Skip to content

Momenteel actief

Mijn nichtje Paula
4.63/5 (19)

Paula, de dochter van mijn broer, is een ontzettend lekker ding om te zien. Inmiddels is dat meisje 19 jaar oud en kan ik mijn ogen haast niet van haar afhouden. Ze is behoorlijk losbandig en iedere keer als ze bij mij langskomt dan heeft ze iets aan wat strak zit, of waar je stiekem onder kunt loeren als ze even bukt of de wind net goed staat zeg maar. Zo had ze laatst een rokje aan dat wijd was en ze was alleen bij mij, gewoon gezellig, zoals ze zelf zou zeggen. We zaten in de achtertuin en ik woon vrijstaand dus dat is fantastisch zitten met mooi weer. Niemand die last van ons heeft en andersom net zo. Met dat geile rokje stond ze op en ja hoor, de wind ging ermee aan de haal en tot mijn verbazing zag ik dat ze geen slipje droeg! Ik was er stil van en het was haar meer dan duidelijk dat ik alles had kunnen zien.

Ik zei haar dat ik alleen haar blote billen had kunnen zien en dat ze zich nergens voor hoefde te schamen, het zag er allemaal heel erg goed uit. Ze begon een beetje te blozen en zei dat de rest er anders ook wel goed uitzag. Ik moest lachen want ik vond het grappig en lachte ook omdat ik nerveus was door de situatie en ik ook stiekem hoopte dat ze de rest zou laten zien. Ik besefte mij dat ik het eigenlijk ook in eigen hand had. ‘Nou, laat eens zien dan!’ zei ik en ik deed net of ik haar ging pakken. Gillend en giechelend rende ze een stukje weg en even later ging dat rokje gewoon omhoog en keek ik zo in dat heerlijke kutje. Snel deed ze het weer naar beneden maar ik had genoeg gezien om helemaal wilt te worden en gewoon al vrij snel een stijve te krijgen. En dat ding kon ik helaas niet verbergen. Ik stond daar en het was duidelijk zichtbaar in de korte broek die ik droeg.

Mijn nicht Paula keek er vol bewondering naar en keek om zich heen alsof ze er zeker van wilde zijn dat we met zijn tweetjes waren en niemand ons zo zou kunnen zien. Ze kwam naar mij toegelopen en wreef aarzelend over mijn kruis maar trok haar hand direct weer terug en zei dat ze het best vreemd vond. Ik gaf haar gelijk, maar liet merken dat ik geil was en ik zag in haar blik dat ze meer wilde. Ik vroeg haar of ze het wel lekker vond en ze knikte ze haar hoofd. Dus ik pakte haar hand en liet die nu om mijn lul sluiten maar door mijn broek heen. Ze begon wat meer met mijn pik te spelen en ik liet voorzichtig mijn hand onder het rokje van mijn nichtje gaan. Ik voelde wat aan haar schaamlippen en merkte dat ze al kletsnat was! Ik begon haar te vingeren en stapje voor stapje waren we dan op het punt gekomen dat ik mijn broek los had gemaakt en zij op de stoel naast mij zat terwijl ik haar vingerde en mijn nichtje haar hand om mijn pik had en mij heel fijn aan het aftrekken was. Ze kwam wat los en ik begon aan haar handelingen te merken dat ze het wel vaker had gedaan. Zo niet dan had ze een groot talent moet ik zeggen. Ik nam haar mee naar binnen door haar op te tillen en legde haar op de bank. Ik ging tussen haar benen en begon aan dat sappige jonge kutje te likken tot ze heerlijk op mijn tong klaar aan het komen was. Het sap kwam er goed uit en ik likte die smaak goed op en genoot er met volle teugen van.

Daarna kwam Paula naar mij toe en ik pakte haar goed beet en zette haar op mijn schoot. Ik hield mijn lul vast en zij liet zich heel rustig over mijn pik zakken en ik voelde hoe strak en nat ze was. Een condoom was wel slim geweest maar gelukkig heeft het geen nadelige gevolgen gehad, dat scheelde alweer. Ik pakte haar beet terwijl ze harder en sneller op mijn lul aan het rijden was. Ik draaide met haar in mijn armen en legde haar op de bank en neukte zo door tot ik voelde dat ook ik ging komen. Ik trok mijzelf uit haar kutje en klom over haar heen en begon haar gewoon in haar mond te neuken en haast automatisch deed ze met mij mee en slurpte en zoog aan mijn dikke eikel tot ik in haar mondje spoot. Het liep een beetje uit haar mond omdat ze het niet allemaal door wilde slikken denk ik en dat was best opwindend om te zien. Ik maakte haar rustig even schoon en meteen leek ze een beetje verlegen te doen. Dat kan, maar die onschuld was er in ieder geval wel van af. Ze vertelde mij ook dat ik niet de eerste was maar wel de meest volwassen. En stiekem wilde ze dit nog wel vaker doen. Ik heb met haar afgesproken dat we dat best kunnen doen, maar niets tegen een ander zijn of haar wil in.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top