Skip to content

Momenteel actief

Eten met Petra
4.67/5 (15)

Een tijdje geleden had ik een oud-collega aan de telefoon, laat ik haar Petra noemen. We hadden elkaar al een tijdje niet gesproken. Zij had inmiddels een andere functie, ik sinds driekwart jaar zelfs een andere werkgever. Petra liep tegen de veertig en was altijd zonder relatie gebleven. Een dikke negen jaar geleden leerde ik haar kennen en in het begin was de intermenselijke relatie wat koeltjes. Ze was wat aan de mollige kant en maakte op sommige mensen een wat harde, onbenaderbare indruk. Naarmate de tijd voortschreed, ontdooide de verhouding nogal. Als het ging om vragen over het werk, dan wist ze me altijd wel te vinden. Ik had nu eenmaal een dikke twintig jaar meer ervaring in het vak en daar maakte ze graag gebruik van. En wat later kwamen er ook steeds meer momenten dat we alleen maar de grootste lol hadden. Tijdens borrels met collega’s werd het vaak wat losser. Als ik dan in de euforie van het gesprek een wat dubbelzinnige of prikkelende, suggestieve opmerking maakte, reageerde ze nog wel eens door lachend te roepen: “Maak me gek, maak me gek”.

Een maand of vier geleden hadden we afgesproken om eens samen een vorkje te gaan prikken. We keuvelden gezellig wat af en Petra vertelde me op een zeker moment dat ze plannen had om een paar weken later met een goede vriend van haar een weekje naar Turkije te gaan. Ze had me wel eens vaker verteld dat ze een korte vakantietrip ging maken of net gemaakt had en regelmatig deed ze dat met een mannelijke kennis. Ik was altijd al benieuwd geweest of ze dan samen een kamer deelden en of er dan in bed meer gebeurde dan alleen slapen. Tijdens dat etentje kreeg ik daar wat meer over te horen. Ze vertelde me spontaan dat haar reisgenoot had voorgesteld om één kamer te nemen, maar dat zij dat had geweigerd. Ze stelde toch prijs op een zekere privacy,dus wilde ze een aparte kamer. Ik vroeg me toen af of ze het überhaupt wel lekker vond om af en toe eens lekker door een man te worden verwend. Helaas ontbrak het me de moed om dat toen te vragen.

Dit keer had ik me voorgenomen om maar eens door te vragen als ze het onderwerp aansneed. Toen we het hoofdgerecht achter de rug hadden, informeerde ik maar eens terloops hoe het tripje van enkele maanden geleden was geweest. Petra vertelde dat ze het prima naar haar zin had gehad en tipte nog maar eens aan dat die aparte kamer haar prima was bevallen. Ik vroeg toen maar eens langs mijn neus weg of ze ook elke nacht in haar kamer dan wel in haar eentje had geslapen. Toen ze dat met een lichte grijns bevestigend beantwoordde, besloot ik wat directer te worden. “Heb je dan nooit eens behoefte om met een man te knuffelen of zelfs verder te gaan”, vroeg ik nonchalant. Petra dreigde even te blozen en antwoordde: “Ja natuurlijk wel”. Ik voelde dat ik verder moest vragen. “En doe je dat dan wel eens”, vroeg ik dus. “Degene met wie ik dat wel zou willen, heb ik het nooit durven vragen”, antwoordde Petra met een wat aparte blik in haar ogen.

“Zie je hem wel regelmatig” vroeg ik vervolgens. “De laatste tijd minder dan vroeger”, antwoordde ze. Ik bespeurde iets…… “Wanneer dan voor het laatst”, vroeg ik toen. “Niet zo heel lang geleden”, antwoordde ze aarzelend. “Wanneer dan precies”, vroeg ik vervolgens, vermoedend dat ik het antwoord wel al wist. “Een kleine anderhalf uur geleden”, zei ze. En was dat nu echt een hunkerende blik die ik zag? “Bedoel je mij soms”, vroeg ik tot slot. Petra zei niks, ze knikte alleen en sloeg haar ogen neer. Ik pakte haar hand en gaf er een kus op. “Ik ga afrekenen en we gaan naar jouw huis”, zei ik. Petra knikte. Ik rekende af en we liepen naar buiten.

