Skip to content

Momenteel actief

Marcel met wildvreemde kerel
3.83/5 (6)

Marcel had ongelofelijke jeuk. Hij moest lekker neuken met een heerlijke kerel en het liefst vandaag nog. Hij wist precies war hij zijn moest om een lekkere vent op te pikken dus dat zat wel goed. Hij ging naar een ongure homo bar, waar niet de meest vriendelijke en welbespraakte homofiele mensen kwamen, maar ze waren zo goed als allemaal daar om een beurt te krijgen. Sommigen wilden geld, anderen deden het voor de lol. Het was allemaal behoorlijk heftig daar binnen. Marcel was er al eens binnen geweest, een paar dagen geleden en had al iemand op het oog gehad die dag. Hij hoopte hem nu ook tegen het mooie, gespierde lijf te lopen. Hij ging de bar binnen en zag hem eigenlijk al meteen aan en gek genoeg ook andersom. Hij liep op hem af en glimlachte breed. ‘Was jij hier een aantal dagen geleden ook niet? Toen hadden we ook al min of meer oogcontact. Ik had toen het stille idee dat je wel meer wilde dan alleen maar oogcontact. Klopt he?’ Marcel glimlachte vaag. ‘Ja dat klopt. Ik heb gewoon zin om te neuken. En wel nu. Ja ik weet, het is vrij direct, maar..’ De man legde zijn vinger bij Marcel op de lippen. ‘Daar is deze bar ook voor bedoelt jongen. Kom, zullen we hier weggaan en naar jouw of mijn huis gaan? We hebben nog een lange nacht voor de boeg samen, hoop ik.’ Ze liepen naar de bar, alwaar de man afrekende voor die avond.

Samen liepen ze de deur uit en gingen naar Marcel zijn huis. Marcel woonde in een penthouse wat uitkeek over de mooie stad waar hij woonde. Hij deed hier en daar wat verlichting aan en gebood de man op de bank te gaan zitten. ‘Wil je wat te drinken hebben?’ De man had wel zin aan een biertje. Marcel liep naar de keuken met een kriebelig gevoel in zijn maag. Hij zou die avond lekker gaan neuken. Eindelijk, na zoveel maanden van zijn vriend gescheiden te zijn, had hij echt wel zin aan een ongecompliceerde beurt. Gewoon, lekker die dikke pik in zijn kont en mond en hij bij die kerel, dat was even genoeg. Hij kwam terug met twee flesjes bier in zijn hand en bleef even staan. De man had zijn kleren inmiddels al uitgetrokken en zat spiernaakt op de bank, met zijn stijve pik in zijn hand, de voorhuid zachtjes op en neer bewegend. Marcel zag de mooie eikel steeds tevoorschijn komen als de voorhuid naar achteren werd getrokken. ‘Ik dacht, ik warm mijzelf vast een beetje op. Dit is tenslotte waarvoor we hier zijn toch?’ Marcel liep verder en zette de biertjes op tafel voor hem neer. Hij had totaal geen zin meer aan bier, hij wilde zaad! Hij wilde lekker neuken. Wild tekeer gaan op die harde pik waar hij zijn ogen niet vanaf kon houden. Hij boog voorover en kuste de zojuist ontblote eikel, waarna hij lekker likte aan het pisgaatje. De man gromde zachtjes, een teken dat Marcel goed bezig was. Hij opende zijn mond en nam de grote eikel in zijn mond. Zijn zachte lippen omsloten de lul en Marcel begon rustig te zuigen. Zijn hoofd bewoog hij op en neer terwijl hij speels naar de man keek, die met zijn ogen dicht achterover geleund lag te genieten van die lekkere pijpbeurt die hij kreeg. \hij pakte Marcel bij de haren en trok zijn hoofd naar beneden. Hij duwde zijn lul iets dieper in Marcel zijn mond, tot deze begon te protesteren. Nu wist hij hoever hij het hoofd kon dwingen. Met lange halen zoog Marcel bijna de hele pik naar binnen.

