Skip to content

Momenteel actief

Eerste keer alleen op vakantie
4.17/5 (18)

Toen ik 20 jaar was woonde ik nog thuis. Ik ging tot dat jaar altijd met mijn ouders op vakantie maar besloot om eens alleen op reis te gaan. Ik ging dan ook niet direct naar het buitenland. Eerst maar eventjes proeven hoe het in Nederland zou zijn. Ik besloot meerdere plaatsen en provincies te bezoeken en genoot van de 3 weken op pad zijn. In de tweede week leerde ik een heel leuk meisje kennen van 19 jaar oud. Tessa was haar naam. Ze had lang, donkerblond haar en een hele leuke uitstraling. Van die sprekende ogen waar je vrolijk van wordt. Je kent het vast wel.

We leerden elkaar op het vakantiepark waar we samen stonden een beetje beter kennen en dat ging op een dag een beetje verder. We zaten in de avond voor het huisje wat ik had gehuurd en het was stil, op wat geroesemoes in de verte van andere vakantiegangers na. Er viel tijdens een gesprek een korte stilte waarin we elkaar aankeken. En die stilte werd verbroken. Niet met woorden maar het geluid van zoenen. Tessa begon mij te kussen en ik kuste haar terug. We hielden even op en keken elkaar nog even aan om er zeker van te zijn dat dit ook was wat we wilden. Toen we verder gingen zoenen en elkaar begonnen te betasten was het antwoord daarop wel duidelijk. We vergaten haast dat we gewoon buiten zaten en dus gingen we naar binnen, deden de deur op slot en de gordijnen dicht en doken op het bed. Dat was lekker stevig dus we konden goed tekeer gaan. En dat deden we ook.

Mijn ouders hadden mij echt heel duidelijk gemaakt dat ik condooms mee moest nemen en gelukkig had ik goed naar ze geluisterd. Terwijl Tessa uit de kleren was gegaan en ik haar mooie strakke lijf zat te bewonderen terwijl ik met mijn lul speelde, zag zij een pakje condooms liggen en haalde er eentje uit en deed deze om mijn pik. Ik was al voor haar uit de kleren gegaan, er heilig van overtuigd dat we zouden neuken. Ze greep mijn pik en begon hem liefdevol te strelen. Het condoom zat nog niet goed, alleen om mijn eikel. Met haar mond wist ze hem helemaal naar beneden te brengen. Ik herinner mij nog goed hoe dat eruit zag. Dat mooie hoofdje en die ogen die mijn aankeken terwijl mijn pik diep in haar mond gleed. Ik zou er haast spontaan een orgasme van kunnen krijgen. Wat een lekker wijf was die Tessa, niet te geloven.

Maar goed, even terug naar toen. Ze begon met mijn pik en ballen te spelen en ondertussen speelde ze met haar eigen kutje. Ik kon een beetje soppend geluid horen. Sorry maar ik kan het niet anders omschrijven. Uiteindelijk gleed ze met haar heerlijke lichaam over het mijne heen en begon ze mij weer te zoenen en te knuffelen. Haar mooie borsten en harde tepels kon ik goed tegen mijn lijf voelen drukken en het maakte mij nog zoveel geiler. Ze greep mijn penis vast en kwam met haar onderlichaam een beetje omhoog. Daarna liet ze zich over mijn lul zakken en begon ze mij met dat warme zachte kutje te berijden. Ze had duidelijk meer ervaring dan mij en ik vond het helemaal niet erg. Ik genoot van hoe ze op soepele wijze op mij danste en ik haar warmte goed kon voelen. Na een tijdje draaide ik haar om en lag ik ineens op haar en probeerde ik haar zo hard en diep mogelijk te neuken. Ik kon mijn bekken tegen haar lichaam voelen rammen en uiteindelijk kwam zij zo ook klaar, mede doordat ze met zichzelf speelde. Doordat haar poesje zich samentrok werd het voor mij erg strak in haar en ook ik kwam zodanig tot mijn orgasme. Ik had het condoom om en dus spoot ik mijzelf leeg terwijl ik in haar zat. Dat is toch het lekkerst zo vind ik althans.

Na die beurt lagen we daar en vielen eigenlijk gewoon bij elkaar in slaap. De volgende morgen lag ze niet in het bed maar rook ik verse koffie. Die had ze voor ons gezet. De rest van die week daar hebben we samen doorgebracht. We hebben fijn liggen vrijen nog, vrijwel iedere avond. Maar echt liefde of verliefdheid kam er helaas niet van. Wel draag ik die herinnering heel goed met mij mee want zo’n eerste keer alleen op vakantie dat is natuurlijk geweldig! Ik hoop voor iedereen dat er deze zomer weer wat meer mogelijk is. Dan kunnen de jongeren ook zulke mooie herinneringen maken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top