Skip to content

Momenteel actief

Het museumbezoek
4.83/5 (6)

Het is tijdens een van de eerste lentedagen van het jaar dat ik in het plaatselijk museum aanwezig ben bij mijn expositie van schilderijen. Het is niet druk en ik zit me eigenlijk stierlijk te vervelen tot ik, laat in de namiddag, zie dat er, door een regenbui overvallen, een knappe man naar binnen komt om te schuilen. Als ik toch moet schuilen, zo moet hij gedacht hebben, kan ik ook evengoed wat cultuur opsnuiven. Ik zie hem door de verschillende zalen rond slenteren.
In het museum loopt, zoals zo vaak door de week, geen mens rond en zo zie ik dat hij vlug zaal 1 en 2 doorkruist en aankomt bij zaal 3, waar mijn schilderijen hangen. In tegenstelling tot de kunst in de andere zalen spreekt mijn tentoonstelling hem meer aan: “painted selfies”. Aan de muren hangen een tiental schilderijen van mij met daarop geschilderde afbeeldingen van mezelf in verschillende poses, als ware het selfies, genomen met een smartphone.

Wat hij nog niet weet is dat ik op nagenoeg alle schilderijen sta afgebeeld. Een slanke jonge vrouw met middellang blond haar en lekker lijf. Hoe verder hij komt in de rondgang van deze schilderijen, hoe onthullender mijn schilderijen worden. Waar ik begin met een zedige afbeelding van mij in een bloementuin, kom je wat verder al een afbeelding getiteld “beach” tegen, waar ik in een witte bikini op het strand lig. Zoals ik daar afgebeeld sta kun je nog beter de contouren van mijn lichaam bewonderen. Lekker lange benen die naadloos overlopen in een ongelofelijk strak kontje. En verder een mooi strak buikje met daar boven een stel stevige borsten die niet te groot zijn in vergelijking met de rest van mijn lichaam. Hij staart wat langer naar het schilderij en ik zie dat het hem wel wat doet. Iets wat zich vertaalt in het krijgen van licht gezwollen lid in zijn broek. Hij laat de afbeelding voor wat het is en vervolgt zijn weg. Om de hoek hangen de volgende en tevens laatste twee schilderijen van mijn collectie. Deze zijn de schilderijen nog pikanter dan alle voorgaande en laten ze weinig aan de verbeelding over.

Schilderij 1 heb ik getiteld “sexting”. Hierop zie je mij alweer in een pose waarop ik geheel naakt mezelf aan het bevredigen ben geknield op een bed. Mijn ene arm houdt als het ware de smartphone vast en met haar ander hand steek ik een vinger tussen mijn schaamlipjes. Mijn borsten zijn hier overduidelijk aanwezig. Op die borsten staan best grote donkere tepels geschilderd in duidelijke rechtopstaande positie.
Schilderij 2 is dan heel anders van aard. Het kreeg de titel “blackmailed” en toont een verzameling van snapchatberichten waarop telkens in het klein het voorgaande schilderij stond, maar steeds door andere snapchat-gebruikers gedeeld. Ik wil hiermee een duidelijke boodschap brengen hoe je toch voorzichtig moet omgaan met naaktfoto”s. Voor je het weet komen jou, voor privédoeleinden bestemde beelden, op internet terecht.
Geprikkeld door het voorgaande schilderij moet hij gedacht hebben:” Wat moet het toch heerlijk zijn zo”n vrouw aan de haak te slaan.” Zijn pik, die al weer in de ruststand was komen te hangen, besluit om toch weer wakker te worden en zich te onttrekken aan de aantrekkingskracht van moeder aarde. Zijn blik is volledig gefocust op mijn kaalgeschoren poesje op het schilderij, zodat het niet al te lang duurt alvorens zijn pik nog maar met veel moeite in zijn boxer past. Daar staat hij dan, in een museum, geilend op een pikant schilderij. Ik besluit te reageren.
“Bevalt het je” vraag ik hem.
Zonder zich af te vragen van wie of waar de vraag vandaan komt antwoordt hij in een roes: “Nou en of. Dat hoef je mij geen twee keer te vragen. Wat een lijf, wat een borsten…”
“Zo, meneer zou met haar wel eens een avontuurtje willen beleven?”
“Uuuh, nou en of, reken maar …” zegt hij nog steeds verward.
“Dat kan altijd geregeld worden,” antwoord ik.
En zo knapt plots zijn fantasiegedachte als een ballon die doorgeprikt wordt en is hij terug in de realiteit.
Hij draait zich om en kijk recht in mijn ogen. Direct herkent hij me, want hier voor hem staat opnieuw het beeld dat hij daarnet op alle schilderijen aan het bewonderen was. Maar dan in levende lijve, zonder een spatje verf er op en er aan.

