Skip to content

Momenteel actief

Hoe ik een party sletje werd
4.05/5 (21)

Ik heb jullie verteld over mijn eerste keer met de buschauffeur. Ik heb nog een tijdje verschillende keren seks met hem gehad en er veel van geleerd. Toen het stopte heeft hij me nog een keer een App verzonden, maar ik wilde liever seks hebben met jongens van mijn eigen leeftijd. Ik was een echt sletje geworden door deze man, maar het was nu tijd voor iets anders. Ik ging regelmatig uit met vriendinnen en we dronken altijd wel een paar glazen wijn. Op een mooie zomeravond liep dit flink uit de hand.

Ik was samen met Vanessa een goede vriendin van me. We waren op een afgelegen plek beland om stiekem een joint te roken en daarbij wat te drinken. Richard en Sander waren er ook bij en er werd altijd gezegd dat Sander enorm groot geschapen was. Richard liep er altijd een beetje bij en was het type nerd, maar verder heel aardig. Ik besloot om uit te gaan vinden of Sander echt zo fors geschapen was en dat kwam vooral door de drank en het blowtje, daar word ik altijd super geil van. Het leek me op dat moment heerlijk om eens een trio uit te gaan proberen. Mijn vriendin Vanessa was inmiddels richting huis gegaan want die moest de volgende morgen al vroeg op.

Het was laat in de avond en we flirten wat over en weer en ik vroeg het gewoon, he Sander heb jij echt zo’n grote pik, ik wil dat weleens zien. Hij begon te lachen en was ook flink aangeschoten en haalde zijn pik uit zijn boek. Richard probeerde hem nog te stoppen maar ik liep op hem af en begon hem te pijpen. Hij was echt flink en ik zei tegen Richard, je broek uit vriend, we gaan het heel gezellig maken hier en wel nu! Richard trok zijn broek uit en die was ook best groot geschapen. Ik pakte zijn lul beet terwijl ik Sander flink diep pijpte en wisselde nu om. Dus ik pijpte Richard en trok Sander af, die jongens wisten echt niet wat er gebeurde en mede door de drank was de sfeer uitbundig en ik vroeg of ze condooms hadden. Sander haalde vlug twee condooms en ik liet me door beide jongens om de beurt neuken. Die pikken gingen om de beurt bij me naar binnen en terwijl ik geneukt werd door de ene had ik van de andere een pik in mijn hand. Ik werd zo geil doordat ik steeds twee pikken voelde dat het niet lang duurde voor ik klaarkwam en ook de jongens hielden het niet meer en kwamen klaar. Na een lange en wilde avond ben ik naar huis gegaan en wat voelde ik me lekker. Volgend weekend een nieuw avontuur uitproberen!

X Sandra

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner seksdate

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top