Hij genoot van de heerlijke smaak van voorzaad wat nu in zijn mond op zijn tong lag en hij hield eventjes op met pijpen om het lekker door te slikken. Hij hield nu helemaal op met pijpen en ging staan, om al zijn kleren ook uit te doen. Naakt ging hij nu op de bank liggen en zijn stijve pik hield hij vast, terwijl hij de man strak aan keek. Het was nu zijn beurt om lekker afgezogen te worden. Marcel sloot zijn ogen maar opende ze weer toen hij voelde dat zijn hele lul in de keel van de man verdween. Hij raakte met zijn lippen zijn schaambeen. De man wist zijn tong aan de onderkant uit te steken zodat hij, terwijl hij een hele lul in zijn mond had, de ballen van Marcel kon likken. Marcel wist niet hoe hij het had. Zijn handen woelde door de wilde haardos van de wildvreemde man. Nu hield deze op met pijpen en kroop hij bij Marcel op schoot. Hij pakte zijn lul vast en drukte deze tegen zijn kontje. Langzaam liet hij zich over de harde lul van Marcel zakken. Hij boog naar Marcel toe en kuste hem vurig op de mond. Zijn tong drong hij naar binnen. Hij draaide rondjes in zijn mond met zijn natte tong, terwijl hij rustig op en neer aan het rijden was op Marcel zijn lekkere, vlezige pik. Marcel liet zijn handen naar achteren glijden. Hij pakte de billen van de man vast en begon ze heerlijk te kneden. Nu liet hij één hand naar voren gaan weer en met die hand trok hij de man af, terwijl zijn andere hand nog steeds met de billen van de wildvreemde man speelde. De man speelde met Marcel zijn tepels en liet zijn handen door zijn wilde borstharen glijden.

Nu kwam hij een beetje omhoog en liet hij Marcel zijn lul net niet uit zijn kontje glijden terwijl hij zich rustig omdraaide. Hij leunde op de bank met zijn handen en hij reed nu wild op Marcel zijn pik, die heerlijk strak in zijn kontje stak. Marcel sloeg op zijn billen en zag het mooie mannen bilvlees heerlijk natrillen. De man stapte nu van zijn lul af en zoog er nog even wild aan terwijl hij aan zijn eigen lul zat te trekken. Hij ging op handen en knieën op de bank leunen en stak zijn kont mooi achteruit zodat Marcel er lekker bij kon. Marcel kroop achter de man en stak zijn lul met uitermate veel gemak in zijn lekker gevormde kontje. Hij pakte nu zijn billen vast, trok ze uiteen zodat hij goed kom kijken hoe zijn vette pik diep in die lekkere bruine ster boorde. Hij joeg hem er met veel snelheid en kracht in. Zijn balen sloegen tegen de kont van de man aan en hij voelde dat zijn zaad al naar boven kwam zetten. ‘Ga liggen, ik kom klaar, laten we standjes 69 doen en elkaar lekker onderspuiten.’ Dat liet de man zich geen twee keer zeggen. Hij ging liggen en Marcel klom op hem . Beide mannen lieten de ander zijn lul diep in hun mondjes verdwijnen. Ze zogen uit volle kracht en kwamen allebei tegelijkertijd klaar. Marcel zoog het zaad uit de heerlijke lul van de man en slikte alles gulzig door. De man liet Marcel in zijn gezicht spuiten. Het zaad kwam in zijn haren terecht en overal in zijn gezicht. Ze trokken en zogen aan elkaars pikken totdat al het zaad er helemaal uit was. Naderhand gingen ze op de bank zitten en pakten ze de biertjes op en proosten hard lachend met elkaar. ‘Dit is iets wat we vaker moeten doen. Ik zal je vanavond even mijn adres geven voordat ik wegga.’ Marcel keek hem verontwaardigd aan. ‘Waarom wil je weggaan? Ik dacht eraan om lekker de hele nacht bij elkaar te blijven, zien wat de nacht ons te bieden heeft.’ Hij knipoogde naar de man en nam een slok van zijn heerlijk verkoelende biertje. ‘Daar proosten we op’, zei de man en ze namen beiden nog een flinke slok, bijna klaar om elkaar weer lekker te gaan verwennen. Die nacht zou nog lang duren.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top