“Zo, ik zie duidelijk dat mijn expositie je bevalt,” zeg ik terwijl mijn ogen gericht zijn op de bobbel in mijn broek.”Wat bedoel je,” kraamt hij uit.
“Of je vindt het leuk wat je ziet, of je loopt rond met een sleutelbos met meer dan 20 sleutels in je broekzak,” zeg ik. “Het is uitdagend en stimulerend,” zijn de enige woorden die hij uitbrengt.
“Daar ben ik uitermate tevreden mee.” “Je moet weten dat ik al de hele dag uitkijk naar het sluitingsuur zodat ik snel naar huis kan om wat stoom af te blazen.” “Tot een half uurtje geleden heb ik hier nog niemand gezien.” “En zo vlak voor sluitingstijd had ik dit ook al niet meer verwacht.” “Ik weet niet wat het is, misschien de eerste dag met wat lenteweer of zo, maar ik ben al de hele dag zo geil.” “Zo erg zelfs dat ik mezelf had voorgenomen om seks te hebben met de eerste de beste man die naar mijn expositie komt kijken.” “En jij bent de gelukkige.”
Nog voor mijn woorden goed en wel tot hem doordringen trek ik hem mee een klein kamertje binnen. Het is een soort koffiekamer/zaaltje waar ik als exposant gebruik van mag maken tijdens tentoonstellingen. Meer dan een bankstel, tafel en een stoel staan er niet. De kamer heeft een muffe geur van koffie en sigaretten. Achter me gooi ik de deur dicht en doe die onmiddellijk op slot.
“ Zo kunnen we geen onverwachte pottenkijkers krijgen,” zeg ik ter verduidelijking.
“ Wat bedoel je,” stamelt hij nog steeds van zijn a propos zijnde.
“ Ik ga dingen met je doen waar je maanden lang nog over gaat fantaseren als je masturbeert “
En terwijl ik dit zeg zet ik een stap dichterbij en leg mijn ene hand op zijn kruis. Zijn pik die in de laatste 5 min nog geen enkel teken had gegeven van verslappen zwelt onmiddellijk nog wat verder aan.
“Hier zit iets dat snel verlost moet worden uit zijn claustrofobische omgeving,“ zeg ik.
Hij kijkt me aan en ziet mij door de knieën gaan. Terwijl ik met mijn ene hand nog steeds druk uitoefen op zijn kruis, begin ik met mijn andere hand de knoop van zijn broek lossen te maken om daarna heel traag zijn rits naar beneden te bewegen. Zodra dit gebeurd is neem ik met mijn handen zowel links als rechts zijn broek vast. Met een ferme ruk trek ik zowel zijn broek als zijn boxer in één beweging tot op zijn enkels . Zijn pik gaat in eerste instantie mee in de neerwaartse beweging om daarna, eenmaal bevrijd, omhoog te veren, tegen zijn buikwand te kletsen om dan in alle fierheid recht vooruit te blijven staan.
“ Jezus… wat een kanjer. Lang geleden dat ik nog zo’n exemplaar heb gezien. En zo keihard. Je bent zo te zien wel erg enthousiast over mijn schilderijen. Hoe groot is ie wel niet als ik vragen mag ?”
“ Uuh, ik heb hem nooit echt opgemeten,“ mompelt hij zomaar uit van de spanning. Wie had dit kunnen denken. Daar staat hij dan met zijn pik op volle oorlogssterkte en, vóór hem, op mijn knieën, zit ik; een begerende vrouw. Een vrouw waarvan hij niet eens de naam kent. Een vrouw die botergeil is en van plan is om dingen met hem te doen die zijn stoutste fantasieën zullen overtreffen.

