Skip to content

Momenteel actief

Spaanse zon maakt mijn vrouw geil
3.93/5 (15)

De eerste keer op vakantie met mijn vriendin was heel apart. Want op een gegeven moment was ze heel wild geworden en waar het nou precies door kwam. Ik zou het niet weten. Thuis was mijn meisje altijd zo enorm ingetogen en netjes, zelfs in de slaapkamer. Maar zodra we in Spanje waren aangekomen, ging ze helemaal los. Ik kon het niet helpen, ik werd er ook bijzonder geil van. Ze keek naar alle Spaanse mannen, maar wilde alleen maar met mij naar bed. Althans, dat hoop ik dan maar, haha!

Maar serieus, ze was de hele tijd zo geil als maar zijn kan en op een gegeven moment begon ze mij gewoon wakker te maken, terwijl ze met mijn lul aan het spelen was. Ik voelde haar handen om mijn pik heen en werd daar dus wakker van. Dat was nog eens een aangename verrassing, dacht ik bij mijzelf. Maar wat nog leuker was, ze had een meisje van het hotel waar we verbleven betaald om samen met ons het bed te delen. Een echt triootje. Ik dacht, ze maakte een geintje, totdat die meid op het bed klom, in de ochtend, en mijn pik in haar handen nam, het dus van mijn meisje over wist te nemen en gewoon aan mijn lul zoog en hem flink hard aan het maken was. Ze sprak in het Spaans tegen mij, Ik weet niet wat ze zei, maar het klonk zo geil als boter. Mijn vriendin klom ernaast en samen likten en zogen ze aan mijn lul alsof het een lolly was die zo snel als mogelijk op moest raken. Ze keken mij een partij ondeugend aan, het was niet normaal. De mooie Spaanse ging op haar knieën voor mij zitten en hield haar kontje en kutje boven mijn pik en liet zich over mijn lul zakken, die door mijn meisje werd vastgehouden. Het voelde waanzinnig en terwijl ze op mij reed, likte mijn vriendin aan haar kutje. Het zag er zo onwerkelijk uit, ik kneep mijzelf even in de arm om er zeker van te zijn dat ik niet aan het dromen was.

Gelukkig, het was allemaal echt. Ik sloeg op die heerlijke billen en die meid gilde het uit van plezier. Daarna wisselden ze af en begon mijn vrouw op mij te rijden. Ik weet niet welke kut ik lekkerder vond maar het was wel volop genieten geblazen. Daarna gingen de twee sletjes gewoon op hun rug liggen, benen wijd en ik mocht doen en laten wat ik maar wilde. Ik klom om de beurt op hen en bereed ze, naaide ze door het matras heen, tot ik het niet meer op kon houden en mijn lul uit het Spaanse poesje trok en mijn zaad over de tieten van de dames spoot. Heerlijk om zo je vakantie te beginnen zeg!

Het ging zo een tijdje door en uiteindelijk gingen we weer naar huis. De geilheid van mijn vriendin, inmiddels mijn vrouw, is sinds die vakantie alleen maar toegenomen. Ik wil nu iedere keer terug naar dat hotel, maar dat wil zij niet meer. Jammer, want ik zou dat Spaanse kanjertje nog wel een keer af willen raggen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top