Skip to content

Momenteel actief

Ouderwets met zus Jessica
4.51/5 (59)

Mijn naam is Alex, ben 43 jaar en woon in het oosten van het land. Gisteren moest ik voor mijn werk in Rotterdam zijn. Mooie gelegenheid om even bij mijn zus Jessica langs te gaan om een paar dvd’s terug te brengen. Jessica is 37 en alleen. Ze heeft wel een relatie van tien jaar achter de rug maar dat is al zes jaar geleden. We hebben een leuke jeugd gehad. Ongebruikelijk was wel dat we een jaar regelmatig sex hebben gehad. Ik was 20, Jessica 19. Het begon op een zomerse dag met een stoeipartijtje zoals we dat als broer en zus wel vaker hadden. Maar toen liep het minder onschuldig af: Jessica verloor haar maagdelijkheid aan mij. Gedurende het jaar dat volgde, hadden we vaker sex. Dat hield op toen ik Yvonne, mijn vrouw, leerde kennen.

Het was warm. Ik reed met de airco aan en voelde me prima. Tegen twee uur in de middag parkeerde ik bij Jessica voor de deur. Ik belde aan bij de huistelefoon, deed open en even later stond ik in de lift naar de bovenste verdieping. Daar stapte ik uit, liep naar Jessica’s flat en belde aan. Mijn zus deed open. “Dag zusje van me. Hoe is het?“ vroeg ik en gaf haar een kus op beide wangen. “Prima hoor broertje” antwoordde ze met haar als altijd stralende glimlach. Ik keek langs haar lichaam omlaag en zag dat ze een kleine, lichtbruine bikini aan had. “Stoorde ik je bij het zonnen, lieverd?” vroeg ik. “Nee hoor,ik wist toch dat je zou komen?”antwoordde ze. Ze liep voor me uit naar de woonkamer. Terwijl ik achter haar aan liep, zag ik haar strakke kontje sensueel heen en weer wiegen. Die beweging had ze altijd al over zich gehad. Ik kon een zeker lustgevoel niet onderdrukken. In de woonkamer ga ik op de bank zitten. “Wat wil je drinken, ik ben al aan de rosé” zei ze. “Dan doe ik met je mee hoor” antwoordde ik. Even later zat ik achter een heerlijk glas rosé en Jessica zat met ook een glas naast me op de bank.

Zusje zag er lekker geil uit in haar bikini, concludeerde ik voor mezelf. Onwillekeurig dacht ik terug aan de tijd dat we ongeremd met elkaar omgingen. Als we samen thuis waren, sliepen we samen en gingen samen in bad, we deden alles alsof we een normale relatie hadden. Als ik op mijn vrouw lig te stoten, dan denk ik nog wel eens aan Jessica’s gehijg en gekreun in mijn oor als ik mijn zusje aan het berijden was. We zaten gezellig te babbelen en als de glazen leeg waren, dan stond Jessica op om ze weer te vullen. “Ik zal er wat te eten bij maken”stelde Jessica voor. “Ja, lekker” antwoordde ik. Jessica stond op en liep naar de keuken. “Heb je voorkeur voor iets? “riep ze even later. Ik stond op en liep naar de keuken. “Even kijken wat je allemaal hebt” zei ik en ging naast haar staan. Toen kon ik de neiging niet onderdrukken en kneep zachtjes in haar bil.

Jessica keek me quasi vermanend aan en zei: “Je bent volgens mij nog geen steek veranderd hoor, ondeugend broertje”. Ik keek terug en zei naar waarheid: “Klopt helemaal, lekker zusje van me. Toen je daarnet voor me uit liep naar de woonkamer was het net of ik ruim 20 jaar terug in de tijd was. Je maakt me weer net zo geil als toen” antwoordde ik naar waarheid. Terwijl ik dat zei, sloeg ik mijn ene hand om haar schouders en met de andere ging ik van voren haar bikinibroekje in. Ze voelde verdorie drijfnat, ze was dus gewoon net zo geil als ik. Het was daarom niet verwonderlijk dat Jessica niet tegenstribbelde, integendeel. Toen ik haar vol op de mond zoende, voelde ik haar tong al tegen mijn lippen en even later stonden we in een hartstochtelijke omhelzing in de keuken. “Ik wil je neuken,is dat goed?” hijgde ik tussen twee tongzoenen door terwijl mijn handen over haar lijf dwaalden. “Ik zou het je voor altijd kwalijk nemen als je dat niet deed” hijgde mijn geile zus even later in mijn oor.

Ik maakte het topje vaan haar bikini los en liet het op de grond vallen. Toen kuste ik haar tepels die nog met zo verrukkelijk hard waren als ruim 20 jaar terug. Ik tilde Jessica op en droeg har naar de slaapkamer. Daar zette ik haar neer en begon zij me uit te kleden. Daar was ze nog even bedreven in als destijds, dus even later stond ik helemaal bloot met mijn liefdesgereedschap stijf naar voren, klaar om mijn zusje naar te toppen van genot te brengen. Ik legde Jessica achterover op bed en trok haar bikinibroekje uit. Daar zag ik een heerlijk kaal venusheuveltje dat ik alleen kende met een plukje haar er op. Ik dook met mijn hoofd tussen haar benen en begon haar te beffen. Met een vinger masseerde ik ondertussen haar sterretje. Toen ik even later haar clitje naar binnen zoog, kreunde en kronkelde Jessica als een bezetene en kwam ze klaar.

“Nu jij, broertje” zei Jessica en haar stem had weer dat geile timbre van vroeger. Ik schoof omhoog, Jessica spreidde haar benen en liet mijn harde paal toe in haar warme, natte liefdesgrot. Die bleek nog net zo strak als vroeger. Wat voelde dat goddelijk, vooral toen ik er helemaal in zat en Jessica haar benen om mijn middel klemde. Ik begon eerst voorzichtig een beetje te bewegen. Door het gekreun en het gehijg van Jessica en de geile woordjes die ze in mijn oor kreunde, werd dat al snel heftiger en heftiger. De opwinding werd groter en groter en na een tijdje voelde ik mijn zaad met een enorme kracht in mijn geile zusje spuiten. Zij kwam op dat moment heftig kreunend en steunend klaar. Toen de spanning was weggeëbd, bleef ik op haar liggen met mijn langzaam zachter wordende paal in haar grotje. Jessica keek me aan met een voldane blik. “Dat was lekker ouderwets hè, broertje?” fluisterde ze. Voor ik antwoord kon geven, had ze me al tot een lange en diepe tongzoen gedwongen.

We zijn een tijd blijven liggen, onze lijven in elkaar verstrengeld. “Ik ben onze vrijpartijen nooit vergeten. Ook als ik op Yvonne lig, moet ik regelmatig aan jou, aan ons denken” bekende ik. “Het is goed, lief broertje van me” fluisterde Jessica. Het zal na een dik half uur zijn geweest toen we het bed verlieten en gingen douchen. Daar hebben we elkaar gewassen, gemasseerd en afgedroogd. Daarna zaten we gehuld in badlaken op de bank. Het duurde niet al te lang voordat we weer in elkaar verstrengeld raakten met alle gevolgen van dien. Even na zevenen liet Jessica me uit. Uiteraard met een gepassioneerde tongzoen en niet voordat ik haar intieme plekjes nog even lekker had gemasseerd. Die avond heb ik ook mijn vrouw verwend. Dat was echter lang niet zo lekker als met mijn eigen, geile zusje.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Leuk verhaal. En knap hoe Jessica in dezelfde periode dat Alex 23 jaar ouder werd maar 18 jaar ouder is geworden. Die truc wil ik wel leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top