Ik open mijn mond en breng deze in de richting zijn loeder. Met mijn ene hand neem ik zijn voorhuid beet om deze langzaam omlaag te trekken zodat zijn felroze eikel helemaal ontbloot wordt. Mijn lippen kussen de top van zijn eikel waarna ik met mijn tong kringetjes begin te draaien rond zijn pisgaatje.
“Verdomme wat lekker. Dit heb ik nog nooit meegemaakt,” is het enige wat hij kan uitbrengen.
Zo blijf ik nog een paar rondjes draaien om dan zijn pik grotendeels naar binnen te werken met de zuigkracht van een stofzuiger. Al het bloed van zijn lichaam dat als het ware gecentraliseerd is in zijn slagzwaard, wordt nu nog meer naar één specifieke plek gezogen. Zijn eikel is waarschijnlijk nog nooit zo dik geweest. Zijn handen verplaatst hij naar mijn hoofd om mee de ondersteuning van mijn pijpende ritme te bewerkstellingen. Maar feitelijk ook om er zeker van te zijn dat ik niet ga stoppen.
Zijn bezorgdheid is echter ongegrond want ondertussen begin ik de knoopjes van mijn blouse te openen om hem kort daarna een blik te geven op mijn strakke tietjes, enkel nog verhuld in een zwarte kanten BH.
“ Mag ik effe,” besluit hij om ook eventjes initiatief te tonen. Ik laat zijn hoofd los en met beide handen ontdoet hij mij van mijn blouse. Dit terwijl ik maar lustig onverstoorbaar blijf likken en zuigen. Ik buig nu wat voorover wat hem de mogelijkheid geeft om de haakjes van mijn BH los te maken en zo mijn borsten te bevrijden. Eventjes stop ik met pijpen maar dan ook alleen maar om mijn BH volledig uit te kunnen doen. Als hij naar beneden kijkt ziet hij mij nog steeds worstelen met zijn pik in mijn mond en af en toe ziet hij een glimp van mijn stijve tepels heen en weer schudden door het ritme waarop ik hem aan het afzuigen ben.
Zijn pik ben ik ondertussen steeds dieper en dieper naar binnen aan het werken. Zo diep zelf dat hij mijn keel langs zijn schacht voelt glijden. Af en toe moet ik stoppen en maak ik wat kokhalsgeluiden. Maar dat maakt me niet veel uit want onmiddellijk daarna neem ik hem terug in de mond en begin van voor af aan.
Ondertussen stop ik mijn vrije hand onder mijn rok om me ter plekke ook op te geilen.” Deze hele situatie zorgt er enkel voor dat zijn hoogtepunt onvermijdelijk dichtbij aan het komen is.
“God je maakt me knettergek en mijn ballen staan al echt op springen. Als je niet vlug wat rustiger aan doet, schiet ik je keelgat helemaal vol. “
“Geeft niet,“ zeg ik, eventjes stoppend met pijpen,“ zolang je je pik straks nog maar een keer hard krijgt.“
En opnieuw laat ik zijn pik als een volleerd goochelaar in mijn mond verdwijnen.“ Dit houdt hij niet meer, want al kermend roept hij: “Ik kom, ik kom…”
“Ja… spuit maar… kom.. vul mijn mond met dat warme geile zaad van je.“
Huilend als een wolf schiet hij zijn zaad. Drie à vier dikke stralen wit spul verdwijnen vanuit zijn pik in mijn mond. Als ik alles heb doorgeslikt laat ik trots mijn tong zien om te zeggen: flink gedaan hé van mij.” Fuck, dit was ongelofelijk beestachtig lekker,” zei hij. “Fijn dat je ervan genoten hebt, maar nu ik nog hé.“
Ik ga recht staan en open de rits die zich aan de zijkant van mijn rok bevindt. Eenmaal geopend valt deze op de grond en stap ik er uit. Ik sta nu enkel nog gehuld in een zwarte string. Ik draai me om en wandel richting de tafel en gun hem op die manier een prachtig zicht op mijn mooie strakke billen die enkel van elkaar gescheiden zijn door het touwtje van mijn string. Ik ga zitten op de hoek van de tafel en plaats mijn ene been op de ene stoel en het andere been op de andere stoel die naast de tafel staan. Op die manier zit ik wijdbeens voor hem. Mijn middelvinger lik ik nat en laat die langs mijn lichaam naar beneden glijden. Wanneer ik over mijn ene borst glijd, schenk ik eventjes aandacht aan mijn tepels die als reactie nog harder worden. Lang duurt het niet want mijn hand vervolgt zijn weg richting mijn opengesperde benen. Aan de rand van mijn string houd ik halt, maar al vlug wrijf ik over de zwarte kanten stof.
“Kom eens hier jij, want hier is werk aan de winkel.” Terwijl ik dit zeg trek ik de rand van mijn string opzij waardoor ik mijn kutje helemaal bloot geef. Hij schrikt zich rot.
“Wat, nog nooit een behaard poesje gezien misschien?”
“Jawel, maar bij alle afbeeldingen op de schilderijen was alles kaal geschoren.”
“Tja, als je hier een week of vier iedere dag binnen zit en er thuis niemand op je wacht doe je al eens wat minder moeite om alles daaronder netjes te houden. Maar nu ben ik zo nat dat je me dringend onderhanden moet nemen.”
Mijn vingertje geeft een teken dat hij dichterbij moet komen en als een mak lammetje, klaar voor de slachtbank, schuifelt hij naar me toe. Ik pak hem vast en kus hem vol op de mond waarna ik mijn handen bovenop zijn hoofd leg en deze naar beneden duw. Hij laat zich zonder veel tegenwerking leiden. Al heel vlug is hij met zijn gezichtsveld op gelijke hoogte van mijn zwarte string. Mijn handen, nog steeds zijn hoofd begeleidend, trekken zijn hoofd tot tegen het kanten slipje. Verdere begeleiding is onnodig geworden. Met iedere hand neemt hij een kant van mijn slipje beet en in één vloeiende beweging trekt hij het kleinood uit, waardoor hij opnieuw zicht krijgt op mijn schaamlippen. Deze blinken door de nattigheid als ware het waterparels aan de binnenzijde van een ontdooiende koelkast. Hoewel van ontdooien hier al lang geen sprake meer was, want ik was al volledig ontdooid.
“Verdomme, ga je me nog likken of …ik ben zo geil en nat… ik kan niet meer wachten.” Hij stelt mijn geduld niet langer meer op de proef en duwt zijn gezicht tegen mijn zeiknatte en opgezwollen schaamlippen. In plaats van te beginnen met likken besluit hij, om mijn kutlipjes naar binnen te zuigen hetgeen mij ook uitermate bevalt. Maar verder laat hij zich niet afleiden en besluit dan toch maar door te gaan met het strelen met zijn tong. Met lange halen likt hij tussen mijn lippen om zijn weg te vervolgen naar het iets hoger gelegen gebiedje. Hij is op zoek naar mijn klitje. Zijn tong draait rondjes rond mijn liefdesknopje en ondertussen laat hij een vinger bij mij naar binnenglijden. Een vinger zou gezien de lust die mijn kutje uitstraalde toch onvoldoende blijken te zijn. Zijn vinger wordt naar binnen gezogen in deze kleddernatte grot waarvan de wanden aanvoelen als een overrijpe perzik.

