Skip to content

Momenteel actief

Heerlijke sex met de vuilnisman
4.14/5 (28)

Een tijd geleden belde er een vuilnisman bij mij aan. Hij had een klacht over de vuilnis en hoe ik het aanbood. Ik vond de man meteen aantrekkelijk en had door dat ook hij homofiel was. Dat voelde ik aan. Dollend zei ik hem dat als het nogmaals gebeurde, hij mij maar moest straffen. En dus zette ik het expres weer zo neer, zodat hij bij mij aan kon bellen. Hij had een vage glimlach op zijn gezicht en zei dat hij mij mijn straf maar kwam geven. Alleen niet direct, want hij moest zijn werk nog afmaken. Die avond zou hij bij mij langskomen. Hij boog naar mij toe en zei dat hij een verassing voor mij in petto had. Ik werd er spontaan nieuwsgierig en geil van, vooral omdat hij een sexy en diepe stem had. Ik zat die avond dan ook klaar en toen hij eraan kwam en ik hem binnen liet, duwde hij mij tegen de muur en begon hij mij intens te zoenen.

Ik had dat totaal niet aan zien komen, daar ben ik gewoon heel erg eerlijk in. Ik wist dan ook niet dat deze man zo ongelooflijk wild zou zijn. maar ik vond het geweldig en ik genoot er dan ook met volle teugen van. Ik wist ook wel dat ik dit niet zo heel vaak mee zou maken en liet alles los en besloot het moment in mij op te nemen. De kleren vlogen door het huis heen en uiteindelijk zat ik op de trap met deze man tussen mijn benen. Ik zoog zijn dikke pik lekker af en ik wilde zijn zaad in mij voelen. Maar niet voordat hij mij overeind hielp en zei dat ik mij om moest keren. Ik was blij dat hij dat zij, want die dikke pik van de vuilnisman die moest ik echt wel in mijn kont voelen. Hij trok mijn billen van elkaar, terwijl ik op de trap leunde. Ik deed mijn benen nog een stukje van elkaar en toen voelde ik die dikke paal in mijn anus schuiven. Steeds een beetje verder tot hij er helemaal in zat. Eerst begon hij een beetje heen en weer te bewegen maar al snel werden het langere en diepere halen. En sneller ging hij, dan weer langzamer en zo maar door. Tot op een gegeven moment die zware zak van deze man in mij moest worden geleegd. Maar ik wilde hem niet in mijn kont voelen spuiten, hoewel dat wel heel geil zou zijn geweest.

Nee, ik wilde het over mij heen. Ik draaide mij weer om en ging op de trap zitten en terwijl ik mij tot een orgasme aan het rukken was, spoot hij mij onder. Ondertussen spoot mijn eigen zaad tegen hem aan en het was een smerige maar geile bende. De vuilnisman had een tevreden blik op zijn gezicht. Het was al een tijdje een beetje flirten tussen hem en mij en nu was het dan eindelijk tot sex gekomen. Na die dag kwam hij zomaar eens langs en hebben we elkaar beter leren kennen. We hebben nu een soort van relatie. We proberen uit of het wat kan worden. Mocht dit het geval zijn, dan weet ik zeker dat ik nog heel wat geile verhalen aan jullie te vertellen heb. Nu weten jullie in ieder geval hoe het allemaal tot stand is gekomen. Als je deze vuilnisman zou zien., dan snap je ook wel waarom ik zo geil op hem ben geworden. Maar handjes van hem af hoor, want voorlopig is hij helemaal van mij en dat hoop ik een tijdje zo te houden!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top