Skip to content

Momenteel actief

Dubbele blowjob ontvangen
3/5 (2)

Iedere vakantie heb ik mij verveeld. In ieder geval toen ik oud genoeg was om alleen op reis te gaan. Ik had gewoon steeds de verkeerde plekken gekozen om naartoe te gaan. Maar toen ik een aantal jaren verder was en ik weliswaar op een in mijn ogen saaie plek om meiden te ontmoeten kwam, zag ik daar toch een leuke meid. Ik besloot gewoon een praatje met dat lekkertje te gaan maken en ondertussen kwam ik er dus achter dat ze daar met een vriendin was. Die was minimaal zo heet als haar was. De twee waren ontzettend heet en de ene had blonde haren de andere was een donkerharig sletje. Ik vond ze zalig en wilde ze wel beter leren kennen, maar wist niet zo heel erg goed hoe ik dat aan zou moeten pakken, zonder ze eventueel van mij weg te jagen.
Maar toen bleek dat ik daar helemaal niets voor hoefde te doen. We hadden even over de camping gelopen en ik had hun tent gezien en zij de mijne.

Die avond kwamen de meiden bij mij en ze brachten een behoorlijke hoeveelheid bier mee. Die gingen haast allemaal op en je begrijpt vast wel dat het niet bij lachen en kletsen bleef. We gingen uiteindelijk naar hun tent toe, want de mijne was veel te klein voor ons drietjes. Ineens begon ik vakantie heerlijk te vinden. De meiden trokken mijn kleren uit, zodra we bij hen in de tent lagen. Ik liet het maar over mij heen komen, want ik had even geen idee wat ik nou zou moeten doen. Ik had net iets teveel bier op, helaas. Maar gelukkig niet genoeg om te genieten van wat die meiden allemaal met mij gingen doen. Ze namen mijn pik en ballen in hun handen en speelden er achtjes mee. Ze hadden warme handen, dus dat ding stond al snel fier overeind, om het maar netjes te formuleren.

Ik keek toe hoe de meiden mijn penis begonnen te likken. Ze kreunden terwijl ze het deden. Ze zoenden elkaar ondertussen ook nog eens. Toen deelden ze mijn lul door er om de beurt aan te gaan zuigen. Het voelde heerlijk en zag er fantastisch uit, aangezien ze mij ook steeds aan gingen kijken. Dat vond ik wel heel erg geil, het leek wel zo’n POV pornofilm, ik genoot met volle teugen. Ik zag hoe de blondine mijn ballen in haar mond nam, terwijl de brunette mijn leuter in haar mond nam en hem zo diep als mogelijk in haar keel liet glijden. Ook dit deden ze om de beurt. Het was alsof ik in de hemel terecht was gekomen, ik kon ieder moment klaar gaan komen, maar hield het zo lang als mogelijk in, omdat ik nog wilde genieten. Maar ja, als twee van die sletjes beginnen te kreunen en met hun lichamen beginnen te bewegen, dan hou je het als man gewoon niet meer. Ik kreunde dat ik klaar ging komen, waarna de meiden mij met ieder een hand af begonnen te rukken. Ze keken mij aan en smeekten om mijn zaad. Nou, dat hoefden ze natuurlijk niet lang te doen, want al snel daarna spoot ik al hijgend mijn sperma de lucht in. Het kwam op hun hoofden, in hun haren en op hun handen terecht. Ze genoten ervan, alsof ze onder een warme douche stonden. Ze trokken door, likten al het sperma van mijn eikel en lul, tot hij helemaal slap werd. Daarna kropen ze bij mij en vreeën we nog wat na. Die nacht hebben we niets meer gedaan, alleen een beetje zoenen. Ik zou ze de volgende dag nog gaan neuken, maar helaas. Ze waren weg en ik kon ze nergens meer vinden. Gelukkig waren er nog genoeg hete meiden om mee te kunnen spelen, dus ik kwam mijn tijd wel door.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top