In een steeds hoger tempo schuift zijn vinger in en uit. Dit terwijl zijn tong ondertussen overuren maakt op mijn klitje. De kronkelingen die mijn lichaam begint te maken en mijn ademhaling die lijkt op die van een topatleet op het einde van een marathon wijst er op dat ik dicht bij mijn hoogtepunt zit. Hij drijft het tempo nog wat verder op en bewerkt met zijn andere hand ondertussen mijn stevige borsten en superstijve tepels.
“Aaah…ik hou het niet meer…ga door…fucuuuccckk…ik kom …ik kooooom.” Ik kom door zijn nog steeds in mijn kutje aanwezige tong en vinger. Alles schud en beeft. Het geile sap dat hierbij vrijkomt voelt hij en zijn tong zet hij nu wat lager in om dit heerlijke geile vocht te nuttigen als een persoon die, na dagen lang in de woestijn te hebben gedoold, bij een waterbron aankomt. Door deze manoeuvre lijkt er geen einde te komen aan mijn orgasme. Luid blijf ik schreeuwen van genot terwijl mijn handen nu in tegenstelling tot daarnet, zijn hoofd proberen weg te werken van mijn momenteel overgevoelige zone. Hij blijft tegenwerken en gaat verder .
“Stoooop, stoppp !!!…ik kan niet meer… ik blijf maar komen,” schreeuw ik haast smekend.
Medelijden begint de overhand te krijgen bij deze rebel. Hij geeft nog een speels kusje op mijn lipjes, waarna hij zijn hoofd tussen mijn benen weghaalt. Ik laat me plat achterover vallen op de tafel en blijf een manier zoeken om mijn ademhaling enigszins onder controle te krijgen.
“Fuck man…” hijg ik nog steeds. “Fuuuccck, wat was dat zeg. Nog nooit heeft een man me zo ver gebracht dat ik alles rondom me kapot kon slaan.”
Oh, wat ben je toch een aantrekkelijke vrouw, zegt hij als ik wijdbeens voor hem lig en hem een uitzicht geef waarvoor iedere man een moord zou willen begaan. Daar lig ik dan met mijn gezwollen schaamlippen die blinken door de natte sappen die zojuist werden geproduceerd bij mijn orgasme. Verder zie je nog steeds mijn strakke buik die op en neer gaat, snakkend naar adem en rust. Mijn borsten steken nog altijd verleidelijk naar boven en mijn tepels, ja…, die zijn nog even trots en fier als een paar minuten geleden. Dit heeft als resultaat dat de bloedvaatjes in zijn pik zich opnieuw aan het vullen zijn. Schokkend maar zonder moeite komt zijn gevaarte opnieuw tot volle paraatheid.
Voor zover het nog nodig is duwt hij mijn benen verder open en plaatst zijn eikel tegen de rand van mijn schaamlippen. Op die manier stuurt hij zijn soldaat wat op en neer over de heuvel om daarna zonder bevel van hogerhand de grot in gaan. ”Jij, rotzak,” kerm ik uit. “Kun je een mens niet eventjes bij zijn positieven laten komen!”
Hij trekt zich er niets van aan en stoot zijn keiharde paal zo diep als hij kan naar binnen. Mijn neukgrotje is verre van uitgedroogd en slurpt als het ware zijn volle staaf volledig naar binnen. Hij zit zo diep dat ik zijn ballen tegen de onderkant van mijn billen voel slaan.” Ik ga je neuken tot je sterretjes ziet en daarna spuit ik je helemaal vol.” “Oohh, ik wil niets liever. Hoe harder hoe liever. Pijnig me met je staalharde staaf en hou je vooral niet in.”
Met beide handen pakt hij mijn bekken vast en begint als een wild beest te stoten. Steeds vlugger en vlugger. Ik voel het zweet over zijn rug langs zijn kont naar beneden lopen. Telkens bij het stoten en terugtrekken ontstaat er een klotsend geluid als alsof iemand botermelk aan het stampen is.
“ Ga door, pak me.. harder…harder,” blijft ik hem toeschreeuwen.
Mijn kermend geroep en gejakker drijft hem tot nog hogere staat van genot. Ook bij mij is het maximum van extase nabij. Ik voel het aan de manier waarop mijn kutje samentrekt en daarna probeert te ontspannen bij iedere stoot die hij geeft.
“ Fuuuck, ik kommmm, ” schreeuw ik uit, “Blijf gaan,…aaah.”