Toen we buiten waren, pakte ik haar hand. We stopten en ik gaf Petra een zoen op haar mond. We tongden even en liepen toen door, ik met mijn arm om har middel. Petra was met de auto, ik met de trein. We liepen daarom naar de parkeergarage en we stapten in haar auto. Eenmaal de slagboom door en op straat,legde ik mijn hand ophaar dijbeen en begon een beetje te masseren. Haar enigszins forse dijbeen voelde door de stof van haar broek heen best zacht en warm. Ik keek haar aan en ze lachte. Plagerig schoof ik met mijn hand omhoog tot in haar kruis en masseerde daar even. Petra leek even wat te rillen, dus ik schoof mijn hand weer omlaag. Uiteindelijk zat ze immers wel achter het stuur.

Na een kleine twintig minuten waren we bij haar voor de deur. Voordat we uitstapten gaf ik Petra nog een tongzoen en voelde weer even in haar kruis. We stapten uit en liepen de trap omhoog naar de eerste etage waar ze woonde. Tijdens het lopen had ik een prima uitzicht op haar heerlijke volle achterwerk. Helaas tekende haar slipje zich niet door de stof van haar broek heen. Petra deed de deur van haar flat open en stapte naar binnen. Ik volgde snel en sloot de deur. Toen pakte ik Petra vast, duwde haar tegen de muur en begon te tongen. Tegelijkertijd schoof ik mijn hand in haar broek en ging omlaag naar haar kruis. Op zijn weg omlaag schoof mijn hand ook moeiteloos haar slipje binnen. Even later voelde ik haar kale schaamheuvel. Petra deed haar benen iets uit elkaar en ik kon mijn middelvinger in haar inmiddels drijfnatte grotje schuiven. Al tongend vingerde ik haar klaar.

Ik trok mijn hand uit haar slipje terug en likte mijn middelvinger af. Petra keek me geil aan. Ze nam me mee haar slaapkamer en ze begon me uit te kleden. Gewillig liet ik het allemaal toe. Toen ze als laatste kledingstuk mijn boxer uittrok, knielde ze voor me neer, nam mijn harde lid in haar mond en zoog er even stevig aan. Ze stopte en ging weer staan voor ik kon klaarkomen. Daarna begon ik haar uit te kleden. Eerst haar trui en het T-shirt dat ze er onder aan had. Ik zag toen voor het eerst haar volle borsten die door een zwarte kanten bh in toom werden gehouden. Vervolgens trok ik haar broek uit. Ze droeg een doorschijnend wit slipje dat haar zachte venusheuvel bedekte. Ik ging achter haar staan en sloeg mijn armen om haar middel. Mijn ene hand ging omhoog en omvatte haar borst. Ik gaf een zuigzoen in haar nek en Petra sidderde even. Vervolgens maakt tik het haakje van har bh los waardoor haar borsten in volle omvang zichtbaar werden. Haar volle, harde tepels staken pront vooruit. Ik kneedde haar borsten weer en Petra zuchtte. Toen legde ik haar achterover op bed en trok haar slipje uit. Hierdoor had ik voor het eerst uitzicht op haar heerlijke warme natte spleetje dat klaar was om mijn stijve keiharde lid te ontvangen. Ik gaf er een kus op en zoog even aan haar klitje. Daarna ging ik op haar liggen en probeerde haar te penetreren. Ze liet me moeiteloos toe en klemde haar benen om mijn middel toen ik helemaal in haar zat.

Ik begon te stoten en Petra begon te hijgen en te kreunen. Ik voelde hoe ze haar nagels vastklemde in mijn rug. Het maakte me nog geiler dan ik al was. Ik stootte steeds sneller en dieper in haar. Het was duidelijk dat ze enorm genoot en dat maakte me nog meer opgewonden dan ik al was. Na een tijdje hield ik het niet meer en het voelde als een ware explosie toen ik mijn geile liefdessappen in die hete meid onder me spoot. Tegelijkertijd bereikte ook Petra kreunend en met kleine gilletjes haar hoogtepunt. Toen na enige heftige nastoten de spanning uit onze lijven wegebde, bleven we tongend liggen. Mijn pik nog altijd in dat inmiddels volgespoten spleetje van Petra.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top