Skip to content

Momenteel actief

Begluurd en nu slaaf
3.76/5 (21)

Ik ben een vrouw van 35 jaar en sinds 3 jaar weduwe.Ben sinds een jaar in een nu appartement gaan wonen omdat ik in een te grote huis woonde veel vrienden hebben geholpen met verhuizen en ik voelde me daar heerlijk veilig. |Zo liep ik vaak naakt door het huis en ja ik vingerde me zelf ook weleens en had zelfs een tarzan gekocht waar ik mezelf weleens heerlijk mee vewende. Alles was goed en ik had mijn leven weer op een rijtje tot ik op een dag een poststuk kreeg met een brief er in.

In die brief zat een dvdtje en in die brief stond bekijk deze video goed en zit vanavond om 10 uur naakt op je bed anders zal deze dvd naar al je vrienden en kennissen worden gestuurd en je werkgever zal ook een exemplaar krijgen.

Ik bekeek de dd en ben me rot geschrokken ik zag mezelf naakt rondlpen in mijn eigen huis en ook dat ik met mezelf bezig was.

Ik snapte niet hoe dit kon maar aan het einde van de dvd stond een boodschap om 10 uur naakt op je bed of anders…. en waarschuw niemand. Ik heb nog gedacht om iemand te bellen maar wie de politie dan zouden ze me zo zien. Ik heb gekozen om om 10 uur naakt op mijn bed te gaan zitten en wachte af. De telefoon ging en een stem legde me uit dat in heel mijn appartement cameras hingen en hij mij goed kon zien en hij vertelde me dat ik hem geil maakte en hij wou dat ik mezelf met mijn tarzan moest klaarmaken en hij zou me bellen met verdere info. Ik was zo verbaasd dat ik in eerste instantie niets deed toen ging de telefoon weer en hij zei dat ik moest beginnen anders……ik ben aarzelend begonnen en kon in het begin er niet echt van genieten totdat ik een beetje geil werd van het idee dat er iemand meekeek en daardoor nog geiler werd.hij belde toen ik klaar was gekomen en zei me nu krijg je de volgende opdracht Trek je laarzen aan en je jas verder niets en ga naar de station je gaat wel te voet en doe je het niet dan…

Ik deed dit maar voordat ik bij het station was sprak iemand mij aan hij stond achter me en ik mocht iet omkijken hij zei dat ik weer naar huis mocht lopen dus ik liep weer naar huis en toen ik thuis kwam en bij de deur was en deze open deed kwamen er 5 mannen te voorschijn en duwde me naar binnen.

Binnen hebben ze me duidelijk gemaakt dat ik een te saai sex leven had en hun gingen dit wel even verbeteren ik kreeg een bal in mijn mond zodat ik niets meer kon zeggen en niet kon gillen.De mannen hadden alle 5 een bivak muts op en vetelde me dat ik mijn jas uit moest doen en naar de slaapkamer moest gaan niet goeschiks dan kwaadschiks ik twijfelde en werd ruw die kant uitgeduwd 1 man nam me mee en duwde me op bed en begon me te betasten en ik probeerde me te verzetten maar werd ruw duidelijk gemaakt dat ik niets te willen had. Ik werd verkracht door de eerste en hij werd toen hij klaar was gekomen in mijn kut afgelost door de tweede deze vingerde me en oelde de sperma van zijn voorganger uit mijn kut lopen en toen zijn vingers zo nat waren duwde hij zijn vingers in mijn anus ik kermde het uit want was daar nog maagd, hij trok zich hier niets van aan en ramde verder en later met twee vingers toen hij even bezig was geweest draaide hij me o mijn buik en ontmaagde mijn anus en spoot mijn anus vol ik lag volgespoten en weerloos op bed toen nummer drie zich melde en die deed de bal uit mijn mond en voor ik iets kon zeggen neukte hij me in mijn mond en spoot zijn zaad diep in mijn keel Na nummer drie lieten de mannen me zien wat net gebeurd was op mijn eigen tv alles was op genomen en van af nu zal alles wat je doet opgenomen worden en als ik niet deed wat ze zeiden zou alles niet alleen naar vrienden en bekenden gaan maar ook op internet geplaatst worden. Ik was verbijsterd en murw dus besloot ik maar gedwee te nemen wat ging komen nummer vier en vijf kwamen op me af en hebben me samen genomen ik dacht dat ik uitscheurde maar een lijf kan veel hebben. Ik ben nu hun slaaf en geniet er ook nog van tegenwoordig ze bellen en ik moet vanalles doen soms in mijn huis en met mezelf of soms krijg ik opdrachten zoals laatst ik moest naar een afgesproken plaats komen en daar waren 4 mannen die me mochten misbruiken ik werd door de mannen gebruikt en weggestuurd met de volgende opdracht naar 4 andere mannen ik dacht dat ik het niet meer had maar na door deze mannen gebruikt te zijn moest ik in een aut stappen en werd naar een adres gebracht. Ik moest in de auto uitkleden en naakt aanbellen er werd open gedaan door mijn baas en ik schrok maar mijn baas verwachtte me schijnbaar en liet me binnen toen de deur dicht was vertelde hij me dat ik voortaan bij hem zou wonen en zijn slaaf zou zijn. Hij zou alles regelen met het huis en alles maar ik zou vanaf nu van hem zijn en ik werd diezelfde avond nog in een leren pakje gehezen en mijn tepels werden gepiercd met ringen en kreeg een halsband om en werd daarna naar een kamer gebracht waar ik aan een bed werd vastgemaakt en door mijn baas genomen werd.Daarna moest ik van hem dit verhaal aan jullie schrijven want dit is het laatste contact met andere mensen ik ben nu zijn sexslaaf en hij betaald nu of ik neuk of ik geneukt wordt.

jenny

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top