Opnieuw siddert en beeft mijn lichaam. Zijn pik wordt als het ware overspoelt door mijn vrijkomend sap. Doordat mijn opening nagenoeg volledig afgedekt wordt door de diep in mij zittende lul wordt zijn pik bij iedere stoot een beetje ondergespoten door mijn sappen. Vanuit zijn lenden probeert hij met zijn laatste restjes energie in een steeds hoger tempo mijn lichaam te bestoken. Ik voel ondertussen dat zijn ballen hun kookpunt bereikt hebben. Met nog een paar extra rukken is er geen houden meer aan. Zijn spermacellen verzamelen zich in zijn ballen om daarna als schichtige jachthonden door de tunnel naar buiten te jagen. Ondanks dat dit al zijn tweede zaadlozing is op korte termijn schiet hij nog drie à vier stralen in mijn neukgrotje. Zodra dit is gebeurd trekt hij zich terug en valt uitgeteld achterover op de stoel.
Beiden zijn we aan het bijkomen en het nahijgen. Hij op zijn stoel met een steeds slapper wordende lul die nog plakt door een soort mengsel van zaad en liefdessappen. Ik val plat achterover op de tafel. “ Fuck man, dit was lekker maar ik kan echt niet meer, ” puf ik. “Mijn energie is ook volledig op,” zegt hij.
Na enkele minuten van puffen en blazen horen we plots door de speakers van het museum: “ Beste bezoekers, over enkele ogenblikken gaan we sluiten. Gelieve u naar de uitgang te begeven. We danken u voor uw bezoek en graag tot een volgende keer.” Tja, dan moet hij er dringend vandoor.
“ Inderdaad schatje, maar weet je, mijn expositie loopt nog drie weken. Als je zin hebt of weer eens moet schuilen…, trouwens mijn naam is Charlotte.”
“ Uuh, ik ben Alex en je weet maar nooit, ” zegt hij. Dan trekt hij zijn kleren aan en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Misschien moet ik maar eens een museumpas kopen,” zegt hij
“Dan kun je zoveel binnenwippen als je maar wilt,” zeg ik.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top