Skip to content

Momenteel actief

Overwerken loopt uit de hand
4.13/5 (30)

Martin is een hele leuke man die net bij mijn broer in het bedrijf is komen werken. Zo nu en dan val ik voor mijn broer in om wat dingetjes te regelen als hij een belangrijke afspraak heeft. En dan hebben Martin en ik een leuke klik. Hij flirt met mij en ik doe dat terug. Het is duidelijk dat wij elkaar leuk vinden. En afgelopen maandag is het een stapje verder gegaan. Het was druk op de zaak van mijn broer en hij vroeg tijdens mijn invalbeurt of ik over zou kunnen werken. Ik heb dat graag voor mijn broer over, ook al is het mijn vrije dag. Martin bood aan om ook door te werken.

Met zijn tweetjes hebben we hard gewerkt en het waren maar een paar overuren geworden. We besloten samen even nog een bakje koffie op kantoor te nemen en dan weg te gaan. Op het kantoor van mijn broer zaten we wat te kletsen en ineens stond Martin op en begon hij mij te kussen. “Ik dacht, nu of nooit”, zei hij. Hij vroeg zich af of ik het wel wilde, omdat ik niet terug had gezoend. Ik had het niet verwacht maar zei dat ik het wel fijn vond en dat ik hem ook heel leuk vond. De volgende vraag was of ik met hem mee naar huis wilde komen. Martin liep wel erg hard van stapel maar ik vond hem zo leuk dat ik met hem mee ging. Ik ben niet zo spontaan met dates, maar als een andere man zich zo op mij gooit, dan kan ik haast niet anders.

Bij hem thuis maakte Martin een maaltijd voor ons beiden klaar. Heel simpel hoor, gewoon iets uit de magnetron, binnen een paar minuten klaar. We hadden het snel op en toen besprongen we elkaar. Alsof het afgesproken werk was, daar leek het wel op. We kusten en streelden en deden onze kleren uit en rolden over de bank. Martin nam mij bij de hand en nam mij mee naar zijn slaapkamer. De condooms lagen al op het nachtkastje zag ik. We trokken elkaar af en speelden met elkaars ballen. Martin had heel veel zin in mij en deed een condoom om zijn lul. Ik deed er ook eentje om, je weet maar nooit. Ik heb hem niet nodig gehad. Martin wilde dat ik bij hem op schoot kwam zitten. Hij hield zijn pik recht en ik liet mijn anus over zijn pik zakken. Hij was bijzonder hard en gleed er zonder enige moeite in. Terwijl ik hem rustig aan het berijden was begon Martin mij af te trekken. Het is echt zo lekker om een pik langs je prostaat te voelen glijden terwijl je af wordt gerukt!

We waren allebei vrij snel klaar. Martin kwam in mij klaar en ik spoot over zijn buik heen. Haast schoot ik nog een straal in zijn gezicht, dat vloog net langs zijn oor heen en daar moesten we erg om lachen. We hebben het trouwens niet aan mijn broer verteld. Die heeft er op zich al moeite mee dat ik homo ben en als hij hoort dat ik het met één van zijn beste werknemers doe dan weet ik niet hoe hij zal reageren. Ik spreek dus stiekem met die leuke jongen af en zie wel hoe het gaat. Als het straks echt serieus gaat worden dan zal ik het wel aan mijn broer moeten vertellen. Tot die tijd is het gewoon genieten van het stiekeme rondsluipen. Dat heeft ook wel wat hoor! Helemaal als we het ergens op kantoor bij mijn broer doen. Dat we nog niet betrapt zijn is een wonder, want ik ben soms wat luidruchtiger dan ik zou moeten zijn. En dan heb ik nog een zware stem ook!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top