeven moment begon ik wat te bewegen en stootte ik tegen iets aan. Mijn zus schrok en zag mij daar staan. Ik had vast een rood hoofd want zo voelde het wel aan.

Ze zat daar duidelijk betrapt. Even leek ze te willen stoppen. Toch ineens ging ze door met spelen. ‘Als je mij toch al hebt betrapt kan ik het net zo goed afmaken’, zei ze terwijl ze verder ging spelen. Ik voelde mijn lul harder en harder worden. Maar om hem nou direct zo uit mijn broek te halen dat durfde ik niet goed. Maar toen mijn zus ineens zei dat ik wel mee mocht doen begon ik er over na te denken en al snel was mijn broek los en zat ik naast haar op de bank. Ze keek naar mij terwijl ik mijzelf aan het aftrekken was. Het voelde erg vreemd maar ook weer vertrouwd omdat het om mijn zus ging. Ze ging een beetje verzitten. Aarzelend greep ze ineens mijn pik vast en terwijl ze zichzelf vingerde trok ze mij af. Ik zat er vrij ontspannen bij voor de situatie waarin in verzeild was geraakt. Ik had natuurlijk nooit kunnen denken dat ik ooit door mijn vingerende zus zou worden afgetrokken. Ze rukte heel lekker door en kwam uiteindelijk zelf als eerste klaar. Ik kon haar mooie kutje zien samentrekken terwijl ze kreunde en aan mijn lul bleef trekken.

Uiteindelijk liet ze mij even los ging er goed voor zitten en nam mijn pik met beide handen beet. Ze begon harder te trekken en deed haar best om mij zo snel mogelijk klaar te laten komen. En dat lukte haar bijzonder goed. Ik spande al mijn spieren aan en voelde de ontlading. Het spoot hoog de lucht in en kwam op de koffietafel terecht maar ook over haar handen heen. Ze speelde nog even door en uiteindelijk werd mijn lul slap. Ze had al een rol toiletpapier bij zich liggen en maakte mij zorgzaam schoon. Later zouden we samen de tafel schoonmaken. Nadat we beiden zo klaar waren gekomen was het even ongemakkelijk stil. Uiteindelijk hebben we het er na het schoonmaken van de tafel over gehad. We wisten niet zo goed hoe nu verder te gaan. Uiteindelijk hebben we nog meer experimenten met elkaar gedaan met heel erg veel plezier.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Super verhaal!!! Hoop dat er meer gebeurd is daarna! Zonde dat ze het zaad niet even snel met haar mondje opgevangen heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top