Skip to content

Momenteel actief

Bezoek
3.43/5 (7)

HAllo, het verhaal wat ik hier neerschrijf is een maandje ongeveer geleden; Het was op een maandagavond, mijn vrouw had enkele collega’s van ’t werk uitgenodigd om een sketch voor te bereiden om een nakend huwelijksfeest op te vrolijken. Ik zelf lag in de zetel toen de betreffende dames binnen kwamen. Het was de eerste maal dat ik deze meute zag , maar ik keek en bewonder, want er kwamen stuk voor stuk mooie en sexy dames binnen. Mijn vrouw zit in het onderwijs in een naburige gemeente, en daar is niet zoveel te beleven, maar mijn fantasie sloeg toch een beetje op hol.

Er werden toneelscènes gespeeld over het leven van het koppel dat ging trouwen, het levensverhaal als het ware. De geboorte, de schoolperiode, het leren kennen van het andere geslacht, enzo meer. Nu na een huwelijksdag komt de nacht en die werd ook gespeeld.

Daar hadden ze een man voor nodig en aangezien ik de enige man in huis was werd er gevraagd of ik eventueel deze rol voor mij rekening kon nemen. Geen probleem natuurlijk. Mijn “Partner” in de rol was Sabine , een mooie meid niet al te grote tietjes, maar benen dat die had…..! We speelden de rol naar behoren, en door de aanrakingen die normaal niet bedoeld waren als waarheid, begon toch een licht opwinding te veroorzaken. En dat had Sabine natuurlijk gemerkt en kreeg er dorst van en vroeg wat te drinken aan me, geen probleem, even vragen aan de rest of deze ook wat te drinken wilden hebben. Ik kom wel even helpen zegt Sabine en ze gaat met mij naar de keuken. Daar aangekomen vraagt ze aan mij of ik haar aantrekkelijk? En hoe, zeg ik in haar oor , meteen neemt ze me in ’t kruis en ik krijg een stijve van jewelste, dit had ik nooit verwacht. Ze haalt mijn pik uit mijn broek en begon te pijpen dat ik het wit van haar ogen niet meer zie. Heerlijk, iets later een explosie in haar keelgat, ze slikt alles door, bergt mijn lul terug in mijn broek en staat op. Ondertussen, door het lang wegblijven van ons, stond mijn vrouw in het deurgat ons te bekijken, met ogen die op ontploffen staan, alleszins dat dacht ik toch.

Ze wilde mee doen in ’t spel en kwam recht op haar doel af, haalde mijn lul weer uit mijn broek en begon te trekken terwijl ze met Sabine een hevige tongkusgevecht doet. Ik wordt weer bloedgeil en schreeuw het uit. Hierop komen de andere dames uit de woonkamer de keuken in, en even later staan we allemaal naakt in de keuken. Ik alleen met 5 vrouwen van verschillend kaliber. Dikke tieten, kleine tieten ,grote en kleine tepels ,kortom voor ieder wat wils en dit allemaal voor mij alleen. We hebben de ganse avond geneukt, gebeft, de kutjes dropen van geilheid , nog eens klaargekomen, ….Je begrijpt dat ik na de sessie serieus bekaf was .Ik moest even passen, geen probleem voor de dames, ze gingen elkaar behelpen , en ik mocht toekijken. Vibrators , keukenmateriaal werd boven gehaald , niets was gek genoeg, wat in de kutjes paste werd gebruikt. Op het eind e van de avond mocht ik nog even een vrouw neuken naar keuze , en dat was duidelijk Sabine, want die had het verdiend omdat wij deze heerlijkheden samen hadden opgestart. Mijn vrouw heb ik die avond nog eens goed verwend. het enige probleem is alleen dat ik de echtgenoten van de dames die avond niet in de ogen heb durven kijken op de feestavond .Maar toch…..ik hoop dat ik dit nog eens snel mag overdoen, nl. er trouwt binnenkort weer iemand, en de voorbereiding zijn weer thuis gepland, ik zal nu maar weer gaan oefenen zeker? Laterz

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top