Skip to content

Momenteel actief

Zomer brengt geile mensen samen
4.29/5 (17)

Van de zomer konden we nou niet echt heel veel doen. Ik wilde tenminste gewoon in Nederland blijven en ging dus niet echt op vakantie. Ik heb in mijn omgeving genoeg mooie natuur om van te genieten. Ik besloot dat dan ook te doen. Ook een terrasje pakken als het kon deed ik met veel plezier. Zo kwam ik de zomer wel door. Op een dag was ik naar een meertje gegaan om te zonnen. Het is zo’n 15 minuten van waar ik woon en het is er veelal rustig. Niet iedereen weet deze plek te vinden. Ik kwam aan en lag op het strandje te zonnen en wat van de rust te genieten.

Toen kwam er plots een vrouw in strakke bikini aan die niet echt aan het opletten was en ze liep haast tegen mijn benen aan. Ik lag net naast een soort bochtje dus het was te begrijpen. Ik maakte mij er ook niet al te druk om. Ze schrok bood haar excuses aan en ging anderhalve meter van mij vandaan liggen. We raakten wat in gesprek en hadden een leuke dag zo samen. Haar naam was Ilse en ze vertelde mij in geuren en kleuren over de afgelopen tijd met Corona. Ze was gevaccineerd en was daar heel blij mee omdat het haar vrijheid gaf. Ik vond het fijn om te horen want ik eb mijn prikjes ook gehaald. ‘Dan mag je dus bij mij komen liggen’ zei ik grappend. Ze bedacht zich geen moment en zo ineens lagen we naast elkaar. En de gesprekken werden intiemer.

De dag was haast voorbij en we besloten de spullen in te pakken en ik vroeg haar of ze bij mij thuis misschien nog even wat wilde komen drinken. En het moment daarna hadden wij een wisseling van blikken die ons beiden vertelden dat het niet bij drinken zou blijven als ze ja zou zeggen. Ze wilde dat wel en je raadt het vast al. Bij mij thuis lagen we al snel in mijn bed met elkaar te vrijen en te zoenen. Ik had dat soort contact ook best wel gemist en zij volgen mij ook want de vonken spatten er vanaf. Het was echt ingehouden passie en lust wat uit onze lichamen kwam zetten. Ik likte aan alle onderdelen van haar lichaam. Mijn tong gleed van haar nek naar haar tepels en onderbuik. Daar zoende ik haar terwijl ik met een hand haar kutje had gevonden.

Ilse speelde met mijn pik en ballen. Na een paar minuten had ze mijn lul in haar mond en lag ik in standje 69 aan haar poesje te lebberen. Daarna ging ze op haar buik liggen met haar benen recht en haar heupen lichtjes omhoog. Zo kon ik op haar komen liggen en haar penetreren. Het was door haar houding waanzinnig strak. Ik gleed diep in haar en terwijl ik op mijn armen leunde pompte ik mijn kloppende penis diep in haar natte kutje. Dit was een wel heel gevaarlijk standje na anderhalf jaar geen seks te hebben gehad. Ik voelde dan ook dat ik bijna ging komen. Ik ging rechter zitten en trok haar mee omhoog zodat ik haar op zijn hondjes kon neuken. Ik hield even op en zo zakte mijn orgasme wat weg.

Ze kon nu met haar kutje spelen en ik ging weer verder tot we samen een heel erg ontladend en haast verlossend orgasme hadden. Het leek wel minutenlang te duren en toen we klaar waren lagen we nog lang na te genieten. Het bleek dat Ilse vier straten van mij verwijderd woonde en ik had haar nog nooit ergens gezien. Daar kwam na die zomerdag wel verandering in. Ik zie haar nu nog steeds en we hebben veel plezier samen en dan vooral in de slaapkamer.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top